Dodaj do ulubionych

samoopalacze z gornej polki ?

IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.06.04, 13:07
no wlasnie dziewczyny co polecacie , za pare dni wyplata i wtym miesiacu
postanowilam zaszalec z samoopalaczem...hm cos polecacie ? :)

chodzi mi o samoopalacz do twarzy i do cialka, moga byc rowniez osoben ,
podawajcie nazwy i orientacyjne ceny, a moze przed czyms ostrzegacie ?

mi znajoma poleca diora , cena w okolicach 130 zl ? ktos uzywal ?
Obserwuj wątek
    • Gość: nanowoodkryta Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.06.04, 17:13
      up :)
    • Gość: Meganka Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:58
      Wczoraj kupiłam Lancome (120 zł) w żelu. REWELACJA. Polecam z czystym
      sumieniem. Piękny kolorek, łatwo się rozprowadza.
    • Gość: ania Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: *.gurnet.myslenice.pl.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:07
      a ja polecam samoopalacz do twarzy kolastyny kosztuje ok 13 zl, i u mnie
      sprawdzil sie ten do jasnej karnacji, choc nie mam bardzo jasnej cery, nadal
      ladny odceien opalenizny, bez zoltego efektu
      polecam
    • Gość: spray Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: 213.25.96.* 12.06.04, 18:37
      Guerlain Terracotta. 150 zł za 75 ml. jest fantastyczny!!!
      • Gość: nanowoodkryta Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.06.04, 20:10
        on jest do buzi czy do calego ciala? bo przegladajac archiwum zauwazylam ze
        wiele dziewczyn stosuje go do buzi ?
        • virtuallady Re: samoopalacze z gornej polki ? 13.06.04, 09:53
          Ja go używam tylko do buzi, bo mi zwyczajnie szkoda.. ale jest superwydajny,
          mam go od stycznia( stosuje co 2 dzień) a jest go jeszcze ponad 3/4 opakowania
    • Gość: mala Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: 195.136.49.* 12.06.04, 19:04
      Hej. Ja polecam Clinique w piance, szybko się wchłania i równie szybko daje
      kolor. A najważniejsze, ze nie ma brzydkiego zapaszku :) Tzn. on w ogóle jest
      bezzapachowy. Cena: 100 zł, chociaż widziałam też po 90. :)
    • Gość: Przyszła_PM Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: *.energis.pl 12.06.04, 21:05
      A na ile te cuda starczaja?!
      Ja chce sobie "opalic" nozki:)))
      • nanowoodkryta Re: samoopalacze z gornej polki ? 12.06.04, 23:53
        wlasnie na ile ?
        ja pare razy bylam na solarium, i co z tego ze efekty super jak ciagle nie
        moge sie zrelaksowac i mam wyrzuty sumienia ze gdzies tam hoduje
        sobie ...czerniaka...eh te obsesje..
        dlatego chce zaszalec z dobrym samoopalaczem, bo na smazenie na sloncu czasu
        nie mam, a pozatym nie bardzo lubie :)
        • aretse11 Re: samoopalacze z gornej polki ? 13.06.04, 09:23
          ja uzywam samoopalacza do ciala(ale tez na buzie go biore)Oriflame..jak nie
          jestw promocji to normalnie 36,60zl.Po 1 posmarownaiu efekt jak po 6
          solarkach.Ostatnio kupilam tez samoopalacz-krem pielegnacyjy-Rio Solaire-
          Polleny Malwy-8,90zl-wiem..wiem..te o ktorych pisze nie sa z gornej polki..:)
          ale nie zawsze cena swiadczy o jakosci..a ten ostatni bardzo delikatnie nadaje
          kolorek i tez fajnie.
          • nanowoodkryta Re: samoopalacze z gornej polki ? 13.06.04, 11:48
            wlasnie czy te wasze srodki opalaja mocno ? wolalabym cos lekkiego i
            delikatnego a nie jakies przemocne historie :)
            • Gość: dalloway Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: *.chello.pl 13.06.04, 12:40
              z górnopółkowych uzywałam pianki clinique która ma ładny kolor i super się
              rozprowadza, ale samoopalenie szybko złazi oraz lancome do nóg z drobinkami.
              drobinki powodują, że jest trochę za mało dyskretny na resztę ciała, ale na
              nogach wygląda rewelacyjnie i na pewno pozostanę mu wierna. ma lekką, jakby
              żelową konsystencję i jest ciemny, więc widać jak smarujesz, a to eliminuje
              smugi. nie pamietam ile kosztuje
    • Gość: mimi Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 18:52
      bez dwoch zdan dior,ja uzywam tego w sprayu,i naprawe jestem wyjatkowo
      zadowolona!!
    • Gość: Aga Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 19:40
      Używał ktoś samoopalacza Hydra Flash Bronzer Lancome ?
      Proszę o opinię.
      • nanowoodkryta Re: samoopalacze z gornej polki ? 13.06.04, 21:30
        ja wlasnie wrocilam zkina, i wkiosku po drodze kupilan nowy TS , jest caly
        artykul o samoopalaczach, jak tylko przeczytam dam wam znac co polecaja :)
        • seria Re: samoopalacze z gornej polki ? 13.06.04, 21:37
          Nacięłam się na Clarinsie do nóg Sheer Bronze Tinted, kolorek wychodzi nierówny
          i jak dla mnie za mocny. Jedyny plus to że faktycznie trzyma się długo – tak do
          5 dni.
          Clarinsa Gel Express jest podobno świetny ale ten do nóg raczej klęska.
        • katija1 do Nanowoodkrytej:) 14.06.04, 15:01
          i co mądrego napisali w "Twoim stylu" o samoopalaczach?:)
          pozdrawiam
          • Gość: Re Re: do Nanowoodkrytej:) IP: 62.148.95.* 14.06.04, 16:41
            I co z tym Hydra Flash Bronzer Lancome ? Polecacie ? Bardzo to reklamują....
    • Gość: Aga Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 18:57
      up
      • nanowoodkryta Re: samoopalacze z gornej polki ? 14.06.04, 20:46
        No wlasnie nic madrego :)) napisali jedynie czym mnie bardzo rozbawili ze
        bladosc jest passe :)) hihi :) zabawne, podali ceny roznych samoopalaczy,
        napisali o tym nowym zabiegu deramiki i tyle :( nic, zero porady, taki artykul
        to ja bym na jutro mogla nagrazmolic :) ehh .. 1/8 tesktu zajelo wymienanie
        opalonych wtym sezonie gwiazdeczek :)

a ja ciagle mysle nad zakupem moze, rzeczywiscie ten lancome bedzie
        dobry ...albo dior , jak na razie to sa moje dwa typy, oczywiscie w moim
        ulubionym sklepie kosmetyczynym mila pani na pewno cos doradzi i wplynie na
        mnie jakos :) lubie jej rady, bo czesto doradza dobrze :) ale na wasze sugestie
        czekam dalej, pojde z 3 wstepnie wybranymi a na miejscu podejme decyzje :) .
        • seria Re: samoopalacze z gornej polki ? 14.06.04, 23:05
          A może sprobuj ten Gel Express Clarinsa – ma świetne recenzje (Wizaż)
          Clarins ma podobno patent na przedłużoną trwałość samoopalaczy (?)
          • Gość: madie Re: samoopalacze z gornej polki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 10:58
            ja uzywam wlasnie tego clarinsa-potwierdzam ze jest super-stosuje go co prawda
            tylko na twarz (mozna tez do ciala) ale prawie na 10 m-cy mi starczyl.pozdrawiam
    • justa_79 Re: samoopalacze z gornej polki ? 15.06.04, 11:37
      może tu coś znajdziesz dla siebie:
      serwisy.gazeta.pl/avanti/1,52894,2065482.html
      • nanowoodkryta Kupilam samoopalacz !:) 19.06.04, 10:12
        Ok dziewczyny kupilam Clarins Gelee Auto bronzante Express do ciala i buzi
        uzylam juz 2 razy o jest super, konstystencja zelowa pozwala idealnie wetrzec
        zeby nie bylo smug, no i ogolnie jest rewelacyjny niezbyt mocny, naturalny
        kolor , w odcieniu lekkiego brazku a nie jakis zolci:)) jestem zadowolona!!
        cena okolo 100 zlotych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka