Gość: Alicja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 20:59 Czy ktoś może wie czy ten puder wart jest swojej ceny?? A może ktoś może mi polecić inny?? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Puder sypki Guerlain?? IP: *.lub.net.pl / *.net.pl 20.06.04, 12:15 uzywam od lat podrów tej firmy. rewelacja, nie zamieniłabym na zadna inna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Puder sypki Guerlain?? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 12:32 clinique ma bardzo dobre sypkie pudry, i sa tansze od guerlaina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Re: Puder sypki Guerlain?? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 25.06.04, 14:29 Ja też niedawno zakupiłam Guerlaina i rewelacja- wcale nie widać na skórze takiego "pudru" tylko ładnie wykończony makijaż. Jest delikatny i wart swojej ceny już na pewno innego nie kupię. Miałam Loreala niby transparentny i beżowy a wychodził okropnie żółty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penelope_75 Re: Puder sypki Guerlain?? IP: 213.17.175.* 25.06.04, 15:01 uzywam i jest OK. Daje ładne wykończenie, jest prawie niewidoczny. Odpowiedz Link Zgłoś