Dodaj do ulubionych

manicure hybrydowy - NeoNail?

30.09.12, 21:48
hej dziewczyny! ostatnio wkręciłam się w różne tematy kobiece i zastanawiam się nad paznokciami hybrydowymi ktore bym sobie robia w domu. widzialyscie te oferty z mini latarkami UV led? są bardzo tanie i zastanawiam się czy skuteczne..
Obserwuj wątek
    • kbjsht Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 30.09.12, 22:34
      mam- nie zbyt polecam. robiąc wszystko zgodnie z instrukcjami i poradami, paznokcie hybrydowe i tak nie trzymają się tyle, co u kosmetyczki.... niestety;)
      • mojestylio Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 01.10.12, 09:34
        Nie ma to jak profesjonalny sprzęt u kosmetyczki. Te zabiegi już nie są takie drogie jak kiedyś. Ja płacę 35zł za malowanie jednym kolorem u kosmetyczki w salonie plus dla urody w gdańsku. Myślę, że nie ma sensu samemu się w to bawić....
        • natka1717 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 01.10.12, 10:26
          o, nie zgadzam się. Moja znajoma bardzo interesuje się panokciami. Na tyle, że ma różne zestawy i sama robi w domu. Ja też się oczywiście załapałam;) Miałam robiony hybrydy u kosmetyczki i w niczym ich trwałość nie różniła się od hybryd wykonanych tą lampką. Może kosmetyczka nie była jakaś rewelacyjna, nie wiem.. ale ja z efektu jestem zadowolona. Koleżanka też poleca, nie tylko ze względu na cenę ;)
      • 59agata Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 31.12.14, 14:36
        Najprawdopodobniej nie potrafisz samodzielnie wykonać dobry manicure. Ponieważ jest to taki sam sprzęt, jak u kosmetyczki - nie są one wróżkami i nie czarują magicznego manicuru, którego inni nie mogą zrobić perfekcyjnie. więc zamiast wydawać negatywne sądy, po prostu naucz się robić manicure. ;)
    • butterfly_girl Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 01.10.12, 10:25
      Wolę, jak moimi paznokciami zajmie się profesjonalista. Sama nie mam do tego cierpliwości. Raz na jakiś czas, owszem mogę zrobić domowy manicure sama, ale systematyczność w tej kwestii mnie przeraża.
      • ariessa1 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 05.11.12, 18:23
        Myślę że robiony w domu też działa, ale komu się chce...
    • ciarlone Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 17.10.12, 19:02
      A ja się boję hybryd u kosmetyczek. Po ostatniej wizycie u kosmetyczki, pierwszy odprysk miałam... tego samego dnia, wieczorem. Następnego dnia wyjeżdżałam na urlop, nie muszę chyba opowiadać co się dalej działo. Dla mnie to zmarnowane pieniądze i zero satysfakcji, dlatego wolę jednak sama. Podobnie jak z japońskim, robię powoli, samodzielnie, ale za to efekt jest o wiele lepszy, bo się przykładam :)
    • 42andzia Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 20.10.12, 14:48
      Lepiej kupić lepszą lampę niż tanie i nie skuteczne tak samo lakiery ja używam lampy za 120zł i jest ok, a lakierów Pro Molla są drogie ale za to skuteczne.
    • an.ka77 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 05.11.12, 14:32
      Kurcze wkręciłąm się :P zażyczyłam sobie na prezent urodzinowy taki zestawik z latarką małą i nie uważam, że jest zła. Chyba gdyby byla taka tragiczna dziewczyny by puściły w necie złą opinię. A nie znalazłam jkaiegoś negatywnego szumu. Tak więc zaryzykowalam i nie żałuję. Fakt, robię wsz powolutku ;) Ale trzyma się tak jak powinno
      • krynia6 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 05.11.12, 14:58
        Hej, czy mogłabyś napisać, z jakiego dokładnie zestawu korzystasz? Ile dni trzyma się lakier?
        • an.ka77 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 22.11.12, 13:24
          jak tu napisac kiedy linkow wkleic nie mozna:P
          spokojnie 2 tygodnie sie trzyma (bo potem i tak paznokiec odrasta), a zestaw taki najbardziej podstawowy kupilam w sklepie internetowym ich firmy, ten najtanszy, z latareczką. Wejdz na stronę a dalej: Zestawy / Zestawy Manicure Hybrydowy i ten co kosztuje 129zł. fajny jest, a kolorki na start sobie sama wybierasz ;)
    • klakierka Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 16.11.12, 22:09
      Też jestem zainteresowana, bo taki zestaw kupiłabym - taki z 2 czy 3 kolorami (mleczny, czerwony, greige) tak żeby robić sobie raz na 2 tygodnie.
      • zyzzia Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 21.11.12, 11:59
        ooo ja też jestem chętna.. napiszcie gdzie i jaki kupic :)
        • kasha77 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 21.11.12, 12:15
          przypominam tylko,żeby nie wrzucac linków do sklepow:)
          • an.ka77 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 22.11.12, 13:28
            ja i tak nie ufam przypadkowym sprzedającym na allegro i wole w oryginalnym sklepie kupowac;) albo na stoiskach firm
      • an.ka77 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 22.11.12, 13:27
        no właśnie w tym podstawowym zestawie mozesz sobie wybrac 2 kolory lakierół na start. nie wiem czy mają te co CIę interesują, ale całkiem spory wybór ;)
    • iza018 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 21.11.12, 20:40
      Ja jeszcze nie miałam ,ale moja znajoma ma i fajnie to wygląda .
    • dorota.nowakowska82 Re: manicure hybrydowy - NeoNail? 19.10.16, 14:34
      Co do latarki to nie wiem, ale lampa co jest w zestawie startowym jest bardzo dobra. Używam już jakiś czas i nawet żadnej zwiechy nie miała nigdy. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka