Gość: Jonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:26 jakich firm kosmetyków używacie do peelingu ciała i twarzy?? mam normalna cerę i okropny celulit...;_( z góry serdeczne : dzięki !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: truskawa Re: dobry kosmetyk do peelingu poszukiwany !!!! IP: *.ligota.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 19:17 peeling do ciała: ,,cztery pory roku'' jak dla mnie bardzo dobry a tani jak barszcz;) ok.5zł do twarzy antynbakteryjny TinTin z Ziaji co do cellulitu to nie mam pojęcia , jaki specyfik jest naprawdę skuteczny:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dobry kosmetyk do peelingu poszukiwany !!!! IP: *.lanet.net.pl 19.07.04, 22:26 Twarz: Dax Cosmetiks Sekrety Urody- REWELACJA!!! Reszta różnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva5 Re: dobry kosmetyk do peelingu poszukiwany !!!! 20.07.04, 08:10 do ciała z Avonu, rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: dobry kosmetyk do peelingu poszukiwany !!!! IP: *.u.mcnet.pl 20.07.04, 09:28 moj ulubiony to peeling st.ives - wielka tuba za ok. 20 zl. jest gruboziarnisty i antybakteryjny Odpowiedz Link Zgłoś
k3ffy Re: dobry kosmetyk do peelingu poszukiwany !!!! 20.07.04, 11:59 Ja również jestem zadowolona z St. Ives - używam go zarówno do twarzy, jak i do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotekm Re: dobry kosmetyk do peelingu poszukiwany !!!! IP: 81.15.227.* 20.07.04, 10:05 Polecam na celulit masazyki z kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: dobry kosmetyk do peelingu poszukiwany !!!! 20.07.04, 10:13 Do ciała wychwalany już tutaj peeling antycellulitisowy Lirene Erisu,a do twarzy (oczywiście przy cerze mało wrażliwej albo tylko na strefę T)polecam peelling termiczny Bielendy z serii z botoksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Re: dobry kosmetyk do peelingu poszukiwany !!!! IP: 212.244.249.* 20.07.04, 10:32 Już gdzieś o tym pisałam, ale dla mnie do twarzy bezkonkurencyjne są dwa: opcja droższa - Clinique (7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula), druga - tańsza - antybakteryjny, niebieski Avon. Oba są porządne, dobrze ścierają (raczej z gatunku hard-peelingów, więc jeżeli lubisz delikatne preparaty, z łagodnymi kuleczkami zatopionymi w żelu to dwa powyższe do takich zdecydowanie nie należą!), nie mażą się po twarzy. Z założenia są do skóry tłustej, mieszanej i z różnymi problemami okołotrądzikowymi. Ale ja ich używam z powodzeniem, mimo że skórę mam normalną (no po prostu rzadziej je stosuję). Oba dają fajny efekt gładkiej, oczyszczonej, odświeżonej, schłodzonej skóry. Dla mnie rewelacja. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Dax / Lirene IP: *.tele2.pl 20.07.04, 16:28 do twarzy z Dax Cosmetics Sekrety urody do ciala z Erisu Lirene anticellulit (ale nie wiem czy na cellulit dziala bo nie mam:/ ) oba mocno scierają. Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: Dax / Lirene 20.07.04, 16:55 Ja polecam, serii borowinowej(niby na cellulit i wysczuplający), gruboziarnisty peeling do ciała Tołpy. To jest moje odkrycie tego roku :) Fakt, że nie jest myjący, tylko wmasowuje się go już po umyciu i zostawia na 3-5 minut. Dla mnie rewelacja! Kosztuje jakieś 29 zł za 270 ml. Ja kupowałam go na allergo. Pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś