monique31 02.12.12, 13:50 Dziewczyny; jak w temacie. Czy kupujecie perfumy np. CK w sklepach internetowych? Wiadomo, że są one o połowę tańsze niż np. w stacjonarnych drogeriach; ale jak z ich jakością i trwałością? Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leebanka Re: perfumy ze sklepów internetowych 02.12.12, 15:51 Na ogół kupuję perfumy w sklepach internetowych i zawsze są to oryginały. Iperfumy,perfumeria.pl nie sprzedają podrób na pewno. W Rossmanie i Superpharm też można kupować bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: perfumy ze sklepów internetowych 02.12.12, 15:52 monique31 napisała: > Dziewczyny; jak w temacie. Czy kupujecie perfumy np. CK w sklepach internetowyc > h? Wiadomo, że są one o połowę tańsze niż np. w stacjonarnych drogeriach; ale j > ak z ich jakością i trwałością? > > Pozdrawiam, > Monika Wszystkie markowe perfumy, od lat, kupuję w dwóch sprawdzonych perfmeriach www. Info na priv. jakość i trwałość - to samo co w stacjonarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
monique31 Re: perfumy ze sklepów internetowych 02.12.12, 18:28 Dziewczyny proszę maile kierować na adres monique31@wp.pl. Wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: perfumy ze sklepów internetowych 04.12.12, 16:20 Ja równiez podpisuje sie pod sklepem perfumeria.pl Kupuje tam od lat i nigdy sie nie zawiodłam. Ceny o wiele nizsze, produkty oryginalne, bardzo dobrze zabezpieczone , no i ekspresowa wysyłka. Perfumerie stacjonarne rzadza sie innymi prawami dlatego tez ceny sa wyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
myiola2008 Re: perfumy ze sklepów internetowych 04.12.12, 22:10 Teraz gwiazdka i czas szukać nowego zapachu coby mąż miał pomysł na prezent. Dziewczyny ja tez polecam iperfumy Odpowiedz Link Zgłoś