Gość: jaca IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 19:23 Jakie perfumy mogę kupić mojej babci??? Powinny być delikatne, ale nie kwiatowe, więc jakie to ....????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aalea Re: perfumy dla babci 13.07.04, 19:33 Mja Babcia uzywała swego czasu Estee Lauder,ale ponieważ był to zapach jaknajbardziej kwiatowy sugeruję coś innego - klasykę :Chanel no5, Champes Elyses i Samsara Guerlain, różany /niestety/ ale bardzo delikatny Paris Diora lub YSL /nie pamiętam/. Radzę jeszcze poszperać w zapachach E. Arden, chyba wiele z nich adresowała właśnie do babć bo dla mnie są niestrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: perfumy dla babci 13.07.04, 20:28 Ja jestem trzydziestoletnią babcią, hehe... i uzywam między innymi ardenbeauty :) Natomiast moja babcia całe chyba życie ( przynajmniej odkąd pamiętam )używała Givenchy d'amarige ( chyba tak się pisze ?). Chociaż to zapach niekoniecznie babciowy, to mnie się kojarzy właśnie z babcią - dobrze mi się kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: perfumy dla babci 13.07.04, 20:37 zapytaj na forum perfumowym. Tam sa specjalisci, nawet dla babci Ci cos poleca:-)) Odpowiedz Link Zgłoś