Dodaj do ulubionych

krem nawilżający

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:05
Który krem z wiminionych przeze mnie Waszym zdaniem jest najlepszy?

- LRP Hydraphase XL
- Vichy Thermal S2
- Avene Hydrance Optimale UV
Obserwuj wątek
    • Gość: swinka Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:13
      Plantacea :]do wyboru do koloru:)
    • Gość: aa Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:25
      up
    • Gość: aa Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:15
      up
      • Gość: bona Re: krem nawilżający IP: *.238.64.149.adsl.inetia.pl 01.09.04, 09:10
        dziewczyny wypowiedzcie sie bo kremy mogą być "interesujące" ale po co kupować
        w ciemno.
        bona
    • Gość: teresai Re: krem nawilżający IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.09.04, 09:23
      LRP Hydraphase XL - odradzam; kupiłam jakies pół roku temu i stoi w łazience;
      drażni mnie jego zapach, dość trudno się wchłania, podkład na nim się warzy,
      spektakularnych efektów brak.
      Avene mogę polecić w ciemno, bo uważam, że z tych trzech wymienionych
      aptecznych firm jest zdecydowanie najlepsza. Używałam kilku różnych kosmetyków
      tej firmy i nigdy się nie zawiodłam, a woda termalna Avene gości u mnie stale
      na łazienkowej półce.
      Ostatnio "odkryłam" też kosmetyki Eris PHARMACERIS A dla skóry wrażliwej i
      alergicznej i jestem pod bardzo dużym wrażeniem. Polecam zwłaszcza serum
      SENSILIUM C - jest rewelacyjne!
    • asek5 Re: krem nawilżający 01.09.04, 09:31
      zajrzyj na
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=02bd2761dda9e67b92cf5cf4e1209547&cmd=details&itemid=6061
    • Gość: Klarysa Re: krem nawilżający IP: *.devs.futuro.pl 01.09.04, 10:08
      Hmmmmm...Kupiłam sobie ostatnio w aptece Avene, do skóry nadwrażliwej i
      dostałam dwie spore próbki Avene Hydrance Optimale...No i żeby było smieszniej
      ten krem do nadwrażliwej skóry coś mi nie służy...Ech, życie, a miało być tak
      pięknie i 55 zł. w bloto się zpowiada:(((( Natomiast próbki Hydrance Optimale
      są całkiem do rzeczy -lekko natłuszczająą, to uczucie potem znika, nawilżają ,
      ładnie pachną - w sumie już chyba żałuję, że nie kupiłam tego kremu:)))
      Wypróbuj może aptecznego Dermedica , Hydrain 2 , nawilżający, ale tłustawy,
      więc do skory suchej, nie mieszanej!!(a krem naprawdę dobry-34 zł, o niebo
      lepszy niż Vichy)
    • to-ja-007 Re: krem nawilżający 01.09.04, 11:50
      Mnie Vichy uczulilo, wiec odpada w "konkursie".
      A z 2 pozostalych LRP i Avene - wole Avene. Cere mam b.wrazliwa i mieszana.
    • Gość: Joanna Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:46
      Miałam z tych kremów Vichy i Avene. Zdecydowanie polecam Avene. Lekko
      natłuszcza, nawilza nie podrażnia.
      Stosuję go przez całe lato (ten z filtrami).

Pozdrawiam!
      • Gość: Joanna Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:46
        Dodam jeszcze, że Avene jest w tubce i jest przez to bardziej higieniczny. Nie
        trzeba grzebać palcem w słoiczku.

Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka