Dodaj do ulubionych

Kuszące usta

IP: 81.210.86.* 03.07.04, 13:32
ja najbardziej lubię zwykłe błyszczyki do ust!!! i bardzo polecam!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Weronika (12lat) Re: Kuszące usta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 16:02
      Uważam ,że błyszczyki dla nastolatek są najbardziej odpowiednie.Nię zwracają
      tak na siebie uwagi jak niektóre szminki.Uwielbiam błyszczyki!
    • Gość: Aśka Re: Kuszące usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:29
      Ja także kocham błyszczyki,wcale nie muszą być jakieś drogie.Najlepsze sa te
      zwykłe ale dobrych firm co nie znaczy że drogie!Polecam
      Bell,Viperę,Palomę,Constance Carrol.Ostatni kupiłam w Rossmanie
      błyszczyk "Lovely" firmy Wibo.Po prostu rewelacja-usta wyglądają ślicznie i
      bardzo apetycznie.A przy tym błyszczyk ten kosztuje zaledwie 4 zł z
      groszami.Gorąco polecam i pozdrawiam wszystkie wielbicielki błyszczyków!
      • Gość: Chilanes Re: Kuszące usta IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.04, 13:45
        blyszczyki staly się obecnie modniejsze od pomadek. Mimo,że niektóre trzymają
        się krótko,to i tak lubię je bardziej niż pomadki.Nawet jeśli niemam akutar
        błyszczyka pasującego do mojej kreacji,to zawsze mogę użyć bezbarwnego,a
        pomadka? no cóż!Poza tym istnieją też błyszczyki zapachowe i ... smakowe ,co
        najbardziej podoba się chyba chłopcom,bo - nie zaprzeczycie - co miłego jest w
        całowaniu dziewczyny,czy kobiety,której usta smakują jak fabryka chemikaliów,a
        niestety tak smakują szminki. Poza tym zgadzam się z bodajże Aśką , niezawsze
        drogie jest najlepsze,a "Lovely" Wibo jest naprawdę rewelacyjny i podobnie,jak
        ty polecam wszystkim blyszczyki firmy Bell i Paloma. Niekoszują więcej niż 3,5-
        10 zł a są naprawdę dobre,a do tego z tej samej firmy łatwiej nam będzie dobrać
        niedrogi i równie dobry lakier do paznokci. pozdrawiam sedecznie
        • Gość: alicja Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:47
          A ja natomist jestem przeciwna blyszczykom, rozpuszczone wlosy na wietrze
          przyklejaja sie do ust, daje to mierny efekt... Kiedys widzialam rowniez na
          wargach kolezanki pomolowanymi blyszczykiem przykelejona mala muszke :/ Do tego
          wiekszosc tego typu kosmetykow krotko sie trzymaja na ustach i sa "niesmacznie"
          leppkie.
          • olcia505 Re: Kuszące usta 29.07.04, 14:16
            Ja mam błyszczyk Ruby Rose Honey Gloss i jest fantastyczny ładnie błyszczy
            pachnie i długo się trzyma jest bardzo fajny
            • iselle Re: Kuszące usta 29.07.04, 14:33
              olcia505: a jest on klejący ? Kupiłam paletkę błyszczyków RR i są paskudnie
              klejące, wygląda to jak gluty kleju na ustach :/ Mam też podwójny i strona
              przezroczysta z brokatem też się tak klei.. za to ta kolorowa jest świetna,
              ładna i nawilża (polecam).
    • Gość: kama Re: Kuszące usta IP: *.it / 62.233.189.* 28.07.04, 18:19
      Oczywiscie jestem za błyszczkami:-)
      Są poprostu swietne i uwazam ze sa w pewnym sensie nałogiem,gdy nie mam go na
      ustach odrazu czuje się nie tak.
      Polecam takze błyszczki połozone na pomadke-usta maja odpowienio dobrany
      kolor ,a przy okazji olśniewający połysk:) pozdro
    • justa_79 Re: Kuszące usta 29.07.04, 14:58
      a znacie jakieś błyszczyki, do których się nie lepią długie włosy?
    • Gość: meg Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:17
      uwielbiam transparentny błyszczyk o zapachu malinowym... cudowny,wspaniale
      pachnie i co ważne uwielbia go mój facet gdy go mam na ustach-----jestem
      jeszcze słodsza to jego słowa!
      • Gość: lisa Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:27
        Możesz podać nazwę firmy?
        • Gość: kamila Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:33
          czy możę któraś miłośniczka błyszczyków używała cuore mini fimy Pupa (w
          prześwitującym, malutkim serdusiu)- pytałam o to już jakąś błyszczykową
          fanatyczkę, ale mi nie odpisała na razie :)
          • Gość: Matylda Re: Kuszące usta IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.04, 22:25
            Jestem zdecydowanie ZA blyszczykami...Mam ich ok. 20 s.(choc mam 12) uwielbiam
            je.Rozne zapachy, smaki, opakowania, kolory...mam tekze szminki z ktorych nie
            jestem zbytnio zadowolona sa suche i sie nie blyszcza.Uwielbiam blyszczykie z
            L'real-a, Mattel, zwykle, no i Jennifer Lopez...kosztuja troszke ale sa
            genialne tak jak z firmy sephora lub pupa..Calusy dla fanek Slicznych ustek:*
    • Gość: pati i asia Re: kuszące usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 16:41
      te usta wyglądają naprawdę seksownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Agnieszka;] yoł IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.08.04, 15:10
      ja lubie przezroczyste bo chodze naturalnie pomalowana;] ostatnio kupilam z
      Avonu zarabisty blyszczyk najfajniej sie w nim czuje i na wsyztsko sie przydaje
      na elegancko mozna w nim wyjsc na imrpeze i tez na dwor jest super kosztowal z
      15 zlotych.
    • Gość: iga Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:01
    • Gość: meggi Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:42
      ja tez jestem na tak za wszelkiego rodzaju blyszczykami!!!i nie musza byc
      koniecznie jakis drogich firm-wystarczy ze ladnie pachnie i smakuje,o
      blyszczeniu nie wspomne bo przeciez o to w tym wszystkim biega
    • Gość: reirei Re: Kuszące usta IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 14.09.04, 11:54
      ja wolę zwykłe pomadki, głównie dlatego, że denerwuje mnie to że jak mam
      błyszczyk to usta mi sie kleją, szybko go zjadam, no i te przyklejające się w
      łosy.. :/ ale mam jeden błyszczyk, jest bezbarwny z brokatem firmy Manhattan, z
      serii twist&taste. Jest naprawdę dobry, ma śliczny zapach i nie klei się tak
      bardzo; używam go samego lub na pomadkę aby uzyskać efekt seksownych
      usteczek :) ale tylko jak mam włosy związane..
    • Gość: Dziewczyna Re: Kuszące usta IP: *.darlowo.mm.pl 17.10.04, 16:00
      strasznie podoba mi się naturalny kolor ust poktyty bardzo błyszczącym
      przezroczystym błyszczykiem ;]
    • atrakcyjna23 Re: Kuszące usta 31.10.04, 14:46
      to sa naprawde piekne usta ale trzeba wiedziać ze natura to tatura niema nic
      leprzego od naturalnej urody :)
    • Gość: XXX Re: Kuszące usta IP: 195.82.167.* 31.10.04, 21:28
      Są błyszczyki, które ładnie pachną. Ale nie spotkałam się z takimi, które
      OWOCOWO SMAKUJĄ... Produkują w ogóle takie? :D
    • Gość: ara Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:06
      no tak, ale to dla kobiet, ktorych nikt za czesto nie caluje... moj maz zasze
      narzeka, ze blyszczyk sie lepi, a uzywalam tych naprawde dobrych
    • Gość: Marta Re: Kuszące usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:23
      Ja równiez polecam błyszczyki ale niekoniecznie te z najwyrzszej
      półki.Uwielbiam błyszczyki o róznych zapachach,mam ich tysiące.Polecam również
      pomatki w bardzo jasnych odcieniach prawie białe i na to poł,ozony
      błyszczyk.takie usta są bardzo kuszące.
    • Gość: Tatiana. Re: Kuszące usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:26
      Ja częsciej uzywam pomatek jak moja poprzedniczka i to w bardzo jasnych
      odcieniech.do tego urzyc jasnego cienie do powiek , poprawic to błyszczykiem
      dla połysku i jest się znakomicie wymalowanym.mój chłopak to uwielbia.polecam
      wam wszystkim.nie pożałójecie!!!!!
      • Gość: vesna Re: Kuszące usta IP: *.torun.mm.pl 30.12.04, 15:59
        a ja i pomadki i błyszczyki od razu zjadam, nie lubię poprawiać makijażu w
        publicznych miejscach no więc najczęściej konczy się na malowaniu w domu
        i "gołych" ustach po półgodzinie ;) A błyszczyk czy pomadka na randkę to
        poroniony pomysł jak dla mnie... Wiadomo, że zanim facet błyszczyk zauważy, to
        już go nie ma ;)
        Za to nie cierpię mieć spierzchniętych ust i muszę mieć przy sobie balsam albo
        ochronną pomadkę. Ostatnio kupiłam balsam w tubce Bebe - natłuszcza i ślicznie
        błyszczy, po żadnym błyszczyku nie miałam takiego efektu.
    • wyindywidualizowana Re: Kuszące usta 30.12.04, 18:43
      a ja mam balsam do ust z Avonu (truskawkowo śmietankowy), trzy pomadki Nivea
      (truskawkową, jabłkową i wiśniową) i jeszcze kilka bezsmakowych błyszczyków,
      ale wolę te słodziutkie :D
      BTW z jakich firm są dobre i smaczne truskawkowe błyszczyki (nie pomadki)??
    • Gość: Zenek Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:53
      hihihi
    • Gość: pp Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:44
      kocham błyszczyki
    • Gość: paula i aneta Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:48
      bardzo kochamy, błyszczyki. dla nastolatek i dzieci najbardziej one pasuja. my
      uwielbiamy te z drobinkami brokatu:]
    • Gość: Justyna Re: Kuszące usta IP: 217.153.47.* 08.03.05, 12:50
      Bardzo lubię błyszczyki do ust, jednak nie każde są dobre. Tanie błyszczyki
      krótko utrzymują się na ustach i dają efekt"zważonego"
      najlepszy błyszczyk jaki do tej pory miałam to Artistri, jednak nie są dostępne
      w sklepach.Pięknie się błyszczy i długo utrzymuje.Polecam!!!
    • Gość: monisia Re: Kuszące usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:44
      ja kocham błyzsczyki nadają ustą ponętny wygląd pozdrawiam mame
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka