Dodaj do ulubionych

POMOZCIE, błagam

IP: *.gl.digi.pl 29.06.04, 10:38
Mam miliony malych krosteczek na czole, a tak bardzo chcialabym miec
delikatna skore. Czego mam uzywac , co stosowac? Jakie kremy jakie toniki?, A
moze wyjsc na słonce, albo jesc drozdze?
Obserwuj wątek
    • Gość: ksenia24 Re: POMOZCIE, błagam IP: *.os.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 29.06.04, 10:56
      Tylko na czole? To moze zrezygnuj z grzywki... Coz dobry zel do mycia twarzy,
      tonik matujacy, rob pilingi raz w tygodniu itp.
      Jak mi sie swieci twarz to jeszcze uzywam bibulek matujacych i skinoren na
      krostki (40 pare zeta kosztuje)
      pozdrawiam serdrcznie...zawsze jeszcze zostaje dobry dermatolog, polecam w
      kielcach na ul. seminaryjskiej.
    • Gość: ksenia24 Re: POMOZCIE, błagam IP: *.os.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 29.06.04, 10:56
      Tylko na czole? To moze zrezygnuj z grzywki... Coz dobry zel do mycia twarzy,
      tonik matujacy, rob pilingi raz w tygodniu itp.
      Jak mi sie swieci twarz to jeszcze uzywam bibulek matujacych i skinoren na
      krostki (40 pare zeta kosztuje)
      pozdrawiam serdrcznie...zawsze jeszcze zostaje dobry dermatolog, polecam w
      kielcach na ul. seminaryjskiej.
    • iselle Re: POMOZCIE, błagam 29.06.04, 17:20
      Ja też tak mam, zauważyłam, że pojawiają się latem. Kupiłam normalizujący krem
      Ziaji Biobalans na noc i z dnia na dzień je zmniejsza tak, że pod pudrem nie są
      widoczne :)
      • iselle Re: POMOZCIE, błagam 29.06.04, 17:22
        A i jeszce łykam drożdże i piję sok z korzenia łopianu czasem, w tym przypadku
        efekty jednak nie są natychmiastowe :)
    • Gość: mug Re: POMOZCIE, błagam IP: 195.117.171.* 29.06.04, 22:43
      Hej! dzięki temu forum odkryłam Acnofan więc i Tobeoi go polecę:) miłąm krostki
      an buzi, skóra nierózwnoimerna ble... 8 złotych stosoway regularnie i już ich
      nie ma:) brzmi wrecz niewiarygodnie ale kup (w aptece) co Ci szkodzi:) polecam
      serdecznie!!!mam nadzieję że Tobie również pomoże!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka