Gość: blee IP: 172.16.41.* 24.03.02, 20:13 Bardzo bym prosila o opinie na temat kosmetykow deep clean- Neutrogeny..... Dzieki serdecznie z gory, pozdrawiam, papaa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Deep clean IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 22:46 Ja mam mleczko do twarzy - beznadziejne, rzadkie, nie da się do końca usunąc z twarzy - pozostaje taka cieniutka warstewka, brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Re: Deep clean IP: 212.160.137.* 25.03.02, 08:48 Mam krem do mycia twarzy - trudno nim zmyć makijaż i jakoś nie zauważyłam efektów obiecywanych przez producenta. Na pewno nie kupię następnego opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Deep clean 26.03.02, 20:08 ja osobiscie uwazam , ze kosmetyki pielegnacyjne Neutrogeny to nie najlepsza seria! sa lepsze i zdecydowanie tansze! natomiast z krem nawilzajacy pod oczy Neutrogeny - rewelacja! (akurat dla osob mlodych, niepotrzebujacych silnie dzialajacych kremow- jeszcze!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Deep clean IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.04.02, 11:56 Ja używam żelu i mleczka. Mleczko takie sobie, a żel owszem mam wrażenie że cera jest jakby jaśniejsza i wygładzona (używam go ok. 1 miesiąca). Ale niestety trzeba bardzo uważać żeby nie dostał się do oczu nawet podczas spłukiwania wodą, bo bardzo podrażnia spojówki i wysusza powieki. Tak więc nie wiem czy drugi raz go kupię, bo trudno o nim powiedzieć że jest komfortowy w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś