Gość: ania IP: *.one.pl / *.one.pl 28.07.04, 17:24 hej dziewczyny macie moze juz ta torbe z najnowszego Twojego stylu warto kupic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Torba-twoj styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 17:24 torba spoko, mam czarna,fajna i pakowna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: Torba-twoj styl IP: *.bsk.vectranet.pl 28.07.04, 17:34 Torbę mam już od dawna. Całe szczęście prenumeruję TS i nie muszę dopłacać za takie ekstra "prezenty". Jak dla mnie torba jest zupełnie nieprzydatna. Szczególnie elegancko nie wygląda, zapięcia nie ma, więc praktyczna też nie jest. Jeżeli chcesz kupić gazetę dla samego dodatku, to mogę Ci tę torbę odstąpić. Mam beżową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza do mips IP: w3cache.* / *.2-0.pl 28.07.04, 21:15 czesc:-) jesli nadal masz te torbe i jest zbedna to ja chetnie ja przyjme,bo chcialam kupic gazete po to aby miec torbe. iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: do mips IP: *.bsk.vectranet.pl 28.07.04, 23:55 Hej :) Bardzo chętnie oddam. Moj e-mail to mips@NOSPAMpost.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiddo Re: Torba-twoj styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 17:39 jak zwykle - totalny, ale to totalny badziew!! nawet na plażę bym z ta torbą nie poszła.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronia Re: Torba-twoj styl IP: *.net.pulawy.pl 28.07.04, 18:15 Jedyny feler to brak zapiecia. Na wędrówki w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Torba-twoj styl IP: *.lot.pl 28.07.04, 18:20 Ha ha torba ta zastąpiła niektórym paniom okrzyczane na forum reklamówki (zaobserwowane na warszawskich ulicach)... Kto czytał wątek ten kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ska Re: Torba-twoj styl 28.07.04, 18:31 beznadziejna!!! o wiele fajniejsza jest w VIVIe! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Torba-twoj styl IP: 157.25.152.* 28.07.04, 18:56 Mnie "obdarowano" torbą beżową, mi się nie podoba. Przynajmniej nie dopłacałam (prenumerata). Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Torba-twoj styl 28.07.04, 21:24 O, te torby są bardzo przydatne- w jednej trzymam pasty do butow a w drugiej szczotki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: Torba-twoj styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:24 nie mogłam znaleźć TS bez torby, więc mam to brzydactwo. pomysł ze szczotkami i pastami do butów bardzo do mnie przemawia ;) ewentualnie mogę komuś sprezentować. za to polecam Marie Claire z torbą - świetna na zakupy, pojemna, mocna ah ah ah ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa podpisuje sie do tego IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.04, 23:03 w marie claire torba superw sam raz wyskoczyc do sklepu po zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: Torba-twoj styl IP: *.bsk.vectranet.pl 02.08.04, 14:39 Niestety, ale TS nie daje czytelniczkom wyboru i każdy egzemplarz gazety jest z dodatkiem, za który trzeba, oczywiście, zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: Torba-twoj styl IP: 212.244.249.* 29.07.04, 11:17 Noszę w niej śniadanie do pracy (nienawidzę plastikowych reklamówek) Odpowiedz Link Zgłoś