Dodaj do ulubionych

Solarium Kraków

IP: *.tktelekom.pl 16.07.04, 22:08
Zamierzam wybrać sie do solarium. Które najlepsze i sprawdzone?
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia Re: Solarium Kraków IP: *.tele2.pl 17.07.04, 11:31
      STUDIO XXI Włóczków 6 (przecznica z Kościuszki obok Mostu Dębnickiego). topowe
      łóżka z bajerami i dużo kosmetyków do opalania do wyboru. polecam mają teraz
      promocję cenową na opalanie!
    • Gość: justy Re: Solarium Kraków czy nowe opalanie bez UV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:21
      A słyszałaś już o najnowszej metodzie opalania bez UV. Ja na takie opalanie
      umówiłam się w przyszłym tygodniu.
      Podaję wątek z adresami w Krakowie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=211&w=13657254
      • Gość: justy Re: Solarium Kraków czy nowe opalanie bez UV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:25
        jeszcze raz link
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=13657254
        • Gość: Ania Re: Solarium Kraków czy nowe opalanie bez UV? IP: *.tele2.pl 17.07.04, 12:45
          rozumiem że wierzysz w reklamę że jest to zupełnie zdrowe i bezpieczne?
          bardzo jestem ciekawa wrażeń po zabiegu i jak długo się to utzryma a w
          całkowite bezpieczeństwo i neutralność preparatu nie wierzę bo jest to
          niemożliwe aby coś działało na skórę i równocześnie było zupełnie neutralne -
          bo tak rozumiem info o całkowitym bezpieczeństwie w używaniu tego preparatu!
          poza tym przelicz kasę - gwarantują ci efekt na 7 może 10 dni jeżeli zrobisz
          dwa zabiegi za w sumie 160 . w tej cenie masz karnet na 10 kilkunastominutowych
          wizyt w dobrym solarium. oprócz tego pamiętaj że opalanie to nie tylko kolor
          skóry ale też wiele pozytywnych czynników dla organizmu!
    • Gość: *anita* Re: Solarium Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:22
      Ja osobiście mam przetestowane solarium na Centrum e koło NCK-u jest bardzo
      dobre lampy suoper turbo bardzo dobrze opalają!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka