Gość: ustka IP: 81.210.86.* 03.07.04, 13:32 ja najbardziej lubię zwykłe błyszczyki do ust!!! i bardzo polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weronika (12lat) Re: Kuszące usta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 16:02 Uważam ,że błyszczyki dla nastolatek są najbardziej odpowiednie.Nię zwracają tak na siebie uwagi jak niektóre szminki.Uwielbiam błyszczyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Kuszące usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:29 Ja także kocham błyszczyki,wcale nie muszą być jakieś drogie.Najlepsze sa te zwykłe ale dobrych firm co nie znaczy że drogie!Polecam Bell,Viperę,Palomę,Constance Carrol.Ostatni kupiłam w Rossmanie błyszczyk "Lovely" firmy Wibo.Po prostu rewelacja-usta wyglądają ślicznie i bardzo apetycznie.A przy tym błyszczyk ten kosztuje zaledwie 4 zł z groszami.Gorąco polecam i pozdrawiam wszystkie wielbicielki błyszczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chilanes Re: Kuszące usta IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.04, 13:45 blyszczyki staly się obecnie modniejsze od pomadek. Mimo,że niektóre trzymają się krótko,to i tak lubię je bardziej niż pomadki.Nawet jeśli niemam akutar błyszczyka pasującego do mojej kreacji,to zawsze mogę użyć bezbarwnego,a pomadka? no cóż!Poza tym istnieją też błyszczyki zapachowe i ... smakowe ,co najbardziej podoba się chyba chłopcom,bo - nie zaprzeczycie - co miłego jest w całowaniu dziewczyny,czy kobiety,której usta smakują jak fabryka chemikaliów,a niestety tak smakują szminki. Poza tym zgadzam się z bodajże Aśką , niezawsze drogie jest najlepsze,a "Lovely" Wibo jest naprawdę rewelacyjny i podobnie,jak ty polecam wszystkim blyszczyki firmy Bell i Paloma. Niekoszują więcej niż 3,5- 10 zł a są naprawdę dobre,a do tego z tej samej firmy łatwiej nam będzie dobrać niedrogi i równie dobry lakier do paznokci. pozdrawiam sedecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:47 A ja natomist jestem przeciwna blyszczykom, rozpuszczone wlosy na wietrze przyklejaja sie do ust, daje to mierny efekt... Kiedys widzialam rowniez na wargach kolezanki pomolowanymi blyszczykiem przykelejona mala muszke :/ Do tego wiekszosc tego typu kosmetykow krotko sie trzymaja na ustach i sa "niesmacznie" leppkie. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia505 Re: Kuszące usta 29.07.04, 14:16 Ja mam błyszczyk Ruby Rose Honey Gloss i jest fantastyczny ładnie błyszczy pachnie i długo się trzyma jest bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: Kuszące usta 29.07.04, 14:33 olcia505: a jest on klejący ? Kupiłam paletkę błyszczyków RR i są paskudnie klejące, wygląda to jak gluty kleju na ustach :/ Mam też podwójny i strona przezroczysta z brokatem też się tak klei.. za to ta kolorowa jest świetna, ładna i nawilża (polecam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kuszące usta IP: *.it / 62.233.189.* 28.07.04, 18:19 Oczywiscie jestem za błyszczkami:-) Są poprostu swietne i uwazam ze sa w pewnym sensie nałogiem,gdy nie mam go na ustach odrazu czuje się nie tak. Polecam takze błyszczki połozone na pomadke-usta maja odpowienio dobrany kolor ,a przy okazji olśniewający połysk:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Kuszące usta 29.07.04, 14:58 a znacie jakieś błyszczyki, do których się nie lepią długie włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:17 uwielbiam transparentny błyszczyk o zapachu malinowym... cudowny,wspaniale pachnie i co ważne uwielbia go mój facet gdy go mam na ustach-----jestem jeszcze słodsza to jego słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:27 Możesz podać nazwę firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:33 czy możę któraś miłośniczka błyszczyków używała cuore mini fimy Pupa (w prześwitującym, malutkim serdusiu)- pytałam o to już jakąś błyszczykową fanatyczkę, ale mi nie odpisała na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Kuszące usta IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.04, 22:25 Jestem zdecydowanie ZA blyszczykami...Mam ich ok. 20 s.(choc mam 12) uwielbiam je.Rozne zapachy, smaki, opakowania, kolory...mam tekze szminki z ktorych nie jestem zbytnio zadowolona sa suche i sie nie blyszcza.Uwielbiam blyszczykie z L'real-a, Mattel, zwykle, no i Jennifer Lopez...kosztuja troszke ale sa genialne tak jak z firmy sephora lub pupa..Calusy dla fanek Slicznych ustek:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati i asia Re: kuszące usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 16:41 te usta wyglądają naprawdę seksownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka;] yoł IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.08.04, 15:10 ja lubie przezroczyste bo chodze naturalnie pomalowana;] ostatnio kupilam z Avonu zarabisty blyszczyk najfajniej sie w nim czuje i na wsyztsko sie przydaje na elegancko mozna w nim wyjsc na imrpeze i tez na dwor jest super kosztowal z 15 zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:42 ja tez jestem na tak za wszelkiego rodzaju blyszczykami!!!i nie musza byc koniecznie jakis drogich firm-wystarczy ze ladnie pachnie i smakuje,o blyszczeniu nie wspomne bo przeciez o to w tym wszystkim biega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reirei Re: Kuszące usta IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 14.09.04, 11:54 ja wolę zwykłe pomadki, głównie dlatego, że denerwuje mnie to że jak mam błyszczyk to usta mi sie kleją, szybko go zjadam, no i te przyklejające się w łosy.. :/ ale mam jeden błyszczyk, jest bezbarwny z brokatem firmy Manhattan, z serii twist&taste. Jest naprawdę dobry, ma śliczny zapach i nie klei się tak bardzo; używam go samego lub na pomadkę aby uzyskać efekt seksownych usteczek :) ale tylko jak mam włosy związane.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Kuszące usta IP: *.darlowo.mm.pl 17.10.04, 16:00 strasznie podoba mi się naturalny kolor ust poktyty bardzo błyszczącym przezroczystym błyszczykiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna23 Re: Kuszące usta 31.10.04, 14:46 to sa naprawde piekne usta ale trzeba wiedziać ze natura to tatura niema nic leprzego od naturalnej urody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Kuszące usta IP: 195.82.167.* 31.10.04, 21:28 Są błyszczyki, które ładnie pachną. Ale nie spotkałam się z takimi, które OWOCOWO SMAKUJĄ... Produkują w ogóle takie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:06 no tak, ale to dla kobiet, ktorych nikt za czesto nie caluje... moj maz zasze narzeka, ze blyszczyk sie lepi, a uzywalam tych naprawde dobrych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Kuszące usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:23 Ja równiez polecam błyszczyki ale niekoniecznie te z najwyrzszej półki.Uwielbiam błyszczyki o róznych zapachach,mam ich tysiące.Polecam również pomatki w bardzo jasnych odcieniach prawie białe i na to poł,ozony błyszczyk.takie usta są bardzo kuszące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana. Re: Kuszące usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:26 Ja częsciej uzywam pomatek jak moja poprzedniczka i to w bardzo jasnych odcieniech.do tego urzyc jasnego cienie do powiek , poprawic to błyszczykiem dla połysku i jest się znakomicie wymalowanym.mój chłopak to uwielbia.polecam wam wszystkim.nie pożałójecie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Kuszące usta IP: *.torun.mm.pl 30.12.04, 15:59 a ja i pomadki i błyszczyki od razu zjadam, nie lubię poprawiać makijażu w publicznych miejscach no więc najczęściej konczy się na malowaniu w domu i "gołych" ustach po półgodzinie ;) A błyszczyk czy pomadka na randkę to poroniony pomysł jak dla mnie... Wiadomo, że zanim facet błyszczyk zauważy, to już go nie ma ;) Za to nie cierpię mieć spierzchniętych ust i muszę mieć przy sobie balsam albo ochronną pomadkę. Ostatnio kupiłam balsam w tubce Bebe - natłuszcza i ślicznie błyszczy, po żadnym błyszczyku nie miałam takiego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyindywidualizowana Re: Kuszące usta 30.12.04, 18:43 a ja mam balsam do ust z Avonu (truskawkowo śmietankowy), trzy pomadki Nivea (truskawkową, jabłkową i wiśniową) i jeszcze kilka bezsmakowych błyszczyków, ale wolę te słodziutkie :D BTW z jakich firm są dobre i smaczne truskawkowe błyszczyki (nie pomadki)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:44 kocham błyszczyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula i aneta Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:48 bardzo kochamy, błyszczyki. dla nastolatek i dzieci najbardziej one pasuja. my uwielbiamy te z drobinkami brokatu:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Kuszące usta IP: 217.153.47.* 08.03.05, 12:50 Bardzo lubię błyszczyki do ust, jednak nie każde są dobre. Tanie błyszczyki krótko utrzymują się na ustach i dają efekt"zważonego" najlepszy błyszczyk jaki do tej pory miałam to Artistri, jednak nie są dostępne w sklepach.Pięknie się błyszczy i długo utrzymuje.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:44 ja kocham błyzsczyki nadają ustą ponętny wygląd pozdrawiam mame Odpowiedz Link Zgłoś