Gość: jaga IP: *.echostar.pl 26.07.04, 23:31 Czy ktoś tego używał? Ampułki DERCOS z Aminexilem dla kobiet Jakie są efekty? Jaga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 27.07.04, 08:22 hej ja co prawda uzywalem dla mezczyzn ale bylem bardzo zadowolony-naprawdwe odczuwalny efekt wzmocnienia wlosow- stosuje tak jak poleca vichy-2 razy w roku po opakowania.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.07.04, 08:43 ja używałam, są naprawdę dobre (a rzadko zdarza mi się taki sąd wypowiadać) mam długie włosy, które niestety wszędzie gubię. używałam ich jakieś 9 miesięcy temu, na jakieś pół roku miałam spokój. polecam, ja chyba też do nich wrócę pomimo zawrotne jak dla mnie ceny bo nic innego mi nie pomogło. a wypróbowałam już mnóstwo kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem 27.07.04, 08:53 A ja polecam polski Piloxidil.Kuracja miesięczna to wydatek ok.22 zł,a działanie takie same.Uważam że nie ma sensu przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem 27.07.04, 10:36 Polecam. Sa naprawde skuteczne. Ja b. lubie tez szampon, ktory uzywam po w trakcie i po zakonczeniu kuracji ampulkami. Oczywiscie troszke trzeba poczekac na efekty. Poza tym podobno porownywalne skutki jak po ampulkach Vichy powinny byc po Loxonie 5% (w aptece, bez recepty ok. 20 zl), mimo ze zawiera inny zwiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 27.07.04, 19:09 loxon 5% jest na receptę. Loxon 2% jest bez recepty. każdy Loxon powinien być skuteczniejszy niż ampułki vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem 28.07.04, 10:52 Naprawde loxon 5% jest na recepte? Nie wiedzialam, sorry. Ciekawe dlaczego mi sprzedawali bez problemu bez recepty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 28.07.04, 11:53 serio- 5% jest na receptę. i Regaine 5% też (ten sam skład) a dlaczego kupowałaś inaczej? podobne sytuacje czasem się zdarzają, ale ja nie umiem Ci tego wyjaśnić (ja bym tak nie zrobiła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem IP: *.echostar.pl 28.07.04, 14:25 Ale co robic z tym preparatem? Na jakiego typu wypadanie to jest skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: Ampułki DERCOS z Aminexilem 07.09.04, 12:13 Hej, a po jakim czasie te ampulki dzialaja? Renia Odpowiedz Link Zgłoś