Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE FARBY DO WŁOSÓW ranking

IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.06.04, 19:51
zrobmy liste.moim zdaniem WELLA. co sadzice oJOANNIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: myszz Re: NAJLEPSZE FARBY DO WŁOSÓW ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:31
      dla mnie Wella to porażka, włosy leciały mi jak szalone :(
      farbuje Garnierem
    • Gość: katinka Re: NAJLEPSZE FARBY DO WŁOSÓW ranking IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.06.04, 21:43
      lubie L'Orela'a. raz farbowalam Wella i stracilam polowe wlosow, do dzisiaj mi
      nie odrosly :(
      • Gość: MArzena Re: NAJLEPSZE FARBY DO WŁOSÓW ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:29
        Od 2 lat farbuje wlosy na miodowy blond GOLDWELLEM - rewelka. Co 1,5 miesiaca
        robie odrosty, a wlosy bez zmian (nie lamia sie, nie wypadaja, nie sa
        przesuszone). Polecam
    • Gość: Marzena Re: NAJLEPSZE FARBY DO WŁOSÓW ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:23
      Od Welli strasznie wypadały mi włosy:-(,dosłownie garściami!Lubię
      Schwarzopf,Garnier a także Joannę.Uważam,że joanna ma dobre produkty,zarówno
      farby jak i kosmetyki pielęgnacyjne i do stylizacji
      (szampony,odżywki,pianki,woski itp.)
      • Gość: mk Re: NAJLEPSZE FARBY DO WŁOSÓW ranking IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 08:23
        używam często garnierów - nutrisse lub belle color - są bardzo dobre - kiedyś
        spóbowałam VIVA color i też sobie chwaliłam - łatwość zmieszania kolorów (2
        tubki połączone) , łatwość rozprowadzania i piękny kolor. Farby welli są
        świetne na siwe włosy. Dają ładny blask na włosach. Joanny niestety nie kupię
        więcej, za gęsta konsystencja, i nie dobrze się nakład a i kolor szybko się
        ulatnia. Te drogie L'oreale też nie dla mnie - Feria i jakiś inny - feria
        płowieje i trzyma pobłysk tylko na początku. Schwarzkopf też nigdy nie kupię bo
        po nim właśnie mi wypadały włosy. Choć może teraz wyprubuję ten nowy w dużym
        opakowaniu. Dodam że farbuję włosy na ciemne kolory, brązy, czarne, śliwki,
        mahonie - obserwacje podałam z kilku lat - w zeszłym miesiącu użyłam welli -
        kremu koloryzującego (zadowolona byłam) a wcześniej Garnier Nutrisse (na tej
        farbie nigdy się nie zawiodłam)
    • Gość: loczki Re: NAJLEPSZE FARBY DO WŁOSÓW ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 08:03
      nie znosze welli. dla mnie najlepsza jest fabra keune. juz od ponad roku jej
      uzywam i stan wlosow bardzo sie poprawil:)
      • Gość: EdziaB Re: NAJLEPSZE FARBY DO WŁOSÓW ranking IP: 80.48.253.* 16.06.04, 08:22
        L'Oreal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka