Dodaj do ulubionych

depilacja bikini

08.07.04, 13:59
hej mam wrazliwa skore,ale poradzilam soebie z depilacja nog depilatorem ale
tylko od kostek prawie do ud.Z dalsza czescia nogi jest problem bo skora tu
jest juz b.wrazliwa.Czym skutecznie moge dokonac depilacjii bikini nie
uzywajac depilatora.Pomozcie prosze.
Obserwuj wątek
    • julitawolosiuk Re: depilacja bikini 11.07.04, 20:26
      dlaczego nikt nie pisze.......?
    • Gość: Aga Re: depilacja bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:08
      Ja depilacje bikini wykonuje u kosmetyczki.
      Zrobi to profesjonalnie i zminimalizuje bol.
      Po depilacji uzyje kremu opozniajacego odrost wloskow np. firmy Thalgo.
      Koszt: 40 zl

• Gość: K. Re: depilacja bikini IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 12.07.04, 10:14
      Do depilacji bikini uzywam kremu depilującego Veet - szybki i skuteczny, choc
      zabieg trzeba powtarzać co 4 - 5 dni - zalezy od rodzaju włosków. Skóra jest
      tak wrażliwa, że nie wyobrażam sobie depilacji mechanicznej w tym miejscu, już
      pomijając fakt, że często podrażnienia ustępuja dopiero gdy włoski zaczynaja
      odrastac.
      • Gość: Asia Re: depilacja bikini IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.07.04, 11:44
        Im czesciej sie golisz, tym rzadziej masz krostki - skora sie po prostu
        przyzwyczaja do ingerencji. Na poczatku beda krostki ale potem, bedzie ich
        coraz mnie i mniej. Dobra jest tez masc o nazwie termentiol - zaraz po goleniu.
        • Gość: Agata Re: depilacja bikini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:26
          Polecam depilację cukrową.Nie podrażnia,jest dużo mniej bolesna od
          tradycyjnej,o wiele wolniej odrastają włoski niż po wosku.Wykonują ją na
          ul.Kaczej 8 C.Niestety jest droższa od tradycyjnej,ale warto.
          • xwanda Re: depilacja bikini 17.07.04, 07:37
            no własnie też mam ten problem, ja myślę o laserze ale nie wiem gdzie to moge
            zrobic, za ile i czy warto. Po goleniu odrastają mi straszne kolki, ale to
            prawda, że po paru razach nie ma juz krostek. Ale laser byłby super- raz na
            zawsze pozbyc się włosków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka