Gość: aa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:05 Który krem z wiminionych przeze mnie Waszym zdaniem jest najlepszy? - LRP Hydraphase XL - Vichy Thermal S2 - Avene Hydrance Optimale UV Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swinka Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:13 Plantacea :]do wyboru do koloru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Re: krem nawilżający IP: *.238.64.149.adsl.inetia.pl 01.09.04, 09:10 dziewczyny wypowiedzcie sie bo kremy mogą być "interesujące" ale po co kupować w ciemno. bona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: krem nawilżający IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.09.04, 09:23 LRP Hydraphase XL - odradzam; kupiłam jakies pół roku temu i stoi w łazience; drażni mnie jego zapach, dość trudno się wchłania, podkład na nim się warzy, spektakularnych efektów brak. Avene mogę polecić w ciemno, bo uważam, że z tych trzech wymienionych aptecznych firm jest zdecydowanie najlepsza. Używałam kilku różnych kosmetyków tej firmy i nigdy się nie zawiodłam, a woda termalna Avene gości u mnie stale na łazienkowej półce. Ostatnio "odkryłam" też kosmetyki Eris PHARMACERIS A dla skóry wrażliwej i alergicznej i jestem pod bardzo dużym wrażeniem. Polecam zwłaszcza serum SENSILIUM C - jest rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
asek5 Re: krem nawilżający 01.09.04, 09:31 zajrzyj na www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=02bd2761dda9e67b92cf5cf4e1209547&cmd=details&itemid=6061 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: krem nawilżający IP: *.devs.futuro.pl 01.09.04, 10:08 Hmmmmm...Kupiłam sobie ostatnio w aptece Avene, do skóry nadwrażliwej i dostałam dwie spore próbki Avene Hydrance Optimale...No i żeby było smieszniej ten krem do nadwrażliwej skóry coś mi nie służy...Ech, życie, a miało być tak pięknie i 55 zł. w bloto się zpowiada:(((( Natomiast próbki Hydrance Optimale są całkiem do rzeczy -lekko natłuszczająą, to uczucie potem znika, nawilżają , ładnie pachną - w sumie już chyba żałuję, że nie kupiłam tego kremu:))) Wypróbuj może aptecznego Dermedica , Hydrain 2 , nawilżający, ale tłustawy, więc do skory suchej, nie mieszanej!!(a krem naprawdę dobry-34 zł, o niebo lepszy niż Vichy) Odpowiedz Link Zgłoś
to-ja-007 Re: krem nawilżający 01.09.04, 11:50 Mnie Vichy uczulilo, wiec odpada w "konkursie". A z 2 pozostalych LRP i Avene - wole Avene. Cere mam b.wrazliwa i mieszana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:46 Miałam z tych kremów Vichy i Avene. Zdecydowanie polecam Avene. Lekko natłuszcza, nawilza nie podrażnia. Stosuję go przez całe lato (ten z filtrami). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:46 Dodam jeszcze, że Avene jest w tubce i jest przez to bardziej higieniczny. Nie trzeba grzebać palcem w słoiczku. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś