Dodaj do ulubionych

Ruby Rose - ciekawostka

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.07.04, 12:58
Moja przyjaciółka kupiła paletkę cieni + puder + róż w takim pudełeczku w
kształcie serduszka w Przemyślu za 12 zł. Stwierdziłam, że też kupię. Ale mi
szczena opadła - w Krakowie widziałam dokładnie ten sam zestaw za 32 zeta. To
czeskie kosmetyki, także jak która tylko ma okazję, szukać blisko czeskiej
granicy i nie przepłacać.
Obserwuj wątek
    • Gość: gogo Re: Ruby Rose - ciekawostka IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 03.07.04, 13:37
      to faktycznie roznica, ale czy maja tylko pastelowe delikatne cienie czy jakies
      mocniejsze kolory tez>> i mozna nimi malowac na mokro??
      • iselle Re: Ruby Rose - ciekawostka 03.07.04, 14:46
        gogo- da się nimi malować na mokro, ale nie wszystkimi - najlepiej tak wychodzą
        te z brokatem, ale nie wszystkie połyskujące czy ciemniejsze, matowe w ogóle.
        Najlepiej sprawdzić na ręce wersję na sucho i mokro.
        • iselle Re: Ruby Rose - ciekawostka 03.07.04, 14:47
          Aha, mocniejsze kolory też są - wychodzą ciemne właśnie na mokro, bo na sucho
          raczej nie.
        • Gość: gogo Re: Ruby Rose - ciekawostka IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 03.07.04, 20:50
          super ! dzieki za odpowiedz ! cenne dla mnie uwagi !
    • Gość: gdzie kupić??????? Re: Ruby Rose - ciekawostka IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 03.07.04, 14:42
      kurcze chciałabym się dowiedzieć gzie kupiliście palete z tymi cieniami rózami
      i błyszczykami w jakim sklepie mozna byloby ewentualnie kupić
      moze na targu ?
      z góry dziękuje
    • Gość: mkoziolek Re: Ruby Rose - ciekawostka IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 03.07.04, 17:24
      jakiej jakością sa to kosmetyki?czy warto sobie kupić taką paletkę?(chociaz
      dwadzieścia parę złotych to nie tak znowu dużo.).gdzie można poczytac sobie o
      tych kosmetykach (paletę kolorów obejrzałam na allegro)?
      pozdr.
      mk
      • Gość: malaga1234 Re: Ruby Rose - ciekawostka IP: *.escom.net.pl 03.07.04, 19:19
        Dziewczyny, te kosmetyki skądinąd Swietne sprzedają Ruscy- przepraszam
        wszystkich zza granicy wschodniej, za niebywale niskie pieniądze na bazarach.W
        Wawie za 5 zł kupicie wszystko na bazarze przu ul.Banacha. I nie dajcie się
        oszukać przez cwaniaków,którzy chcą oszukać i nas i biedaków zza wschodniej
        granicy.
      • iselle Re: Ruby Rose - ciekawostka 03.07.04, 19:38
        Do mkoziolek: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?
        tsid=1&csid=f0162fed0405d44b80f600bc20ba275c&cmd=vendor_item_list&vendorid=342
        • iselle Re: Ruby Rose - ciekawostka 03.07.04, 19:39
          Ech.. źle się wkleiło, to nie są 2 osobne linki, a jeden cały..Lepiej przekleić
          ręcznie do wyszukiwarki.
          • Gość: malaga1234 Re: Ruby Rose - ciekawostka IP: *.escom.net.pl 03.07.04, 19:46
            Wszystko jest w bardzo dobrym gatunku.Cienie super, palety rewela,kupujcie za
            tanie pieniądze na bazarach od Ruskich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka