Gość: kika IP: *.gl.digi.pl 29.06.04, 10:38 Mam miliony malych krosteczek na czole, a tak bardzo chcialabym miec delikatna skore. Czego mam uzywac , co stosowac? Jakie kremy jakie toniki?, A moze wyjsc na słonce, albo jesc drozdze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksenia24 Re: POMOZCIE, błagam IP: *.os.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 29.06.04, 10:56 Tylko na czole? To moze zrezygnuj z grzywki... Coz dobry zel do mycia twarzy, tonik matujacy, rob pilingi raz w tygodniu itp. Jak mi sie swieci twarz to jeszcze uzywam bibulek matujacych i skinoren na krostki (40 pare zeta kosztuje) pozdrawiam serdrcznie...zawsze jeszcze zostaje dobry dermatolog, polecam w kielcach na ul. seminaryjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia24 Re: POMOZCIE, błagam IP: *.os.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 29.06.04, 10:56 Tylko na czole? To moze zrezygnuj z grzywki... Coz dobry zel do mycia twarzy, tonik matujacy, rob pilingi raz w tygodniu itp. Jak mi sie swieci twarz to jeszcze uzywam bibulek matujacych i skinoren na krostki (40 pare zeta kosztuje) pozdrawiam serdrcznie...zawsze jeszcze zostaje dobry dermatolog, polecam w kielcach na ul. seminaryjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: POMOZCIE, błagam 29.06.04, 17:20 Ja też tak mam, zauważyłam, że pojawiają się latem. Kupiłam normalizujący krem Ziaji Biobalans na noc i z dnia na dzień je zmniejsza tak, że pod pudrem nie są widoczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: POMOZCIE, błagam 29.06.04, 17:22 A i jeszce łykam drożdże i piję sok z korzenia łopianu czasem, w tym przypadku efekty jednak nie są natychmiastowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mug Re: POMOZCIE, błagam IP: 195.117.171.* 29.06.04, 22:43 Hej! dzięki temu forum odkryłam Acnofan więc i Tobeoi go polecę:) miłąm krostki an buzi, skóra nierózwnoimerna ble... 8 złotych stosoway regularnie i już ich nie ma:) brzmi wrecz niewiarygodnie ale kup (w aptece) co Ci szkodzi:) polecam serdecznie!!!mam nadzieję że Tobie również pomoże!!! Odpowiedz Link Zgłoś