IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:34
tak, właśnie o piersi mi chodzi. mam z nimi poważny problem. żadnej nadwagi
(ani też nagłego spadku wagi), a moje piersi wyglądają jak długie dojki
(miseczka C, ale zwisają, brodawki są "rozciągnięte", tylko pod wpływem zimna
się "ściągają"). dodaję, że mam 17 lat!
wygląda to okropnie, ćwiczenia niewiele dają, znalazłam dotąd jeden stanik,
który jest naprawdę dobry...
coś się da z tym zrobić pomijając operację?
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra_duszyczka Re: Piersi IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 27.06.04, 23:55
      IWONKO!
      Nie martw się, przecież jeszcze Ci urosną i się unormują! To normalne w
      Twoim wieku.
      • Gość: iwona Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:46
        hmm... mam nadzieję, że nie urosną, bo już są za duże :(
        a uformować się raczej nie uformują, bo zwisają, jak już napisałm, jak dojki.
        przypominają piersi 80-letniej kobiety! skóra jest rozciągnięta.
        Poza tym są uż takie od chyba dwóch czy trzech lat...
        chyba nic mi już nie pomoże, pozostaje zbieranie kasy na operację zmniejszającą
        piersi. czy ktoś się orientuje w cenach?
        • Gość: xxx Re: Piersi IP: 83.242.67.* 28.06.04, 22:34
          Po pierwsze tu masz link do forum o opracjach plastycznych dowiesz sie tam
          wiele ciekawych rzeczy: users.nethit.pl/forum/forum/cialo/
          po drugie musisz skonczyc 18 lat, po trzecie przewaznie takie oprecja
          zmniejszenia jak i liftingu piersi (podniesienia) co zazwyczaj wystarczy
          lekarze radza przeprowadzic po urodzeniu pierwszego dziecka. ja ciebie rozumiem
          bo akurat mam taki sam problem nie proporcjonalnie duze piersi do mojej
          szczuplej sylwetki i nie mam zamiaru rodzic na sile dziecka zeby miec pretekst
          do liftingu bo juz sie zdecydowalam tylko problem z fuduszem, pozdrawiam.
          • Gość: iwona Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:06
            czyli pozostaje mi tylko operacja? ale ja kasy nie mam...
            a poza tym ja w ogóle nie mam zamiaru rodzić, więc bym chyba musiała z takimi
            dojkami przez całe życie sunąć przez świat. dzięki za adres, pozdrawiam
            • Gość: ala Re: Piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 19:24
              Dziecinko, ja w Twoim wieku to sie nauka przejmowalam, a nie piersiami. W
              glowie masz przewrocone!!! Zdaj mature, idz na studie, a jak bedziesz pracowac,
              to sobie zrobisz 100 operacji i bedziesz przepiekna!
              • Gość: iwona Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:04
                Droga Alu, zajmuję się nauką, ale nauka to nie jest całe moje życie. chciałabym
                np. wyjśc na plażę i nie wstydzić się wielkich, zwisających gruczołów. to samo
                jest z bluzkami na ramiączkach. w ciepłe dni chciałabym sobie wyjść na dwór (a
                nie siedzieć nad książkami, jak Ty pewnie w moim wieku czyniłaś) w lżejszym
                ubraniu - a takie piersi powodują u mnie dyskomfort. dziekuję za uwagę :)
    • Gość: dor Re: Piersi IP: *.petrus.com.pl 01.07.04, 20:06
      zacznij od kupienia sobie stanika porządnie trzymającego pierci, który nie
      spłaszcza ich (ale nie push up), zazwyczaj są to biustonosze niezbyt urodziwe i
      mocno zabudowane. Podobno trzeba nawet w nim spać, jeszcze jedno nie śpij na
      brzuchu.
      Poza tym rób pompki - jak najwięcej codziennie.
      pzdr
      • Gość: Do ali Re: Piersi IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 02.07.04, 01:39
        No chyba przecholowalas, jaki widac to dla tej dziewczyny powazny problem i ja
        sie nie dziwie bo tez mam podobny, wedlug ciebie lepiej zyc z kompleksami i
        wstydzic sie swojego ciala bo jakas zgorzkniala stara baba tak mówi to ty sie
        puknij w głowe zanim cos powiesz. To zle ze ktos dba o wyglad??? Z tego co
        mowisz to sobie mozesz co najwyzej pomazyc o jej wieku i po jasna cholere takie
        cos jak ty zabiera głos jak nie masz nic do powiedzenia.Wrrrr wszedzie pełno
        zawistynych ludzi.
        • Gość: JolaB Re: Piersi IP: *.gazownia.szczecin.pl 14.07.04, 14:22
          Wydaje mi się ,że dla młodej dziewczyny może to być duży problem .Wiem o tym bo
          sama mam spory biust delikatnie mówiąc "niesprężysty". Nigdy nie nosiłam
          sukienek bez pleców ani na ramiączkach.Na pocieszenie mogę powiedzieć ,że z
          biegiem lat przestaje to stanowić problem. A gdy jeszcze zobaczy sie w oczach
          zachwyt ukochanego na widok naszego biustu to naprawdę można się wyleczyć ze
          wszystkich kompleksów.
          Zyczę dużo milości - ona upięknia
      • Gość: iwona Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:12
        a gdzie takie staniki zdobędę we Wrocławiu? drogie są?
        • Gość: piękna Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 16:53
          W triumphie... ale chyba drogie. zresztą nie dam sobie głowy uciąć, czy na 100%
          są tam takowe.
      • Gość: iwona Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:12
        a gdzie taki stanik zdobędę we Wrocławiu? ile kosztują mniej więcej?
        • Gość: mathilde dołączam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:21
          dołączam się do pytania - gdzie takie stanieki we Wrocku?
    • Gość: eternity Re: Piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:38
      Iwona. Wg mnie jest prosty, ale czasochłonny sposób na twój problem -
      ćwiczenia. Staraj się ćwiczyć codziennie, doskonałe na biust sa pompki. Ale
      uwaga, aby osiągnąć efekty trzeba systematycznie i niestety DŁUGO ćwiczyc (bez
      żadnych oszustw - liczy się jakość wykonanych ćwiczeń), no ale w końcu czy masz
      cos do stracenia? I wiem co piszę, bo moja przyjaciółka miała podony problem,
      kilka miesięcy ćwiczeń i po sprawie. Ale jeszcze raz powtarzam - nie można za
      szybko zrezygnować. A zresztą w szybkim czasie i tak nic z tym nie zrobisz,
      wiec do dzieła. Powodzenia w wytrwałości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka