Dodaj do ulubionych

krecone-modne?

IP: 83.26.22.* 29.06.04, 18:49
Drogie Forumowiczki.
Mam do Was pytanie, czy krecone wlosy moga byc modne?Nie chce prostowac
wlosow, bo zabiera to duzo czasu i wlosy troche sie niszcza.Moze macie jakies
pomysly na ciekawe fryzurki? I jakies fryzury do pracy (gladko niestety nie
beda wygladaly, ale by byly w miare ujarzmione).
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: krecone-modne? IP: *.agh.edu.pl 29.06.04, 19:12
      Ty mówisz o swoich niestety, a ja robiłam trwałą, żeby mieć kręcone :) Jak to
      dziwnie jest zrobione, że nigdy nam się nie podoba to co mamy swoje :) Kręcone
      włosy są śliczne i moim zdaniem zawsze modne :D
    • Gość: justa Re: krecone-modne? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 11:43
      marta, nie przejmuj się aż tak modą. chcesz wyglądać tak, jak wszyscy? nie
      lepiej mieć własny, niepowtarzalny, oryginalny styl? jeśli chcesz być modna, to
      na całej linii - różowa torebka i białe buty w szpic...
    • Gość: też marta Re: krecone-modne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:25
      Moje kręcone zapuściłam, mam teraz tak trochę za ramiona. Noszę albo
      rozpuszczone, albo kucyk, albo coś jak kok (ale nie kok)-spięty dużą żabką,
      Wypuszczam trochę lużnych kosmyków i jest ok. Tylko to mycie, co drugi dzień
      obowiązkowo. No i jakaś odżywka. Absolutnie musi być przy moich kręconych bo
      jak nie mam, to się strasznie puszą. Noszę też warkocz, w weekendy nawet
      kucyki, albo supełki. A ostatnio mi odbilo i przestałam je farbować. Efekt
      niesamowity, nie wiedziałam że mam taki fajny naturalny kolor włosów:-))))
      Wolę swoje kręcone, niż cudze proste, ale długo mi zeszło na ich akceptację:-))
      • Gość: marta#3 Re: krecone-modne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:34
        do kreconych najlepsze sa olejki,niestety dosyc drogie i tylko u fryzjerow:(a co
        do mody to popatrz na aktorki,piosenkarki ,modelki-a nie na ulice!ja spogladam i
        co widze?wszystko,dlugie,na jeza,lyse,krecone...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka