Dodaj do ulubionych

Fryzjer poszukiwany:)

30.06.04, 13:52
Witam serdecznie.
Po dlugich poszukiwaniach znalazlam w koncu naprawde dobrego fryzjera, mlody
mily pan o imieniu Tomek, w Studiu New York na ul. Biskupiej, Wroclaw. Moja
radosc jednak byla bardzo krotkotrwala, gdyz wlasnie dzisiaj dowiedzialam
sie ze juz go tam nie ma.......i tu wlasnie moja prosba.......ktokolwiek
widzial, ktokolwiek wie....prosze o informacje, gdzie mozna go teraz
spotkac, dokad sie wybrac itp. Zapewne rozumiecie moj smutek, gdyz na
dobrego fryzjera naprawde bardzo trudno trafic:( Prosze wiec o pomoc, a jako
alternatywe: prosze rowniez o inne wskazowki, gdzie i do kogo warto sie
wybrac, zeby z cienkich smetnych wlosow wyczarowac cos odpowiedniego na
lato.....cieniowane, bezproblemowe itp. fryzurki, rowniez dla mezczyzny.
Z gory dziekuje za pomoc wszystkicm kolezankom i kolegom i pozdrawiam.

Djemila
Obserwuj wątek
    • Gość: Vera Re: Fryzjer poszukiwany:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:17
      Ja niestety nic nie wiem na ten temat, ale swoją drogą czemu by nie podciągnąć
      tego wątku wyżej przecież tyle się wydarzyło we Wrocławiu w dziedzinie usług
      fryzierskich. Popowstawało wiele nowych salonów typu Darius na Oławskiej czy
      jakieś salony w rynku na sms-y. Ja generalnie rzadko chodzę do fryziera ale
      jeśli już to zazwyczaj na Biskupią do Carlo Biani i to głównie po to by zrobić
      sobie baleyage. Ale swoją drogą nie znam szerze rzekłszy naprawdę dobrego
      stylisty we Wrocławiu oczywiście chodzi mi o fryziera stylistę. Wiele razy
      chodziłam i nikt nigdy jeszcze nic ciekawego ani mi nie zaproponował ani nie
      zrobił, każdy fryzier z jakim miałam do czynienia miał podejście jak
      najbardziej ostrożne.
      Jak znacie ciekawych fryzierów z pazurem potrafiących pokazać swoją koncepcję
      to piszcie drogie Wrocławianki.
      pozdrawiam
      Vera
      • djemila Re: Fryzjer poszukiwany:) 20.07.04, 09:41
        To prawda, Bardzo trudno znalezc kogos naprawde dobrego a do tego jeszcze
        styliste:) Co do nowych salonow, to ostrzegam i to bardzo przed wspomnianym
        Dariusem na Olawskiej. Moze to ja mam zle doswiadczenia ale co do kompetencji i
        fachowosci tam zatrudnionych mam wiele uwag. Zwlaszcza jedna z dziewczym moim
        zdaniem kompletnie nie zna sie na tej pracy. Trzeba naprawde byc bardzo
        kiepskim zeby zle obciac, a dokladnie jedynie skrocic wlosy w meskiej fryzurze,
        do tego krzywo, beznadziejnie i ogolnie jak prostak bez szkoly. Nie wiem jak ma
        imie, w kazdym razie ma krotkie, rude wlosy.....zreszta wystarczy spojrzec na
        fryzury samych pracownic, zeby miec watpliwosci co do ich fachowosci. Ja w
        kazdym razie nigdy wiecej sie tam nie pojawie i innym odradzam. Zaznaczam, ze
        co do pozostalych tam pracujacych, nie mam zdania.
        Pozdrawiam.
        Di

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka