Gość: emi222 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.07.04, 04:52 Potrzebuje fluid mocno kryjący rozne niespodzianki na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sitc Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 08:59 Z czystym sumieniem moge Ci polecić dobre jakościowo i za przyzwoitą cenę; Max Factor Lasting Performance, poza tym ze dobrze kryje, długo trzyma sie na twarzy, Avon Perfect Wear też bardzo trwały, Maybelline EverFresh bardzo dobrze kryje, trzyma się troszke słabiej ale też długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 13:22 Avon Perfect Wear! (spróbowałam też Beyond Colour Perfecting Foundation tej firmy,ale mimo dużo wyższej ceny nie był tak dobry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 09:54 dermacol - super krycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:11 Chyba Unifiance z apteki.Sama nie używałam, ale dziewczyny bardzo go chwalą. Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 15:06 Mozesz powiedzieć o tym podkładzie coś więcej? Ile on w ogóle kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:22 To jest podkład dla cery wrażliwej,ukrywa wszystko, czego nie chcesz widzieć: przebarwienia,blizny itp.Producentem jest LaRoche-Possay.Kosztuje chyba 70 czy 80, nie jestem pewna.Kupisz go w dużych aptekach,są tam testery,możesz sama wypróbować. Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:03 Privi jest okropny, strasznie widac ze jest cos na twarzy. Moim zdaniem najlepszy jest Vichy - idealnie sie maskuje, najwiekszy syfki na twarzy kryje i jest matowy i sie nie blyszczy, mimo wysokiej ceny - jest bardzo wydajny - naprawde starcza na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
roksana11 Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? 02.07.04, 16:23 Avon perfect wear! Najlepszy z najlepszych jaki dotąd używałam, kryje rewelacyjnie i swietnie się trzyma przez cały dzień. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunia Re: NAJLEPSZY FLUID DO TWARZY-KRYJĄCY?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:24 Mocno kryjacy jest Dermacol, ale szczerze mowiac sama nie uzywalam, duzo pozytywnych opini slyszalam na jego temat. U mnie sprawdzil sie wlasciwie nie tyle podklad, ale krem tonujacy Lumineuse Vichy - na dlugo starczyl, bezpieczny dla skory (mam wrazliwa), a skora aksamitna. Dziewczyny stosowaly Dermacol i jest ona ponoc swietny jesli chodzi o mocne krycie, na pewno piekny koloryt daje Vichy. Pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś