Gość: berit_20 Re: Próbki Dove IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 18:37 ja tez dostalam tylko gazetke..wrrrrrrrrrr:-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neya Re: Próbki Dove IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 15.06.04, 19:18 Ha, ja też jestem wściekła i też dostałam tę głupią gazetkę zamiast próbek! To po prostu chamskie zaśmiecanie naszych skrzynek drogą oszustwa:( Więc od tej pory mocne postanowienie "nie kupować nic dove"! A zakaz przetwarzanie moich danych też im z pewnością wyślę, tylko nie wiem czy na stronę twojego stylu, czy na www.jakobieta.pl, na ktorej złożyłam to nieszczęsne zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 21:28 Dziewczyny, czy któreś odpisali wogóle dlaczego nie wysłali tych próbek, czy dalej kompletna ignorancja z ich strony??? Ja też dostałam dzisiaj uroczą gazetkę dla gospodyń domowych po pięćdziesiątce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Próbki Dove IP: 195.136.49.* 16.06.04, 17:09 Ja tak samo. W ogóle na początku nie wiedziałam o co chodzi, skąd ta gazetka... A najzabawniejsze są niby-listy od czytelniczek: "jak ta gazeta zmieniła moje życie życie na lepsze..." Żenujące!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 17:22 mi się bardziej te panie od testowania produktów podobały :) Odpowiedz Link Zgłoś
elve oto co mi odpisali... śmiech na sali... 16.06.04, 17:55 "Szanowna Pani, Bardzo nam przykro, że tak długo musi Pani czekać na obiecane próbki. Niestety firma, która je produkowała miała trochę kłopotów, w związku z czym trochę sie opóżniła z ich produkcją i póżniejszym dostarczeniem. Faktycznie na stronie była informacje, że próbki mają być wysłane do końca maja. Niefortunnie i zupełnie niezależnie od nas ten termin się przesunął na połowę czerwca. Na szczęście jesteśmy włąśnie w trajkcie ich wysyłki, więc próbki powinny do Pani już dotrzeć na początku przyszłego tygodnia. Przepraszamy bardzo za kłopot. Czy w dalszym ciągu mamy usunac Pani dane z naszej bazy?" Tak, moi mili! :) Co za profesjonalne wytłumaczenie! :D "Trochę się opóźniła"... i te literówki :) Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivcia Re: oto co mi odpisali... śmiech na sali... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 00:19 I co? Mimo wszystko zażadałaś usunięcia danych? Ja bym tak zrobiła. Jak dobrze, że spóźniłam się na tę promocję. Hi hi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 17:57 A to chamy, mi tez przyszla tylko gazetka, a myslalam ze probki na poczcie ukradli Odpowiedz Link Zgłoś
redwomen Re: Próbki Dove 16.06.04, 18:18 Odpowiedzieli. Całkiem ładnie.Bardzo nam przykro, że tak długo musi Pani czekać na obiecane próbki. Niestety firma, która je produkowała miała trochę kłopotów, w związku z czym trochę sie opóżniła z ich produkcją i póżniejszym dostarczeniem. Faktycznie na stronie była informacje, że próbki mają być wysłane do końca maja. Niefortunnie i zupełnie niezależnie od nas ten termin się przesunął na połowę czerwca. Na szczęście jesteśmy włąśnie w trajkcie ich wysyłki, więc próbki powinny do Pani już dotrzeć na początku przyszłego tygodnia. Przepraszamy bardzo za kłopot. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Próbki Dove IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 18:22 a mi nic nie odpisali :/ nawet sorry Odpowiedz Link Zgłoś
redwomen Re: Próbki Dove 16.06.04, 18:22 Literówki faktycznie nie świadczą dobrze, ale fakt, że odpisali to już coś. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Próbki Dove IP: *.rene.com.pl 16.06.04, 19:18 no to trzeba poczekac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Próbki Dove IP: *.sti.net.pl / *.sti.net.pl 16.06.04, 20:47 A czy któraś z Was dostała srebrny łańcuszek za kody z kostki myjącej Dove? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:54 Tez bralam udzial w tym konkursie i nawet nie wiem gdzie szukac listy zwyciezcow:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Próbki Dove IP: *.sti.net.pl / *.sti.net.pl 16.06.04, 22:06 Lista miała być 30 maja na ich stronie. Jeśli wygrasz, to łańcuszek przyślą np. z nowym numerem "Ty i twój dom". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Próbki Dove IP: *.rene.com.pl 16.06.04, 22:24 lista osob, ktore dostana ten lancuszek jest na www.jakobieta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Próbki Dove IP: *.sti.net.pl / *.sti.net.pl 16.06.04, 22:40 Dzięki. Na liście zwycięzców jest osoba o takim samym imieniu i nazwisku jak ja, ale jest z innego miasta. Ale mam pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
marialu Re: Próbki Dove 21.06.04, 17:49 czy ten od Kruka? jesli tak, to go dostalam(wyslalam 3 zgloszenia) ale nie bede go raczej nosic bo nie jest taki fajny jak na reklamie, ale stalowa struna sie przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Kto zna E-maila do Dove? IP: *.futuro.pl 16.06.04, 21:32 Stronę znam za to adresa e-m nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 01:31 Ja także dostałam tylko gazetkę,moja mam też...A mieli przecież wysłać próbki kosmetyków!OSZUŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Próbki Dove IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 17.06.04, 14:46 Ja za tę ankietę dostałam probke mydełka peelingującego i ulotke o innych produktach. I również dostaję tę gazetkę. Fakt faktem- za wiele w niej nie ma, ale zawsze można uzyc jako makulatury albo mokre buty na niej postawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblele Re: Próbki Dove IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 12:02 alez mnie to wkurza!! dalej mi nie odpisali!! nie zalezy mi na ich probkach tylko chce wiedziec czy usuna moje dane! kurde! na jaki email pisalyscie i wam odpisali? moze ja na zly wyslalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:24 Dostałam dzisiaj próbki. Tzn. tak jak i Wam, przysłali mi jakieś 2 tygodnie temu gazetkę, a dzisiaj dostałam balsam i żel, oba po 50 ml estetycznie zapakowane. Czyli jednak warto być cierpliwym i mieć świadomość, że im się też nie wszystko udaje tak jak powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: Próbki Dove IP: 83.26.22.* 21.06.04, 14:07 Wow. To jednak jest nadzieja, że te próbki i do nas dotrą:) Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek_ Re: Próbki Dove 21.06.04, 14:41 Witam:) Nie wypowiadalam sie na temat probek bo mialam wrazenie ze ta gazetka to tylko taki wstepny dodatek z ktorym szybciej sie uwineli a probki przysla pozniej.Dzis dostalam koperte a w srodku ladny prezencik(dzis mam imieniny:)) 50ml zelu i 50ml balsamu do ciala. Dzieki Dove:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: Próbki Dove 21.06.04, 14:46 Sluchajcie, ja po chyba 3 tygodniach oczekiwania dostalam probki!! To dwie male buteleczki po 50 ml, krem i zel pod prysznic, zapakowane w torebeczke i recznie (!) owiniete papierem. Jednak warto bylo poczekac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 17:38 Ja też dostałam próbki:obiecany żel pod prysznic i balsam do ciała.(każdy 50ml) :).Jednak Dove dotrzymało słowa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: Próbki Dove IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 17:52 i ja rowniez dostalam! bardzo fajnie zapakowane, 2x 50 ml.. ale ta gazetka mi sie nie podobala.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-822 Re: Próbki Dove 21.06.04, 18:46 A ja jeszcze nic nie dostalam :(( moze jutro cos przyjdzie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Próbki Dove IP: 62.233.242.* 21.06.04, 19:06 ja dostałam dziś. ale maleńkie. ale dobre i to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 19:25 ja o ile dobrze pamietam to z 3 tyg temu jakas gazetkę czy coś dostalam. a dzis dostalam w takim tekturowym fajnym pudełeczku żel pod prysznic i balsam. nie wiem jaka jest pojemnośc-ale sąnie duze- ok 50ml.a moze 30ml? Odpowiedz Link Zgłoś
