Dodaj do ulubionych

Ampułki DERCOS z Aminexilem

IP: *.echostar.pl 26.07.04, 23:31
Czy ktoś tego używał?
Ampułki DERCOS z Aminexilem dla kobiet
Jakie są efekty?

Jaga
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 27.07.04, 08:22
      hej
      ja co prawda uzywalem dla mezczyzn ale bylem bardzo zadowolony-naprawdwe
      odczuwalny efekt wzmocnienia wlosow- stosuje tak jak poleca vichy-2 razy w roku
      po opakowania.Polecam
    • Gość: aga Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.07.04, 08:43
      ja używałam, są naprawdę dobre (a rzadko zdarza mi się taki sąd wypowiadać) mam
      długie włosy, które niestety wszędzie gubię. używałam ich jakieś 9 miesięcy
      temu, na jakieś pół roku miałam spokój. polecam, ja chyba też do nich wrócę
      pomimo zawrotne jak dla mnie ceny bo nic innego mi nie pomogło. a wypróbowałam
      już mnóstwo kosmetyków.
    • dziuunia Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem 27.07.04, 08:53
      A ja polecam polski Piloxidil.Kuracja miesięczna to wydatek ok.22 zł,a
      działanie takie same.Uważam że nie ma sensu przepłacać.
    • ula_s Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem 27.07.04, 10:36
      Polecam. Sa naprawde skuteczne. Ja b. lubie tez szampon, ktory uzywam po w
      trakcie i po zakonczeniu kuracji ampulkami. Oczywiscie troszke trzeba poczekac
      na efekty.
      Poza tym podobno porownywalne skutki jak po ampulkach Vichy powinny byc po
      Loxonie 5% (w aptece, bez recepty ok. 20 zl), mimo ze zawiera inny zwiazek.
      • Gość: justy Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.07.04, 19:09
        loxon 5% jest na receptę. Loxon 2% jest bez recepty. każdy Loxon powinien być
        skuteczniejszy niż ampułki vichy.
        • ula_s Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem 28.07.04, 10:52
          Naprawde loxon 5% jest na recepte? Nie wiedzialam, sorry. Ciekawe dlaczego mi
          sprzedawali bez problemu bez recepty...
          • Gość: justy Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 28.07.04, 11:53
            serio- 5% jest na receptę. i Regaine 5% też (ten sam skład)
            a dlaczego kupowałaś inaczej? podobne sytuacje czasem się zdarzają, ale ja nie
            umiem Ci tego wyjaśnić (ja bym tak nie zrobiła)
    • Gość: jaga Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.echostar.pl 28.07.04, 14:25
      Ale co robic z tym preparatem? Na jakiego typu wypadanie to jest skuteczne?
    • ainer1 Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem 07.09.04, 12:13
      Hej,

a po jakim czasie te ampulki dzialaja?

Renia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka