Dodaj do ulubionych

krem po oczy-ziaja

IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 05.07.04, 15:41
ostatnio odkryłam że ziaja ma w swojej ofercie kremy pod oczy! widziałam trzy
rodzaje. Ja kupiłam sobie z bławatkiem, ma on rozjasniać cienie pod oczami.
co sądzicie o tych kremikach? który najlepszy?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: krem po oczy-ziaja IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.07.04, 15:50
      Moze nieco przygasze twoj entuzjazm, ale mialam zelik pod oczy Ziaji, ze
      świetlikiem, ktory bardzo podraznil mi skore pod oczami, oczy okropnie
      szczypaly, mimo iz staralam sie, by ani odrobina zelu sie do nich nie dostala,
      i szybko musialam ten specyfik odstawic.Niestety takze na wizazu jest wiele
      niepochlebnych opinii o tym kosmetyku. Ja polecam z tanszych kremikow Pollene
      Eve, seria lniana. Lekko natluszcza skore pod oczami, milo pachnie, okolice
      oczu wygladaja na naprawde wypoczete. Nie likwiduje ten kremik nocnej
      opuchlizny, i dlatego przed snem stosuje nieco droższy żel Faberlic.Rano o
      opuchliznie nie ma mowy.Moze w twoim wypadku Ziaja sie sprawdzi, niestety ja
      lubie jedynie mietowy, przeciwlupiezowy, szampon do wlosow tej firmy.
      • Gość: ania Re: krem po oczy-ziaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 15:54
        dobry jest krem pietruszkowy, w pastelowo-różowym kartoniku.kosztuje niewiele -
        około 4 zł.moze dzialania na zmarszczki nie ma, ale dobrze odżywia skórkę. Poza
        tym polecam żele i kremy Flosk-lek - szczegolnie ten z babką lancetowatą.
    • mankalita Re: krem po oczy-ziaja 05.07.04, 19:12
      Pietruszkowy jest rewela. Fajnie rozjaśnia skóre po oczami, wyrównuje koloryt i
      jakoś tak moje spojrzenie wydaje się promienniejsze i weselsze:P
      • reirei Re: krem po oczy-ziaja 05.07.04, 21:22
        ten krem pietruszkowy jest z ziaji, tak? bo mnie właśnie chodzi o jakiś który
        skutecznie rozjasnia cienie pod oczami.
    • gocha221 Re: krem po oczy-ziaja 05.07.04, 21:26
      ja miałam tylko jeden krem pod oczy z Ziaji-ten na skóre z rozszerzonymi
      naczynkami-i wiecej nie kupię.
      mimo, ze nie jestem alergikiem i kosmetyki własciwe mnie nie uczulają, to po tym
      kremie myslałam ze mi oczy wypali. Na 100% nie dostał sie do oka, ale leciały mi
      strasznie łzy, oko swedzialo.
      podobnie reagowalam na ten ziajowe zmywacz do oczu.
      • Gość: monia Re: krem po oczy-ziaja IP: *.gorzow.mm.pl 06.07.04, 19:25
        ja również po tym kremie ryczałam-koszmar. Wczoraj kupiłam sobie krem z
        pietruszką i po dwukrotnym użyciu jewszcze nie płaczę:-)
    • Gość: Zołza Re: krem po oczy-ziaja IP: *.telnet / *.stanet.pl 05.07.04, 21:42
      Dla mnie pietruszkowy krem Ziaji to zdecydowanie najlepszy krem!
    • Gość: aquamaryna Re: krem po oczy-ziaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 16:14
      miałam jeden żel szałwiowy z Ziaji ale żadnych oszałamiających efektów nie było
      widać :-( cienie pod oczami ( naprawde duże balkony )zwalczył skutecznie
      dopiero nivea visage. małe niebieskie 15 ml opakowanie. Dałam 30 dychy w
      drogerii natura ale widziałam niedawno w auchan już za ok. 23 zł.
    • ula_s Re: krem po oczy-ziaja 06.07.04, 17:17
      Po jakichs zachwytach na forum kupilam kremik pietruszkowy.
      Nie oczekuje cudow ale wg. mnie ten kremik nic nie robi, bo nawet nie moge
      powiedziec zeby nawilzal. Ma u mnie plus bo nie uczula a uczula mnie niestety
      80% kremow pod oczy. No i cena zacheca do testow.

• Gość: zulka Re: krem po oczy-ziaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:16
        ja tez kupilam juz jakis miesiac temu kremik pod oczy pietruszkowy (zachecona
        jakims postem na tym forum) i musze powiedziec ze to nic szczegolnego.
        za slabo nawilza, nie likwiduje lekkich obrzekow, jest tak, jakbym w ogole
        niczego nie uzyla.
        probowalam juz wielu kremow i zelow pod oczy i musze powiedziec, ze jak narazie
        tylko 2 byly zaDOwalajace:
        z serii AA zel pod oczy - swietnie nawilza, usuwa obrzeki, rozjasnia
        Soraya krem pod oczy - taki bialy z morelowa nakretka, swietnie nawilzal i
        rozjasnial
        • Gość: kiwi Re: krem po oczy-ziaja IP: *.neutron-it.com 07.07.04, 11:10
          Używałam kiedyś kremiku z serii Aretina Q10 z retinolem - przez pierwsze dwie
          aplikacje nieco podrażniał, lecz później było już spokojnie. Bardzo ładnie
          wygładził delikatne zmarszczki pod oczami, później używałam Vichy RetiC i efekt
          był taki sam. Pewnie jeszcze do niego wrócę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka