Gość: magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 17:05 co miałyście co polecacie :) szczególnie interesuje mnie nabłyszczająca odzywka w spreju :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kragmel Re: Gliss Kur -połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:17 miałam odżywkę do spłukiwania - bardzo porządna (znacznie lepsza od mającej teoretycznie dawać podobny efekt schaumy z olejkiem różanym) teraz mam szampon z tej serii, ale po szamponie to oczekuję tylko, że myć będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Gliss Kur -połysk jedwabiu 30.06.04, 21:42 Ja mialam i szampon i odzywke. Na moich wlosach bez rewelacji. Ani polysku, ani latwiejszego rozczesywania, ani odzywienia wlosow. Nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia_pepsi Re: Gliss Kur -połysk jedwabiu IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 30.06.04, 23:22 Ja sie podpisuję pod tym co koleżanka wyzej napisała...NIC- żadnych efektów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunia Re: Gliss Kur -połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 00:15 Hej:) mialam i szampon i odzywke i szczerze mowiac wlosy byly bardziej nawilzone, o polysku nic nie powiem, bo go nie bylo. Wlosy staly sie miekkie i faktycznie lepiej sie rozczesywaly (mam krecone wlosy). I ten zapach...wspanialy!:)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Gliss Kur -połysk jedwabiu 01.07.04, 01:16 ja jestem bardzo zadowolona z 3min odzywki intensywnie nawilzajacej tej serii..ale to jest ta w stojacej tubce z zoltym znaczkiem..super Odpowiedz Link Zgłoś