jourdan Re: Próbki Dove 21.06.04, 19:46 No fajnie, ja nie dostałam nic i nie wiem czy dostanę. Wy, które dostałyście próbki: czy w ogóle ludzie z Dove Wam odpowiedzili na maile? Bo mi nikt nie odpowiedział, a próbek jak nie było, tak nie ma. Cóż, wiadomo, że nie przyjdą do każdego, ale po takim numerze, jaki nam wykręcili uważam, że należy nam się jakaś rekompensata.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa dostałam dzisiaj!!!! 21.06.04, 20:04 ja dziś dostałam, slicznie zapakowane, balsam i żel pod prysznic, bede sie dziś ujędrniać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: dostałam dzisiaj!!!! IP: *.milejow.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 21:19 i ja tez dostalam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianka7 Re: dostałam dzisiaj!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:10 Ja tez dostałam dzisiaj w końcu te próbki:-)Fajnie je zapakowali.Warto było czekać:-)A już myślałam,że skończy sie tylko na tej gazetce... Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: Próbki Dove 22.06.04, 10:35 Nie dopisywałam się do Waszej listy, ale też czekałam na próbki. Jakiś tydzień temu (albo dwa) dostałam gazetkę, lecz wytłumaczyłam sobie, że nie znalazłam się w grupie pierwszych 10 000 osób, dla których przeznaczone były próbki. Nigdzie nie pisałam, nie reklamowałam. I ku mojemu zaskoczeniu wczoraj przyszły próbki. Dokładnie nie obejrzałam, wydaje mi się, że dostałam 2 balsamy ujędrniające (50 ml). Ale może się mylę i są to 2 różne kosmetyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Próbki Dove IP: 195.136.49.* 22.06.04, 11:19 Ja na razie też dostałam tylko gazetkę, ale skoro mówicie, że próbki też dochodza, to czekam! :) Mam tylko pytanie, czy przychodzą w kopercie na awizo, czy normalnie do skrzynki??? (często nie ma mnie w domu) Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 11:38 Prosto do skrzynki. W dużej bąbelkowej kopercie.:)Mi szczególnie spodobał się żel po prysznic. Świeży,delikatny zapach- w sam raz na lato:)Fajowy Odpowiedz Link Zgłoś
ecta Re: Próbki Dove 22.06.04, 15:00 Dostałam wczoraj gazetkę i dwie próbki, żel i balsam, w takiej samej koperie jak wyżej. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinder.bueno Re: Próbki Dove IP: *.77.classcom.pl 22.06.04, 15:30 Kochane dove..Dostalam probki. Sliczne, sliczniutkie..:)mmm.. A wy moje drgie ktore jeszcze nie dostalyscie nie martwscie sie, do Was tez napewno niedlugo juz dotra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Ja dostalam najpierw gazete a wczoraj probki! IP: 195.136.36.* 24.06.04, 09:31 I smieszne bo takie male dwie!!!! zel i balsam! szkoda zachodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dove Wyjaśnienie od Dove IP: 81.15.161.* 22.06.04, 15:45 Drogie Panie, Chcemy uspokoić, ze próbki Dove już zostały do Was wysłane. Ponieważ dotarło do nas Wasze zaniepokojenie, pragniemy wyjaśnić zaistniałą sytuację. Faktycznie zapisałyście się na stronie www.jakobieta.pl, aby otrzymać próbki kosmetyków Dove z serii ujędrniającej, a zamiast nich, dotarł do Was magazyn "Ty i twój dom". Przepraszamy, że tak się stało. Zamierzaliśmy najpierw wysłac próbki, a następnie magazyn. Niestety nie udało nam się dotrzymać kolejności z przyczyn technicznych. Wyjaśnijmy jeszcze, dlaczego otrzymałyście magazyn "Ty i twój dom". Otóż zostawiając dane w formularzu internetowym wyraziłyście zgodę na przetwarzanie swoich danych. Zgodnie z tym zapisem mieliśmy prawo wysłać nasz magazyn. Zdecydowaliśmy się na to, gdyż mówimy w nim bardzo dużo o kosmetykach Dove i myśleliśmy, że to Was może zaciekawić. Jeśli tylko próbki zaczną do Was docierać, będziemy wdzięczne za informacje na forum, że już są. Podajemy również numer infolinii, pod którym można zgłaszać wszelkie zapytania: 0801 350 570. Również pod tym numerem telefonu możecie dokonać aktualizacji swoich danych osobowych albo poprosić o ich usunięcie z naszej bazy. Pozdrawiamy, Dove Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Wyjaśnienie od Dove 23.06.04, 11:57 ja jeszcze nie dostałam próbek. wysłałam maila 15 czerwca - podobno mieli odpowiedzieć w ciągu 5 dni. dziś mija 6 dzień roboczy i nie mam odpowiedzi ani od Dove, ani od Unilevera. domyślam się, że ten nawał maili znacznie im opóźnił średni czas reakcji ;) też się zastanawiam, czy próbki zostałyby wysłane, gdyby nie nasza reakcja. może warto zmienić agencję reklamową? po co ma psuć firmie opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Próbki Dove 22.06.04, 15:52 doszły próbki x 2, już prawie zapomniałam, że się po nie zgłaszałam (wcześniej były tylko dwie gazetki ;/, niby po próbce mydła do peelingu, której nigdy nie dostałam ;//). Odpowiedz Link Zgłoś
jourdan Re: Próbki Dove 22.06.04, 16:01 No... a ja dalej nic. Wy wszyskie już macie, a ja nic. Pewnie się nie załapałam... Odpowiedz Link Zgłoś
zaliczka Re: Próbki Dove 22.06.04, 16:17 Do mnie przyszły wczoraj:) Wszystko jak dziewczyny pisały wyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivcia Re: Próbki Dove IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 00:35 Już wyżej pisałam, że firma Fabrique Fanaberique wysyła próbki na pewno. Mają naturalne aromaterapeutyczne, czyli cudnie pachnące kosmetyki. Polecam. fabriquefanaberique@op.pl. A Dove tyle osób zawiódł i aż się dziwię, że można się tak łatwo znów do nich przekonać. Nie załapałam się na tę promocję, ale z kupowaniem Dove wstrzymam się (chociaż na trochę) po Waszych wpisach. Aj! To się moja mama nie ucieszy, bo kupowałam jej ich mydełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivcia Re: Próbki Dove IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 00:30 Ale chamstwo. To jak to jest z tymi próbkami? Piszą, że wysyłają i nic? Ciekawe, dlaczego gazetka zawsze dociera? Sama już nie wiem, czy obrazić się na Dove i więcej ich nie kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 17:48 dostalam dostalam.. wszystkie sie cieszycie a przeczytajcie co pisalyscie niedawno??!!! od dzis pewnie kochacie Dove?? i tym razem napiszecie jeszcze raz swoje dane zeby was jednak nie wykasowali z bazy danych?? szkoda ze wczesniej noe pomyslalyscie dlaczego nie przyslali, ze to jakas inna firma sie tym zajmuje itd.. łatwo tylko krytykowac, a chyba nie bylo napisane ze probki tylko do konca maja a pozniej juz nie? pozdrawiam i ujedrniajcie sie poki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethlinn Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 23:02 i tym razem napiszecie jeszcze raz > > swoje dane zeby was jednak nie wykasowali z bazy danych?? szkoda ze wczesniej > noe pomyslalyscie dlaczego nie przyslali, ze to jakas inna firma sie tym > zajmuje itd.. łatwo tylko krytykowac, a chyba nie bylo napisane ze probki tylko > > do konca maja a pozniej juz nie? Ja już na pewno nie chcę mieć z tą firmą do czynienia. W promocji brałam udział pod koniec zeszłego jeszcze roku (promocja kostki peelingującej). Uważam, ze pół roku czekania to troche zbyt wiele (gazetki przyszły szybciutko). Poprosiłam o usunięcie moich danych z ich bazy i absoutnie tego nie żałuję. A niech mi tylko przyślą jeszcze jakąś gazetkę... Ps. swoja drogą (acz to tylko moje domysły) uważam, że próbki powysyłali wskutek afery jaka się tutaj rozpętała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivcia Re: Próbki Dove IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 00:38 Takie hasło było kiedyś: Bunt jest naszym obowiązkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Próbki Dove 24.06.04, 21:58 też mi się tak wydaje, ich szybka reakcja była dziwnie związana czasowo z tą aferą. ja nie wycofuję się ze swoich słów. mam nadzieję, że mnie wykreślili ze swojej bazy. próbki co prawda dostałam (chyba z rozpędu?), ale to nie zmienia faktu, że Dove zachwało się bardzo nieprofesjonalnie i straciłam do nich zaufanie. jak się komuś chce wysyłac dodatkowe materiały reklamowe (jak ta gazetka), to zwykła uczciwość nakazuje o tym poinformować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Próbki Dove IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:26 myślałam, że już nie dostanę bo miały przyjść do końca maja, a tu dizś niespodzianka, są dwie próbki - 50ml! Odpowiedz Link Zgłoś
redwomen Re: Próbki Dove 22.06.04, 19:49 Dostałam wczoraj próbki. Ciekawe czy miały na to wpływ nasze maile? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Próbki Dove 23.06.04, 07:55 Ja też wczoraj dostałam próbki. Myślę, że to właśnie nasze maile to spowodowały. Próbki fajne, ale i tak mnie wkurzyli i straciłam zaufanie do Unilevera. Moim zdaniem wystraszyli się i przysłali próbki. Zresztą - przesyłka była od firmy Marketing House - jakiejś agencji reklamowej - i może to była ich wina. Kiedyś miałam zawodowo do czynienia z taką firmą i dobrze wiem, ile gratisów rozchodzi się na boki, zamiast dotrzeć do klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
jourdan Re: Próbki Dove 23.06.04, 16:47 A u mnie jak nic nie byłom - tak nie ma. No, ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-822 Re: Próbki Dove 23.06.04, 17:13 jourdan napisała: > A u mnie jak nic nie byłom - tak nie ma. No, ładnie. Echh nie przejmuj sie, ja tez jeszcze nic oprocz gazetki nie dostalam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Próbki Dove 23.06.04, 17:40 ja dzis dostalam. Choc juz o ankiecie zapomnialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Próbki Dove IP: 80.48.129.* 23.06.04, 17:43 Próbki do mnie dotarły. Ale to nie jest tak, że teraz kocham Dove i nic innego nie będe kupować. Jeśli wiedzieli, że ich wysyłanie sie opóźni, to powinni też wstrzymac sie z tymi gazetkami. Gdyby gazetka doszła razem z próbkami, myslę, że troche mniej by mnie wkurzyła. Chociaz jest kompletnie obciachowa i ich spece od marketingu powinni przewidzieć, że w uzytkowniczkach internetu nie wzbudzi entuzjazmu. A tak to co? dają nam wyraźny sygnał, że nic tu nie ma za darmo. Cała ta akcja wyraźnie świadczy o tym, że u nas próbki to wciąż jakiś luksus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: DOSTAŁAM PRÓBKI IP: *.rene.com.pl 23.06.04, 19:10 i ja dostalam!!!!!!! i moja mama tez. najbardziej mi sie ta torebeczka spodobala:) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_i A ja nie dostałam... 23.06.04, 19:42 A u mnie ciągle nic:( Gazetkę już zdążyłam wyrzucić, a próbek jak nie było tak nie ma:( _____________ Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
roksana11 Re: Ja również dostałam próbki dove i to nawet 3 23.06.04, 21:28 Dostałam dziś te próbki o których już dawno zapomniałam. Najpierw przyszła gazetka i jakaś ankieta a 2 tygodnie później czyli dziś te próbeczki, aż się zdziwiłam bo 3, żel pod prysznic, balsam ujędrniający i krem ujędrniający z redukcją celulitisu, 2 mają po 50 ml, a ten krem 30, ale muszę przyznać że to świetna reklama dove, bo bardzo mi się spodobały te kosmetyki, i mam chęc zakupić - oczywiście tylko te co wypróbowałam:-) są świetne, najbardziej podoba mi się ten balsam i krem, bardzo ładnie pachną i zapach długo utrzymuje się na skórze, czuję się naprawdę swieżo i pachnąco. Pozdrawiam, aha i mam prośbę podajcie mi jeszcze raz tą stronkę z ankietą do wypełnienia na necie, wypełnię i być może przyślą też siostrze próbki. papa, buziaczki:-*** Odpowiedz Link Zgłoś
jourdan Re: Ja również dostałam próbki dove i to nawet 3 23.06.04, 21:40 Trochę już za późno, bo próbki mieli przysyłać do końca maja. Przeciągnęło się, ale w każdym razie nie jest to juz najbardziej aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Ja również dostałam próbki dove i to nawet 3 IP: *.rene.com.pl 24.06.04, 09:14 promocja juz nieaktualna. sprawdzalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: Próbki Dove IP: 213.25.92.* 24.06.04, 07:51 Dziewczyny nie martwcie się -bedzie wszystko o.k.Po kilku dniach od otrzymania gazetki dostaniecie próbki w ładnej torebeczce.Sama też myślałam że się nabrałam ale dostałam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Próbki Dove 24.06.04, 09:27 Wczoraj dostalam probki Dove!!!!!!!!!!!Juz sama nie wiem...czy dlatego..ze moze ktoras z WAs czy nawet pare osob pisalo do nich mail z opieprzem..czy ot..zwykle spoznienie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Próbki Dove IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 10:14 a ja nic nie dostalam, a wiecie co mnie wkurza najbardziej? to ze napisalam do nich maila i nikt nie raczyl odpisac!! to jest wkurzajace! Troche zdziwil mnie post od firmy Dove na tym forum, bylo tam cos o tym zeby do nich dzwoinc i prosic o usuniecie danych jesli chcemy je usunac... jest to dziwne bo dane sie wypelnialo w internecie a nie podawalo przez telefon, a wiec na moj gust forma powinna byc ta sama, a nie jeszcze dzwonic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo DOSTAŁAM!!! ;-) IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 25.06.04, 11:44 faktycznie ladnie zapakowane! dzis bede wyprobowywac moze ni bedzia pasowac ;) to zaczne kupowac te produkty.zobaczymy a jak nA Was dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 22:21 Kiedyś też wypełniałam taką ankietę i dostałam próbki,jakiś szampon i balsam.Ale to było w zeszłe wakacje, może teraz Dove zmieniło nawyki.Nie masz jednak czego żałować-balsamu było na posmarowanie jednej nogi, nie mówiąc już o szamponie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
justinz Re: Próbki Dove 26.06.04, 12:08 tak ja dostalam probki chociaz najpierw tez dostalam tylko katalog wiec moze trzeba jeszcze poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Próbki Dove IP: *.proterians.net.pl 26.06.04, 18:23 No właśnie...ja też tak miałam!!A z tej gazetki to jestem średnio zadowolona!!! Poza tym prezent miał być fajny-chyba mydełko peelingujace?? Odpowiedz Link Zgłoś
paula101 a ja znowu o tym samym - nie dostałam próbek! 02.07.04, 12:16 dziewczyny, sory, że wracam do tego wątku. Znam kilkanaście osób, do których nie dotarły próbki i tylko 2 do których doszły. uważam, że coś jest nie tak, nie wierzę, że na poczcie aż tak kradną. Uważam, że dove wysłało 1/4 obiecanych próbek, chodziło im tylko zebranie naszych danych. wkurza mnie też, że w listach do tej dennej gazetki czytelniczki dziękują za próbki produktów spożywczych. przesadzili z ilością kłamstw w jednym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: a ja znowu o tym samym - nie dostałam próbek! 02.07.04, 14:06 ja też do tej pory nic nie dostałam. nawet żadnej odpowiedzi na maila! ani jednej! od 2 tygodni. a pisałam i na adres Unilevera, i Dove. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Próbki Dove IP: 212.244.188.* 02.07.04, 14:25 Niestety nie zgadzam się z większościom wypowiedzi i pozostaję z szcunkiem dla firmy Dove. Ja i moja siostra też na początku dostałyśmy tylko gazetkę a za kilka dni próbki w bardzo ładnym opakowaniu. Może zależało to od klolejności zgłoszeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Próbki Dove IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 14:58 nawet, jeśli zależało od kolejności zgłoszeń, to: - firma obiecała wysłać wszystkim do końca maja - jeśli z jakichś przyczyn okazało się to niemożliwe, to wypadało przynajmiej dać o tym informację na stronie - nigdzie nie wyrażałyśmy zgody na przysyłanie gazetki. przetwarzanie danych w celach marketingowych to bardzo ogólny termin. sądzę, iż na przesłanie gazetki powinni mieć dodatkową zgodę. - jest już lipiec, więc opóźnienie wynosi już ponad miesiąc - wypada odpowiadać klientom na maile Odpowiedz Link Zgłoś
paula101 dzwoniłam do nich 02.07.04, 15:43 dzwoniłam na podaną powyżej infolinię. powiedziano mi, że wysłali 14.06.2004! oznacza to, że przesyłka parę kilometrów dalej idzie przez ponad 2 tygodnie! nie chce mi sie w to wierzyć, za dużo moich znajomych też nie dostało. podtrzymuję wersję, że Dove wysłało tylko część tych próbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: dzwoniłam do nich IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 16:41 zgadzam sie, napisalam do dove na email podany przez ktoras z dziewczyn ale nie dostalam odpowiedzi, napisalam jeszcze raz ale na inny email jest on tu gdzies w ktoryms z postow, otrzymalam odpowiedz identyczna jak ta ktora przytoczylaj ktoras z dziewczyn. probek ni widu nie slychu!! wiem ze dove nic nigdy nie kupie i tyle. nic mnie tak nie wkurza jak wykorzystywanie klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-822 Re: dzwoniłam do nich 02.07.04, 17:29 Wiecie co ja tez nie dostalam jeszcze probek :(( Kiedys na poczatku dostalam gazetke, potem ta cala afera no i dziewczyny zaczely dostawac probki :) myslalam ze tez dostne no i czekam, jednak doczekac sie nie moge ... :(( smutne to i prawdziwe, popieram przedmowczynie ze chyba wyslali tylko czesc ... AGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Re: dzwoniłam do nich IP: 80.55.130.* 02.07.04, 22:23 ja też dostałam gazetkę / 4tygodnie temu/ i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś