kajazz 19.06.04, 17:54 Zalezy mi na takim kremie, ktorego mozna uzywac przy cerze mieszaneja ktory jednoczesnie nalozony na i pod oczy nie wysuszy skory. Slyszalam poki co o Nivea, Eris ma napewno ,ale antybakteryjny wiec odpada.....czego szukac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nata Re: KREM tonujący IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 08:44 JA też poruszałam ten wątek na forum, ale niestety nikt mi nie odpowiedzial:| W koncu zdecydowalam się na krem tonujący Vichy. Wiem, że w ofercie jest jeszcze krem Nivea, a koleżanka chwali sobie z ATW (chociaż w ich katalogu go nie znalazłam)... Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy1 Re: KREM tonujący 20.06.04, 16:44 Polecam krem tonujący NIVEA. Ja mam cerę normalną także musze pod niego nałożyć jeszcze krem nawilżający, ale dla skóry mieszanej powinien być idealny. Tylko uwaga na kolor! Ja mam opalony i naprawde trzeba mieć do niego ciemną bużkę. Nie wiem jak wygląda kolor naturalny, bo nie miałam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derika Re: KREM tonujący IP: 158.75.220.* 20.06.04, 16:53 Lumineusse Vichy, sa dwa rodzaje: 1. do cery normalnej i mieszanej, 2. do suchej Każdy wystepuje w 3 kolorach, ale uwaga kolor naturelle jest jaśniejszy od claire, trzeci z nich jest najciemniejszy. Ja przy cerze mieszanej ale wrażliwej stosowałam matujący już bez żadnego kremu pod spód i wszystko było ok. Dobry na taką pogode jak teraz, wygląda bardzo naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś