michciuw 14.06.04, 11:12 Szanowne Panie! Uwielbiam zapach Old Spice (kojarzy mi się z dzieciństwem), ale chyba obecnie jest oznaką złego gustu i śmiechu. Pytam Was więc wprost - używać czy nie!!!!!! Dziękuję za opinie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_s Re: Pachnieć Old Spice'em? 14.06.04, 13:14 Podobno o gustach sie podobno nie dyskutuje... Ale skoro pytasz ...to osobiscie nie znosze Old Spice. I wiekszosc moich przyjaciolek tez nie lubi tego zapachu. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pachnieć Old Spice'em? IP: *.chello.pl 14.06.04, 13:22 NIE NIE NIE!!!!!!!!wyrzuć go odrazu!!Fuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pachnieć Old Spice'em? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:05 Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Pachnieć Old Spice'em? 14.06.04, 18:37 tak, jeśli tylko się podoba i ładnie na Tobie pachnie. osobiście kiedyś go używałam i mam do niego sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Pachnieć Old Spice'em? IP: 193.0.125.* 15.06.04, 11:22 oczywiscie jest to kwestia gustu ale ja osobiscie nie znosze tego zapachu!!!! i mam powazne przeczucia ze jestem na niego uczulona :) pare razy musialam sie przepychac do okna w autobusi zeby uciec od faceta "pachnacego" old spice Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: Pachnieć Old Spice'em? 15.06.04, 11:38 A MNIE TAM SIĘ PODOBA;).MNIE TEŻ KOJARZY SIE Z DZIECINSTWEM I SWIETAMI BOZEGO NARODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
michciuw Re: Pachnieć Old Spice'em? 16.06.04, 09:26 Dzięki za słowa. Po przeczytaniu tych negatywnych komentarzy wpadłem w "dołek" (ha, ha, ha). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Pachnieć Old Spice'em? 15.06.04, 12:08 jeśli chodzi o antyperspirant to jak najbardziej!!!wielu moich kolegów go uzywa a także mój chłopak i jest naprawdę super(jeśli chodzi o zapach):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Pachnieć Old Spice'em? 16.06.04, 14:37 jeśli lubisz ten zapach i dobrze sie z toba komponuje (z naturalnym zapachem skory, typem urody, stylem ubioru itp.) - czemu nie :) używaj sobie, na zdrowie :) czy jest oznaką złego gustu - nie sądzę. na pewno dobrze dobrany zapach i nie używany w nadmiarze jest znacznie lepszy niż super-nowośc-top-trendy która do danej osoby nie pasuje. osobiście nie lubię bo mam na niego alergię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Pachnieć Old Spice'em? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:08 a moze lepiej adidas? Odpowiedz Link Zgłoś