Dodaj do ulubionych

OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE????

IP: *.acn.waw.pl 22.06.04, 14:32
oststnio spotkalam kolezanke, byla super opalona. pomyslalam oczywiscie ze
chodzi na solarium regularnie ale okazalo sie ze zazywa beta karoten. nie mam
z nia teraz kontaktu a chcialabym sie dowiedziec od Was jaki jest najlepszy.
w aptece widzialam kilka rodzajow tabletek z beta karotenem ale moze
poradzicie mi ten najskuteczniejszy i nie za drogi???????
z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzia Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.acn.waw.pl 22.06.04, 17:02
      up
    • Gość: reirei Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 22.06.04, 17:08
      mój chłopak wypija codziennie 1,5 litra soku karotki kubuś czy cos w tym stylu
      i faktycznie lekko się "opalił" :) podejrzewam że tabletki mają mocniejsze
      działanie, bo jest tam więcej "czystego" beta karotenu, ale jakie to nie umiem
      ci powiedzieć. Może zacznij od soczków :)
      pozdrawiam!!
      • Gość: zuzia Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.acn.waw.pl 22.06.04, 17:15
        dzieki za rade :) rzecz w tym ze nie przepadam za kubusiami a tego soczku
        jednodniowego latem nie produkuja :(
    • Gość: beta Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.lublin.mm.pl 22.06.04, 18:17
      To chyba oczywiste ze najlepiej dziala ten ktory zawiera najwiecej beta
      karotenu... Ja biore ten firmy VITAMEX AB. Kosztuje okolo 18 zl.
      • Gość: zuzia Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.acn.waw.pl 24.06.04, 09:41
        ile czasu bierzesz te tabletki?? i czy widzisz roznice?
    • Gość: Agnieszka Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:44
      Hej:) za zazywam firmy Puritan's Pride. sto tabletek ponad 20 zl. ale to chyba
      jesli sie opalasz na sloncu masz ladniejsza i trwalsza opalenizne a nie samo
      zazywanie? chox mi ostatnio ktos powiedzial ze sie opalilam..:)
      • aretse11 Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? 24.06.04, 09:51
        ja kupilam ostatnio Beta Karoten-Natur Kaps,90tabletek i zaplacilam
        9zl....Producent to Hasco-lek sa z Wroclawia..to jest ten sam beta karoten co w
        innych tabletkach..po co przeplacac ..na razie jeszcze nic nie wiem,bo dopiero
        6 wzielam:)
        • Gość: imi Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.acn.pl 24.06.04, 10:29
          nie wszystkie sa takie same, trzeba patrzec ile ma beta karotenu. ja bioer taki
          co ma 10mg, a sa i takie co maja 5 mg i cenowo wychodza drozej, mimo ze sie
          wydaje ze sa tansze. ja za 100tabl place 17zl
          • smerffi Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? 24.06.04, 11:09
            Ja pół roku brałam Solarin Extra (50 zł za 60 kapsułek chyba). Nie wierzcie w
            te bajki dziewczyny. jedyna zmiana dotyczyła wyglądu włosów -bardzo szybko
            rosły. I tyle.
            • Gość: no_a Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.azory.net.pl 24.06.04, 16:19
              Przez ponad 3 miesiące łykałam codziennie 10mg betakarotenu (100tabletek)...i
              co? I nic. Samoopalcz poszedł w ruch :)
              • Gość: sniegotka Re: OPALENIZNA PO BETA-KAROTENIE???? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 24.06.04, 16:47
                Ja lykalam przez 3 mies. 21 mg betakarotemu (3 tabl. po 7mg) + codziennie 1
                soczek Kubus albo Marwit. Po 3 mies - efekty zadne, naprawde, blada jestem, az
                boli :( Poszedl w ruch samoopalacz i puder brazujacy, na bardzo opalona moze nie
                wygladam, ale daje to efekt zdrowej buzi.

• Gość: gogo natur -caps IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 24.06.04, 17:45
                  ja bralam ten natur caps ale on mial tylko chyba 5 mg jak nie 2 mg- nie
                  pamietam mialam za to zoltawe dlonie! fe! a reszta blada! czyli dziala ale nie
                  tak jak chce. a moze tej firmy tylko byl taki ? w ulotce bylo oszczezenie ze
                  moze sie tak zrobic -w kazdym razie po solarinie wcale sie lepiej nie opalilam
                  na solarium! moj brat nie bral i byl o wiele ciemniejszy!
          • Gość: gogo imi jakiej firmy bierzesz bo ma duzo -10 mg carot IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 24.06.04, 17:42
            tez bym sprobowala ! ;) moe akurat bede brazowa a nie zolta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka