Dodaj do ulubionych

duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pieniadze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 15:22
czesc,

Czy ktos moglby mi polecic dobry krem nawilzajacy na dzien, najchetniej z
witaminami A C i E.
Chodzi mi o takie kremy w duzych sloikach,200 ml bo lubie duzo nakladac i
czesto, a poza tym one sa tansze.
bylam wlasnie w Rossmanie i zastanawialam sie czy kupic:
Nivea Soft 13 zl, Neutrogena 16 zl, Johnson&Johnson 9 zl w promocji (ale on
chyba zostawia tlusta warstwe?)no i jeszcze inne byly.
Chcialabym wiedziec, ktory gleboko i dobrze nawilza, nie zostawiajac tlustej
warstwy na twarzy. co warto kupic?
z gory dziekuje za rady
Obserwuj wątek
    • Gość: sorka Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.04, 16:28
      A jakie pojemności mają te kremy ,o których piszesz???
      • justa_79 Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien 07.07.04, 16:38
        Nivea Soft w największej wersji ma 200 ml. ten krem polecam, jest lekki, dobrze
        się wchłania i nieźle nawilża. pozostałych nie miałam, więc nie wiem. w Avonie
        są też 2 kremy o takiej pojemności, jeden w takim niebieskim pudełku zwykle po
        9,90, a drugi Rich Moisture za 12,90.
        • Gość: zulka Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:11
          te kremy o ktorych pisalam maja pojemnosc 200 ml.
          wlasnie justa, uzywalam juz tego jednego niebieskiego z avonu (z lipidami
          ), ale teraz chce cos nowego. czy ten rich moisture nadaje sie do mieszanej
          cery? bo po nazwie to boje sie, ze moze byc tlustawy.
          najbardziej mam chetke na neutrogene, ale to to juz na 100 moze byc tluste.
          bezpiecznym wariantem bedzie nivea soft ale jeszcze poczekam do jutra, co
          napiszecie
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 12:28
            najwiekszy nivea soft ma 300 ml
    • Gość: primavera Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.chello.pl 07.07.04, 17:56
      Nie uzywalam wszystkich, ale moge goraco polecic Neutrogene. Jest w ogole
      nietlusta, nie pozostawia zadnej warsty nawet na cerze tlustej, a do tego
      doskonale nawilza. Polecam.
      • Gość: zulka Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:15
        dzieki:)
        skoro tak, to lece jutro kupic bo wlasnie mam na ten kremik najwieksza ochote
      • Gość: katinka Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 07.07.04, 22:23
        a czy krem neutrogena nadaje sie do suchej cery??
    • Gość: Zapałeczka Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:58
      polecam nivea soft ;-))) skóra jest cudowna po nim ;-))) i ladnie nawilżona ;-)
      • Gość: imi Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.acn.pl 07.07.04, 19:03
        ja również polecam gorąco neutrogene, w ogóle nie jest tłusta i wchłania się
        idealnie, do tego suuuper nawilża :)
    • Gość: zulka Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:33
      aha, no to widze ze obydwa ciesza sie popularnoscia: nivea soft i neutrogena.
      serdeczne dzieki za rady
    • Gość: Rysia Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:57
      Ja już kilkukrotnie zdecydowałam się na Nivea Soft i zawsze byłam zadowolona.
      Wyjątkowo dobrze nawilża. Polecam !
    • Gość: neli Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:08
      ja tez zdecydowanie polecam nivea soft -idealnie się wchłania i świetnie
      nawilża Mam cerę mieszaną a mimo to kremik ten świetnie się sprawdza
      • Gość: bleble bielenda IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 22:37
        moge polecic kremy nawilzajace bielendy takie z jakby falowanym wieczkiem za 6
        zl 150 ml, sa wersje to roznych rodzajow cery, tlustej, mieszanej i suchej.
        ladnie sie rozporowdzaja i wchlaniaja, zero filmu na twarzy. przyjemne, warto
        sprobowac.

nivea soft tez uwielbiam :)
    • Gość: * Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:30
      ja tez uzywam nivea soft ale ostatnio kolezanka (jej praca zwiazana jest z firma
      nivea) powiedziala mi ze krem nivea soft jest kremem do ciala a nie do twarzy...
      • Gość: justa Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 12:21
        wg producenta jest to krem I do twarzy, I do ciała. chyba ta koleżanka nie jest
        zbyt dobrym pracownikiem firmy ;P
        cytat ze strony: "Intensywnie nawilżający krem NIVEA Soft do codziennej
        pielęgnacji twarzy, dłoni i całego ciała".
        a poza tym, dla mnie ten krem jest za lekki jak na balsam do ciała.
    • madzia773 Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien 08.07.04, 12:30
      ja podpisuję się pod nivea soft
    • mantha Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien 08.07.04, 12:42
      A moze Iwostin? Kosztuje 25 zl za 150 zm, starcza na baaaaardzo dlugo i jest
      naprawde dobry, nawet dla mojej okropnie wrazliwej cery.
    • Gość: len Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 13:44
      Używam Neutrogeny, jestem bardzo zadowolona. Rewelacyjny krem, mam nadzieję, że
      nie zniknie z półek. Również dobry jest, polecany już na forum, krem Daxa -
      masło kakaowe (sprzedawany również w słoiczku, poj. 150 ml).

Pozdrawiam!
      • Gość: zulka Re: duzo dobrego kremu nawilzajacego za male pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:12
        dzieki za rady, kupilam narazie neutrogeny (ktory tez jest do twarzy i do
        ciala - dziwne, bo zawsze wydawalo mi sie, ze twarz ma inne wymagania niz np.
        dosc sucha skora na lydkach czy rekach)bo mialam najwieksza ochote sprawdzic co
        to za cudo, ale zapisalam sobie Wasze typy:)
        z firma nivea to mam troche na pienku, juz mnie zaczelo wkurzac przeplacanie za
        te ich produkty (balsam do skory suchej, drogi, niewydajny, a tak samo dobry i
        o polowe tanszy jest np. balsam Ziaji oliwkowy, czy blyszczyk z drobvinkami
        gdzie nie ma zadnych drobinek, drogi a nie lepszy daje efekt niz zwykla wazelina
        no, dosc psioczenia. paps
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka