Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY??????

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.07.04, 04:52
Potrzebuje fluid mocno kryjący rozne niespodzianki na twarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: Sitc Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 08:59
      Z czystym sumieniem moge Ci polecić dobre jakościowo i za przyzwoitą cenę; Max
      Factor Lasting Performance, poza tym ze dobrze kryje, długo trzyma sie na
      twarzy, Avon Perfect Wear też bardzo trwały, Maybelline EverFresh bardzo dobrze
      kryje, trzyma się troszke słabiej ale też długo.
      • Gość: xxx Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 13:22
        Avon Perfect Wear! (spróbowałam też Beyond Colour Perfecting Foundation tej
        firmy,ale mimo dużo wyższej ceny nie był tak dobry)
    • Gość: * Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 09:54
      dermacol - super krycie
      • Gość: Mango Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:11
        Chyba Unifiance z apteki.Sama nie używałam, ale dziewczyny bardzo go chwalą. Pozdrawiam! :-)
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 15:06
          Mozesz powiedzieć o tym podkładzie coś więcej? Ile on w ogóle kosztuje?
          • Gość: Mango Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:22
            To jest podkład dla cery wrażliwej,ukrywa wszystko, czego nie chcesz widzieć: przebarwienia,blizny itp.Producentem jest LaRoche-Possay.Kosztuje chyba 70 czy 80, nie jestem pewna.Kupisz go w dużych aptekach,są tam testery,możesz sama wypróbować. Pozdrawiam! :-)
    • j-p Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? 02.07.04, 13:01
      PRIVI velur mat
      • Gość: nioma Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:03
        Privi jest okropny, strasznie widac ze jest cos na twarzy.
        Moim zdaniem najlepszy jest Vichy - idealnie sie maskuje, najwiekszy syfki na
        twarzy kryje i jest matowy i sie nie blyszczy, mimo wysokiej ceny - jest bardzo
        wydajny - naprawde starcza na dlugo.
    • roksana11 Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? 02.07.04, 16:23
      Avon perfect wear! Najlepszy z najlepszych jaki dotąd używałam, kryje
      rewelacyjnie i swietnie się trzyma przez cały dzień. Pozdr.
    • Gość: Tunia Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:24
      Mocno kryjacy jest Dermacol, ale szczerze mowiac sama nie uzywalam, duzo
      pozytywnych opini slyszalam na jego temat. U mnie sprawdzil sie wlasciwie nie
      tyle podklad, ale krem tonujacy Lumineuse Vichy - na dlugo starczyl, bezpieczny
      dla skory (mam wrazliwa), a skora aksamitna. Dziewczyny stosowaly Dermacol i
      jest ona ponoc swietny jesli chodzi o mocne krycie, na pewno piekny koloryt
      daje Vichy. Pozdrowka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka