Dodaj do ulubionych

Makijaż permanentny

02.09.12, 20:51
Hej Dziewczyny, chciałabym zrobić sobie trwały makijaż brwi. Czy mogłbyście polecić salon w Warszawie? Chciałabym oddać się w ręce kogoś, kto naprawdę się na tym zna. Koleżanka zrobiła sobie brwi i szczerze mówiąc oszpeciła sie na 5 lat. Wygląda jak Baba Jaga - za ciemne, za grube. Nie wiem jakie sa metody - myślałam o czymś co dałoby naturalny efekt. Może jakas metoda cieniowania? Poradźcie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zuza8888 Re: Makijaż permanentny 04.09.12, 09:14
      Hej;) niestety nie jestem z W-wy,ale cos Ci moge doradzić.3 tyg.temu własnie zrobiłam sobie brewki;) są cudne!! jestem strasznie zadowolona! wygladaja bardzo naturalnie...i jeszcze te łuki:) Posłuchaj,bardzo długo szukałam i czytałam....dzis moge Ci polecic tylko metodę WŁOSKOWĄ!! i tylko kosmetyczka pracujaca na sprzęcie firmy LONG TIME LINER....to jest bardzo wazne!! podejrzewam,ze w W-wie znajdziesz szybciej:) wrzuc sobie w google o tej metodzie,poczytaj,zobacz jak dziewczyny świetnie wygladają!! U mnie wpracy jak mnie zobaczono,to wszyscy myśleli,ze lifting oczu sobie zrobiłam tak cudnie to wygląda:))) wrzuce Ci link z you tube www.youtube.com/watch?v=d_8yOfM_FgM
      Pozdrawiam cieplutko!
      Zuza
      • ob_cykana Re: Makijaż permanentny 14.10.13, 13:07
        zuza8888
        jedna z brwi u pani z poleconego przez ciebie filmu jest wyżej, tak sobie to wygląda
    • natkajezewska Re: Makijaż permanentny 04.09.12, 13:03
      A jesteś pewna, że tego chcesz, zawsze może się nie udać i też staniesz się oszpeconą babą jagą, poza tym nawet jeśli będzie ok, może Ci się znudzić i co wtedy?
      • duleczka88 Re: Makijaż permanentny 04.09.12, 13:28
        Ale co ty kobieto piszesz za bzdury!! Zuza ma rację!rowniez robiłam sobie metoda włoskowa i efekt jest rewelacyjny! Prosze nie mylić tej metody ze starą metoda piórkową...jesli w ogóle na ten temat masz jakiekolwiek pojęcie;)
        Pozdr.
        • kobiecina30 Re: Makijaż permanentny 04.09.12, 13:34
          dziewczyny ile kosztuje ta metoda???
          ja wydaję na henne regularnie od kilku lat a efekty są czasami co tu dużo mówić złe..
          • duleczka88 Re: Makijaż permanentny 04.09.12, 16:23
            Kochana miałam to samo:(( koszt tych brwi to akurat w mojej miejscowosci to tysiąc sto złotych...ale uwierz mi!!ze to sa najlepiej wydane duze pieniądze!! Spojrzenie zabójcze i do tego tak cudny maja kształt brwi:)
            Pozdr.
            • naszaheidi Re: Makijaż permanentny 08.09.12, 21:03
              Oczywiscie Sharley i pani Irena-tylko!!
              • mamma-mia66 Re: Makijaż permanentny 09.09.12, 18:19
                A może któraś polecić kosmetyczkę z Poznania która robi dobry makijaż permanentny brwi?
        • ob_cykana Re: Makijaż permanentny 14.10.13, 13:09
          duleczka
          to typowy blond pustak
    • monikastaniak78 Re: Makijaż permanentny 12.10.13, 10:55
      Jeśli mogę doradzić to polecam p. Dorotkę, biegałam za nią po kilku salonach ale mam zrobione juz brwi i kreski na oczach a niedługo wybieram się jeszcze na usta do niej. Poszłam do niej z polecenia, kilku moim koleżankom też już wykonała ten zabieg i wszystkie są zadowolone. Wiem że teraz pracuje na Łuckiej. Salon chyba nazywa się Expression.
    • lucyy3 Re: Makijaż permanentny 29.07.17, 14:11
      ja wiem na pewno że nie moge zrobić sobie takiego makijazu bo od razu dostałabym alergii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka