Dodaj do ulubionych

Pollena-Ewa

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 16:02
www.pollenaewa.com.pl/

Polska firma, duży wybór. Warto? Proszę o opinie - podanie nazwy kosmetyku i
ocenę.

Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Pollena-Ewa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 13:04
      krem do rąk z serii lnianej - świetnie nawilża, lekki, dobrze się wchłania, nie
      zostawia tłustej warstwy, ślicznie pachnie.
    • Gość: katinka Re: Pollena-Ewa IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.06.04, 13:15
      kupilam:
      - krem pod oczy dla cery wrazliwej i delikatnej z wyciagiem ze stokrotki z
      serii Magia Kwiatow (tubka 25ml za ok. 5zl), idealnie wygladza mi okolice oczu,
      ale stosuje tez na cala buzie, rano i wieczorem, uzywam drugiej tubki, polecam
      szczerze :)
      - krem wygladzajacy na dzien z serii Len+Retinol, swietny pod makijaz, leciutki
      (tubka 40ml za ok.13 zl), kupilam pod wplywem zachwalania na forum i nie
      zaluje, bardzo mi odpowiada :)

oba kremy dostalam w hipermarkecie Geant w Gdansku ;)
    • Gość: epa5 Re: Pollena-Ewa IP: *.one.pl / *.one.pl 28.06.04, 13:18
      Cześć. Ja używam obecnie energizującego kremu pod oczy z bursztynem-rewelacja,
      rozjaśnia skórę pod oczami i wygładza delikatnie zmarszczki( moje są mimiczne),
      używam też nawilżającego kremu z lnem do stóp i też jest świetny, super nawilża
      i wygładza stopy. Pozdrawiam.
      • Gość: aga Re: Pollena-Ewa IP: 195.117.164.* 28.06.04, 13:58
        nie poleca, za to kremów do twarzy sa kiepskie miałam różany (ani zapachu ani
        konsystencji jakieś grudki w kremie, zapach - raczej mniej przyjemny.... :-(
        • Gość: dalloway Re: Pollena-Ewa IP: *.chello.pl 28.06.04, 14:03
          cudowny krem pod ocy z serii len&retinol. z tgo co wiem już go nie produkują,
          ale jeszcze bywa w sklepach, nawiłzą, wygładza, rozjaśnia - cudo niewiarygodne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka