prostaja 17.04.12, 19:21 witam. czy ktoś z was też ma taki problem??;( kosmetyczka określiła ze to może być rumień;( nos reaguje na ciepło, zimno, ale gdy go dotkne:/ i zawsze jest zarumieniony:/ a gdy płacze to już wogole jest mega czerwony;(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchomorek17 Re: czerwony nos:/ 18.04.12, 00:10 Mam czerwony nos od zawsze, taka moja uroda jak stwierdzila pani dermatolog. Jeszcze parę lat temu mój nos również reagował silnie na ciepło , zimno, wiatr, zwyczajne dotkniecie , ostre potrawy itd niestety obecnie jest czerwony na stałe -zasługa upalnych wakacji. Zastanawiam się nad laserowym leczeniem rumienia.Ze swojej strony polecam ochronę nosa oraz Ruboril Isispharmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: czerwony nos:/ 18.04.12, 11:07 ja sobie pomagam w tym wzgledzie przeprowadzajac raz na pol roku kuracje maseczka zelowa firmy Flos Lek na problemy skory z naczynkami. Nos mi czerwienieje od placzu, po drinku, i po pikantnym posilku. ale odkad uzywam tego flos lek to problem jest troche mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerrrzeit.33 Re: czerwony nos:/ 18.04.12, 11:57 Stoner co masz na mysli pisząc kuracja? Mam ten sam problem, wiecznie wyglądam jak pijak. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: czerwony nos:/ 18.04.12, 13:54 sommerrrzeit.33 napisała: > Stoner co masz na mysli pisząc kuracja? Mam ten sam problem, wiecznie wyglądam > jak pijak. kuracja to mam na mysli ze kupuje ta maseczke w zelu z flos lek i uzywam jej codziennie tak jak kremu do twarzy (rano i wieczorem) dopoki sie nie skonczy w tubce. Raz na pol roku mniej wiecej przeprowadzam taka 'kuracje' :) a poza tym nos mi tez czerwienieje jak jest bardzo zimno na zewnatrz-i dlatego jak jest minus iles to nakladam grubsza warstwe fluidu i pudru (zwlaszcza na nos i policzki) zeby byla taka warstwa ochronna. Odpowiedz Link Zgłoś
prostaja Re: czerwony nos:/ 18.04.12, 23:01 ja mam problemy z cisnieniem:/ co jakiś czas potrafie miec bardzo wysokie cisnienie , przez to okropne bóle z tyłu głowy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
prostaja Re: czerwony nos:/ 18.04.12, 23:02 ja teraz zrobiłam sobie peeling buzi.. nos czerwony jak ... klaun??;p masakra ale rano bedzie już lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
bellis.blog.onet.pl Re: czerwony nos:/ 20.04.12, 12:53 Ja polecam maść z arniki. Przy dłuższym stosowaniu pomaga. Nie spowodowała u mnie całkowitego zaniku rumienia np. w trakcie pierwszego kieliszka wina wyglądam jakbym wypiła całą butelkę, ale generalnie na co dzień czerwień nie zwraca już takiej uwagi. Smaruję na noc, raz na dwa, trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś