Dodaj do ulubionych

CLARINS LIFT - MINCEUR VISAGE

18.06.04, 20:50
Mam pytanie, jak właściwie stosować ten krem? Bardzo proszę o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • molly71 Re: CLARINS LIFT - MINCEUR VISAGE 19.06.04, 17:35
      poprosilam pania o serum ujedrniajace do twarzy i dala mi probke tego
      kosmetyku.Nalezy nakladac na noc,ruchami pionowymi z dolu do gory (ponoc w
      kremie jest opis ,jak nalezy to wykonywac)Nakladam na to krem z YR.Rano calkiem
      niezly efekt(aczkolwiek kontury mi sie jeszcze nie podniosly)gladkiej buzi
    • Gość: Justyna Re: CLARINS LIFT - MINCEUR VISAGE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 14:35
      Też chciałabym wiedziec jak go nakładać na twarz. Szukałam na stronie Clarinsa
      ale niestety nie znalazłam:( oprócz informacji, że należy go stosować według
      metody "Manual Auto-Lifting". Pamiętam, ze jakiś czas temu była ona opisana w
      jkims piśmie kobiecym, ale niestety nie pamiętam w jakim.
      Dziewczyny, BARDZO PROSIMY o pomoc na czym polega ów auto-lifting Clarinsa. A
      poza tym jakie są Wasze wrażenia po stosowaniu tego preparatu??
      • Gość: malaga1234 Re: CLARINS LIFT - MINCEUR VISAGE IP: *.escom.net.pl 20.06.04, 16:26
        Według mnie efekty niewspółmierne do ceny.Nijakie.
        • Gość: Justyna Re: CLARINS LIFT - MINCEUR VISAGE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 16:38
          Jeśli stosowałaś to powiedz proszę jak go nakładać, jak wyglada owa metoda
          Clarinsa??? A może słabe efekty są wynikiem niewłasciwego stosowania? Używałaś
          tego kremu na noc? Czy stosowałaś na niego inny krem Clarinsa? Jak długo go
          używałaś? BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE INFORMACJE :) Na stronie wizażu jest tylko
          jedna opinia ale za to rewelacyjna:)
    • Gość: Justyna Jak stosować????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 09:30
      Podciągam temat:)
      • magraft Re: Jak stosować????? 12.07.04, 11:45
        Nie pamiętam dokładnie ruchów (nie mam ulotki przed oczami) ale było to mniej
        więcej tak:
        siadamy wygodnie z rozsuniętymi kolanami, opieramy łokcie na kolanach i głowę
        luźno opieramy na dłoniach, zaczynamy delikatnie uciskać (tzn ponieważ głowa
        spoczywa bezwładnie na dłoniach, to ucisk jest taki naturalny- cieżarem głowy)
        najpierw na żuchwie, później kości policzkowe, za uszami, oczy, czoło- głowa
        swobodnie cały czas opiera się na otwartych dłoniach. Tu chodzi o swoistego
        rodzaju masaż drenujący, ponieważ preparat nie tylko podnosi/wyszczupla/
        wyostrza rysy twarzy ale także ma bardzo silne działanie odtoksyczniające i tu
        drenaż pomaga odprowadzić toksyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka