Dodaj do ulubionych

Ranking ulubionych perfum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:59
Dziewczyny!Zapewne macie swój ulubiony zapach.Dopisujcie się więc.Moim typem
jest Clinique HAPPY HEART-uwielbiam go.Poza tym od niedawna mam ochotę
spróbować czegoś nowego,więc Wasze opinie powinny mi pomóc.Napiszcie proszę
też krótko coś o Waszym zapachu-do jakiej kategorii należy,za com go kochacie
i z czym sie Wam kojarzy>Dzięki!Pozdrawiam.:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.udn.pl 29.07.04, 11:04
      mozesz cos wiecej napisać o tym zapachu ja szukam czegos na ślub nie ukrywam ze
      mam wielki dylemat bo chce cos bardzo ladnego dzialajacego na plec brzydka a
      zarazem niewinnego i intensywnego noi trwaleggo...slodkosc ze
      swiezoscia...caly czas szukam w perfumerii laurena ralpha - ralph ale nie moge
      go dosttac zeby powachac do wawy bede musiala jechac chyba....
      • amj77 Re: Ranking ulubionych perfum 29.07.04, 11:08
        Tommy Hilfiger "T"
        Tommy Hilfiger "Tommy Girl" - ten używam już od 7 lat. Jest bardzo trwały i ma
        niesamowity zapach. Czasami mieszam oba, albo "Tommy Girl" z "Freedom".
        Kojarzy mi się z latem, plażą, pocałunkami i czymś jeszcze ;-)
        • gocha221 Re: Ranking ulubionych perfum 29.07.04, 11:22
          TGirl podoba mi sie tak srednio, ale Tommy Girl jest swietny. ma cos w sobie co
          przyciaga i sprawia ze sie tenzapach zapamietuje.
          mam pytanie: czy kupilas Freedom w Polsce? jakos tego zapachu na polkach nie
          spotakalam, za to miałam watpliwa przyjemnosc powachania edycji "jeans" i moim
          zdaniem jest bardzo nieudana.
          aha Tommy Girl jest faktycznie bardzo trwaly:-)
          • amj77 Re: Ranking ulubionych perfum 29.07.04, 11:39
            gocha221 napisała:

> TGirl podoba mi sie tak srednio, ale Tommy Girl jest swietny. ma cos w sobie
            co
            > przyciaga i sprawia ze sie tenzapach zapamietuje.
            > mam pytanie: czy kupilas Freedom w Polsce? jakos tego zapachu na polkach nie
            > spotakalam, za to miałam watpliwa przyjemnosc powachania edycji "jeans" i moim
            > zdaniem jest bardzo nieudana.
            > aha Tommy Girl jest faktycznie bardzo trwaly:-)
            >

Mnie również "Jeans" nie przypadł do gustu. Była to seria limitowana tylko na
            lotniska, nie wiem czy trafiła jakimś cudem do sklepów. Perfumy mam ze Stanów i
            UK. Nie kupuje w ogóle w Polsce, gdyż zauważyłam, iż są słabsze, a czasami maja
            nawet inny zapach.
            Tak, tommy Girl rzeczywiście jest bardzo trwały i dlatego tez go tak lubię.
            Zazwyczaj każdy się mnie pyta czym pachnę :-)

A Tommy Hilfiger wypuścił juz nowy zapach "True Star". Wąchał już ktoś?
      • Gość: Lola Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.client.comcast.net 03.08.04, 23:46
        Ralph- Ralph Lauren jest zapachem bardzo ladnym , swiezym ale nie na dzien
        slubu. On jest dobry na zwykle dni. W dzien slubu polecilabym Ci cos z Chanel
        np."Allure","Chance", Elizabeth Arden- "Red Door", Gucci-"Envy","Rush" albo
        Estee Lauder-"Intuition","Silver". Wydaje mi sie ze na pewno wybralabys cos z
        tych firm dla siebie. Slub jest wyjatkowym wydarzeniem i wydaje mi sie ze
        powinnas w ten dzien tez pachniec wyjatkowo. Ralpha wez ze soba na podroz
        poslubna :)
    • Gość: S. Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.07.04, 11:22
      Jest kilka zapachów,które bardzo lubię ale jest jeden,którym jestem zachwycona
      od kilku lat i wiem,że nie znudzi mi się -Dolce Vita Diora.Nie należy do
      lekkich zapachów ale jest ciepły,radosny,słoneczny, zawsze poprawia mi
      nastrój:),bardzo trwały.Podaję link, znajdziesz tam dokładny opis.Pozdrawiam

www.pedet.pl/x_C_I__P_7010740-7010001.html
      • gocha221 Re: Ranking ulubionych perfum 29.07.04, 11:25
        o faktycznie! doce vita by sie na slub nadawał!! ma klase, jest radosny i moim
        zdaniem dosc sexy.
        a jesli bedziesz chciała cos lzejszego niz Dolce Vita to moze sprobuj Eau de
        Dolce vita. Tez piekny zapach ale delikatniejszy.
        Ralpha, ktorego szukasz zupelnie nie polecam. Nic w nim wyjatkowego, nie ma w
        sobie ani elegancji ani klasy.
        • Gość: ktoś Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.udn.pl 29.07.04, 11:33
          ale cdzsiiaj postaram sie zaponac z tym zapachem zawsze myslalam ze dolce vita
          diora jest strasznie ciezkim i slodkim na maxa zapacchem latem nie co
          mulacym....ale szczezrze powiem nie wachalam nigdy...laura biagotti - laura
          bardzo mi sie podoba ale bralkuje tam tego zielonego jabluszka kgtore
          obiecuja...
        • Gość: Ania Re: Ranking ulubionych perfum IP: 212.160.172.* 29.07.04, 11:33
          Moje ulubione perfumy to: Allure-Chanel, Coco Mademoiselle-Chanel, L'eau par
          Kenzo-Kenzo i ostatnio Glamours-Ralph Lauren. Są jedyne w swoim rodzaju.
        • Gość: Mango Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 19:11
          W dodatku bardzo nietrwały. A na ślub kupiłabym Too Much Guerlaina.Piękny, elegancki i spokojny zapach. :-)
    • Gość: Gosia Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.u.mcnet.pl 29.07.04, 11:41
      uwielbiam Sunset Naomi Cambel sa rewelacyjne
      • Gość: kizia Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:55
        Myślę,że Clinique HAPPY HEART będą idealne na ślub.Jest to zapach świeży,a
        zarazem słodki i baaardzo romantyczny.Taki radosny,optymistycznie
        nastrajający.Na mojego faceta działa niesamowicie!Z doświadczenia wiem,że także
        ETERNITY CK ma moc "obezwładniania"płci przeciwnej":-)Polecam oba.Jak
        wypróbujesz,to napisz proszę o Twoich odczuciach.
        • Gość: ktos Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.udn.pl 29.07.04, 11:59
          ewtrnity wachalam ale nie orginal czulam tam gozdzik bardzo mocno....clinique
          powacham na pewno i jeszcze eternity love Ck bo podobno zniewala mezczyzn tak
          jak napisalas......a Ty moze juz je wachalas? czy sa slodkie czy zeskie?
          • Gość: kizia Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:09
            Niestety,nie próbowałam jeszcze.A próbowałaś może ARDENBEAUTY Elizabeth Arden?
            Jest rewelacyjny,a na tę okazję jak najbardziej odpowiedni.Dostałam kiedys od
            mojego faceta,wybrał,bo uznał,że jest bardzo sexy...
            • Gość: ktoś Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.udn.pl 29.07.04, 22:43
              próbowałam je ale jakos nie zrobiły na mnie wrazenia, cudowne sa laura i
              emocjon te ostatnie sa trwale ale wybralam inne....hmmmm zlosliwosc
              losu...zobaczymy jak te sie sprwadza cacharel - amore i poeme lacome
      • marta31 Re: Ranking ulubionych perfum 29.07.04, 11:55
        Dior me , Dior me not - wersja limitowana -genialne!!!!
        Marta
    • Gość: ktos Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.udn.pl 29.07.04, 12:06
      a co sądzicie o Dolce Gabbana - light blue? czy sa trwałe?
      • Gość: kizia Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:12
        Tak się składa,że je też miałam,akurat w porze letniej i są na lato
        idealne,bardzo trwałe.Kojarzą mi się ze słońcem,latem,upałem i morzem.Często
        wiele osób pytało czym pachnę.Uważam jednak,że na ślub są zbyt mało słodkie i
        zmysłowe.
      • merolik Re: Ranking ulubionych perfum 29.07.04, 12:14
        Moi ostatni ulubieńcy to D&G czerwone i Addict Eau Fraiche :)))
        • Gość: kinia Re: Ranking ulubionych perfum IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.07.04, 16:10
          extravagance givenchy - najlepsze!
          • Gość: S. Re: kinia mam pytanie :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.07.04, 16:20
            Czy Extravagance d Amarige są podobne do tych wcześniejszych Amarige?
            (pamiętam,że te nie bardzo mi się podobały)Pozdrawiam
            • Gość: kinia Re: kinia mam pytanie :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.07.04, 16:29
              moim zdaniem sa inne - bardziej delikatne, dziewczece, to jest zapach ktory sie
              do mnie przyczepil, nie jestem w stanie uzywac nic innego. proponuje zebys
              sprawdzila je na sobie w perfumerii i przekonala, jak na twoim ciele pachna po
              tym, jak ulotni sie pierwszy zapach, wtedy sa naprawde niesamowite, bardzo
              lekkie!
              • Gość: S. Re: kinia mam pytanie :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.07.04, 17:08
                Dziękuję :)
                • Gość: ktoś Re: kinia mam pytanie :) IP: *.udn.pl 29.07.04, 17:31
                  dzisiaj kupiłam bez zastanowienia dwa perfumy: cacharel - amore o raz lancome-
                  poeme, to nie samowite jak te dwa zapachy sa rozne.... poeme tak sie rozija
                  przeslicznie bardzo uwodzicielki druga nutka jest trszke ciezka pierwsza (i to
                  mnie przestraszylo ale na szczescie krotka) niesamowita trzecia cudna. Mam
                  teraz dylemat ktore na slub jednak chyba skusze sie na amore sa bardzo zmyslowe
                  delikatne ale bardzo trawle pierwsze skojarzenie mezczyzny w sklepie to chec
                  schrupania zjedzenia danej osoby :-)polecam
                  • Gość: mini Re: kinia mam pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:11
                    a ja dorzuciłabym jeszcze Cerrutti 1881 - fantastyczne, intrygujące, słodkie,
                    lekkie, ale trwałe,
    • Gość: Kiddo Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:48
      Dolce Vita od pięciu lat:) moje pierwsze i jedyne perfumy:)
    • Gość: agni Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.tele2.pl 30.07.04, 11:44
      najbardziej ulubionych moich to juz na polskim rynku niestety nie ma!( Le Roi
      Soleil Salvadora Dali i Le Feu d' Issey)
      Czasem używam j'adore (lubię je, choć latem... przyciągają osy, ostrzegam
      lojalnie alergików), o'zone Tacchiniego (niby banalna zielona herbata, ale
      końcówka ładna i pudrowa)
      ostatnio zakochałam się w Dune i ze zdziwieniem zauważyłam, że nadają sie też
      na lato (zapach rozgrzanego słońcem bursztynu, lato nad morzem, ach...)
      Angel i Kenzo Elephant - ciagle się zastanawiam, czy kupić, ale już na tę
      jesień chyba sie zdecyduję.
      spodobała mi się jeszcze Escada magnetism - ale to też cieżki i słodki zapach
      • Gość: *** Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 30.07.04, 20:38
        Ja skolei preferuje Noa z Cacharela. Słodkie i lekkie. Podoba mi się tez
        Aromafit Lancoma ale te pomarańczowe.
        Polecam oba zapachy.
    • kobieta.nad.wodospadem Re: Ranking ulubionych perfum 30.07.04, 21:45
      od wielu lat jestem wierna (mimo woli) perfumom Eden Cacharel - ten zapach mnie
      kiedys zniewolił w kolejce w jakims urzędzie - bezczelnie zapytałam kobietki
      czym ona tak pachnie :-)
      i odpowiedziała mi ucziciwie
      bywało, że zdradzałam Eden z "5th Avenue" Elizabeth Arden, Noa Cacharel czy
      Alure Chanel, ale z pokorą wracałam do mojej pierwszej perfumowej miłości
      i zawsze, jak już ubrałam sie w Eden to najbliżsi i dalsi reagowali "O, jak
      ładnie pachniesz"
      • Gość: weronika Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.acn.pl 30.07.04, 21:54
        Moi ulubieńcy:
        Samsara Guerlain
        Eternity Calvin Klein
        Truth j.w.
        Dolce Vita Dior
        Dune j.w.
        Flower by Kenzo
        Cocco Mademoiselle Chanel
        Allure j.w.
        • Gość: hiii Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:08
          anais anais cacharela
        • Gość: mona Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:10
          Dune
          • Gość: misia Re: Ranking ulubionych perfum IP: 213.17.194.* 06.08.04, 19:23
            od wielu lat" Dune"jest ze mną codziennie i nawet jak go zdradzam to ciagle
            wracam .Jest super b.kobiecy gotaco polecam
    • Gość: mk Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.chello.pl 30.07.04, 22:15
      212 Herrery zapach roku chyba 2001 ciągle do nich wracam po przerywnikach i
      kazdy pyta czym pachne świeze sa naprawde super
      • Gość: basia Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:37
        moje ulubione to bulberrys weekend, CK escape i bialy BOSS
        rewelka
        • Gość: genesis Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:43
          moje ulubione to Light Blue - D&G. Sa sliczne. I Miracle - Lancome :))
    • Gość: SlodkaSUe Envy,Blv,Poison IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 22:59
    • keepersmaid Re: Ranking ulubionych perfum 03.08.04, 23:05
      Angel - Thierry Mugler
      Hypnotic Poison - Dior (czerwony)
    • Gość: lenka77 Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 09:11
      dune
      poeme
      dolce vita
      jungle
      very valentino (ten nadawałby się na ślub)
    • mokka1 Re: Ranking ulubionych perfum 04.08.04, 09:48
      Moje ulubione to:
      Miracle Lancome
      Truth Calvin Klein
      Dune Diora
      Envy Gucci
      DK Dony Karan
      • malakunia Re: Ranking ulubionych perfum 04.08.04, 12:58
        E.Arden-Sunflowers, Ardenbeauty
    • Gość: alekto Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.toya.net.pl 04.08.04, 09:52
      uwielbiam perfumy... chyab jak kazda kobietaq...nie potrafie wyjsc z domu
      nie uzywajac perfum..mam wrazenie ze jestem nie dokonca ubrana.... moi
      faworyci to:
      1. D&G czerwona..zdecydowanie na wieczor..zmyslowa.. kojarzy mi sie
      znamietnoscia, zmyslowoscia...:)
      2. Cerutti 1881...podobnie jak wyzej
      3. Coco Madmeoiselle..super bardzo kobiecy zapach..ma cos w sobie..
      4. Gorgio Armani Sensi
      5. J. del Pozo Halloween super zapach
      6. D& G Light blue na lato.. zdecydowanie odradzam na slub.. za lekki

A na tak wyjatkowa okazje polecam poem lancome lub attraction rowniez lancome
      oraz clinique simply
      pozdrawiam i zycze szczescia na nowej drodze zycia
      • Gość: ktoś Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.udn.pl 04.08.04, 13:11
        dzieki wielkie za zyczenia, mam dylemat nad cacharela - amor a poeme - lancome
        ten drugi jest o niebo trwalszy ale amor jest lzejszy na ta pore roku....
        • Gość: S. Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.08.04, 14:00
          Oba zapachy są trwałe,ale bardziej pasuje według mnie Poeme(ale oczywiście to
          tylko moje zdanie),Amor jak dla mnie jest za bardzo taki
          cukierkowy,słodki.Zdecyduj sama najważniejsze żeby Tobie się podobał zwłaszcza
          tego dnia :) Wszystkiego dobrego,pozdrawiam
    • Gość: Izka Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 16:54
      Najwspanailsze i upajające - Angel Thierry Mugler'a.
      • Gość: :)) Re: Ranking ulubionych perfum IP: 217.96.125.* 07.08.04, 18:40
        Flower by Kenzo:))
        • Gość: tekla Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 07.08.04, 18:42
          naomi campbell waniliowe, w podluzenej buteleczce
    • Gość: cosmocosmo Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:54
      Moi faworyci to:
      * CK Contradiction - gdy nimi pachnę, faceci tracą głowę -serio:-), zresztą
      sama tracę głowę dla tego zapachu, moim zdaniem jest niezwykle seksowny,
      zmysłowy, a zarazem delikatny. Mimo wszystko mój Nr.1. Niesamowicie potrafi się
      dostosowac do każdej okazji. Nadaje się na co dzień, a także na wieczór:-)
      * CK One - gdy nimi pachnę, mówią, że pachnę facetem, ale bardzo przyjemnie i
      tajemniczo, raczej zapach na co dzień
      * Tommy Girl - też raczej zapach na co dzień, ale ma cos w sobie, kojarzy mi
      się z dobrze ubraną dziewczyną, w jeansach i szpilkach ;-), strasznie go lubię
      * TH Freedom - podobne jak 2 ostatnie, ciezko określić, ale ma coś w sobie,
      zapach na co dzień.
      * Miracle Lancome - bardzo delikatny i kobiecy, kojarzy mi się
    • Gość: cosmocosmo Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:56
      ... ze spacerem po plaży i wiatrem we włosach:-)
      • Gość: Lola Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.client.comcast.net 09.08.04, 03:09
        Ja lubie zapachy Estee Lauder, Emporio Armani, Ralph Lauren "Blue" i "Romance"
        oraz Victorii Secret- "Very Sexy 2" i "Heavenly":)
        • Gość: monias1 Re: Ranking ulubionych perfum IP: 217.97.133.* 09.08.04, 16:15
          Moje ulubione:

Romance Ralph Lauren
          Ardenbeauty
          Paris YSL (przepiekny zapach roz)
          Dune

Jakis czas temu kupilam Chance Chanel, ale juz mi sie ten zapach nie podoba tak
          jak na poczatku.
    • Gość: MADZIA Re: Ranking ulubionych perfum IP: 217.96.23.* 10.08.04, 22:04
      Przecudne nowe Calypso Lancome!
      • Gość: Aśka Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.zamosc.mm.pl 10.08.04, 23:28
        Miracle - Lancoma - śliczny delikatny zapach
        Passion Dance - Avon - ma w sobie to coś
        Sentimental Pink - Avon - jestem nim zauroczona ma piękny kwiatowy zapach :)
        • Gość: Mango Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:49
          A ja jestem uzależniona od Extravagance d`Amaridge.Uwielbiam ten zapach szczególnie w ciepłe letnie wieczory.Kojarzy mi się z takim kawałkiem jazzowym Charliego Haydena z Warsow Summers Jazz Days "Our spanish love songs". Nie wiem, czy wiecie, o czym gadam...
          Bardzo, bardzo lubię też Truth w różowym flakoniku (letnia edycja),J`adore, Tendre Poison, Poison (tylko zimą i w minimalnej ilości;dwa psiki to śmiertelne stężenie) nowe Cerutti i Too Much ( cena tego zapachu jest chora, istnieją jakieś granice rozsądku). Pozdrawiam pachnąco! :-)))
    • Gość: papryczka Re: Ranking ulubionych perfum IP: 212.160.106.* 11.08.04, 14:51
      Zmieniam " co butelkę " i po kolei:

- Clinique Happy Heart
      - Versace Versus - Time for pleasure
      - Versace Red Jeans
      - Calvin Klein Contradiction
      - Escada Island Kiss
      - Kenzo L'eau par Kenzo
      • charade Re: Ranking ulubionych perfum 11.08.04, 16:44
        Bardzo mi się zmieniają preferencje zapachowe, ale obecnie takim moim ulubionym
        zapachem jest Very Irresistible Givenchy. Wiem, że to nie żadne dzieło
        perfumiarskie, ale akurat mnie odpowiada, nie męczy, nie mdli.
    • Gość: magda Re: Ranking ulubionych perfum IP: 82.112.135.* 12.08.04, 02:57
      moje ulubione perfumy to TRUTH CALVIN CLEIN oczywiscie ten damski jest
      nieziemski i choc chesto kupuje nowe perfumy to ciagle do niego wracam JEST
      THE BEST niepowtarzly i taki elegancki
    • Gość: klementynka Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.238.74.34.adsl.inetia.pl 17.08.04, 14:58
      uwielbiam addict- dior i angel thierry mugler.yyyyyyymmmmmmmmm wielu uzywam
      powiem wam ze powalaja mnie tez meskie zapachy lubie night i white armaniego
      sama ich uzywam
      • maira Re: Ranking ulubionych perfum 17.08.04, 15:08
        mój obecny ranking to:
        1.Gucci -Envy
        2.Calvin Klein-Eternity
        3.Donna Karan-DKNY
        • ziereal Re: Ranking ulubionych perfum 17.08.04, 17:15
          Armani Mania
          Gucci Envy
          Dune Dior
          Bvlgari Omnia
          Gucci rush 2
          HOt Couture Givenchy
          • Gość: adgam Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 09:39
            Prosze o rade- co moglybyscie polecic dla 23 letniej dziewczyny ktora ubi
            raczej swieze perfumy, ale chcialaby cos uwodzicielskiego.
            Czytalam opisy perfum i zaciekawily mnie takie nazwy:
            1. Ardenbeauty
            2. E. Arden- Splendor
            3. Escada- Sentiment
            4. Estee Lauder- Beyond Paradise
            5. Pleasure for Women- j.w.
            6. Giorgio Armani- Sensi
            7. Givenchy- My Couture
            8. Gucci- Eau de Perfum II
            9. Jil Sander- Sensations
            10. Lanvin- Oxygene
            11. Noa
            12.Ralph Lauren- Romance for Women
            13. Sonia Rykiel Rykiel Rose
            14. Versace Women

Co myslicie o nich?
            Pzdrawiam
            Magda
            • Gość: kizia Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:11
              Zdecydowanie ARDENBEAUTY!!!Dostałam te perfumy od chłopaka,który zachwycił się
              nimi w perfumerii.I nic w tym dziwnego.Są piękne,urocze,świeże,a jednocześnie
              romantycznie słodkie.Nie duszą, nie drażnią,są bardzo trwałe(ale nie męczą).No
              i jak działają na mojego faceta(w końcu sam je wybierał:-)).Gorąco polecam!
              • Gość: ola Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.szczecin.mm.pl 22.08.04, 13:48
                ULTRAVIOLET Paco Rabane- uwielbiam!!!!
    • Gość: Kicia Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 22.08.04, 13:46
      Tylko CHANEL "Allure"!
      • Gość: madeleine Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.tpnets.com 24.08.04, 17:05
        Spośród wymienionych bardzo interesująca jest Mania Armaniego , ale to raczej
        na jesień , ktoś napisał że ten zapach jest jak listopadowa mgła ,
        kadzidlany ,ciężki , bardzo elegancki.Ponadto Kashaya Kenzo , rzeczywiście dla
        zakochanych , potem pamiętasz już tylko to jak pachniałaś i jak pachniał cały
        świat kiedy byłaś z tym facetem .No i jeszcze L`or de Torrente -kawa ,
        czekolada , z odrobiną wanilii i ...kroplą czegoś wytrawnego , niestety nie
        wiem co to takiego próbowałam nazwać wiele razy , nic z tego ,może tak pachnie
        tajemnica ?
    • Gość: aka Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.08.04, 17:18
      A mnie zawsze sie podobal pur blanca, i wszystkim dokola tez (no przynajmniej
      na mnie hehe), ale teraz w domu znalazlam przypadkiem (moja mama czasem dostaje
      w pracy) eau de m (masumi) i pur blanca poszedl w odstawke;).

Pozdrawiam
    • Gość: wiruska Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.futuro.pl 24.08.04, 17:26
      Najpiękniejszy moim zdaniem to Kenzo Jungle. Uwielbiam ten zapach zmysłowy,
      wyróżnia mnie z tłumu.
      • wonder Re: Ranking ulubionych perfum 24.08.04, 20:40
        Co sezon to nowy perfum. Ale mam taki, który kupuje od czasów liceum czyli od
        jakiś 10 lat, nie mówię, że non stop, ale ciągle do niego wracam. Poza tym ma
        ważną zaletę nie jest drogi. Jest to "Wild musk" firmy Coty, kosztuje ok.
        50zł/25ml. Używam go głównie w sezonie jesienno-zimowym, bo jest dość mocny,
        ale również wtedy, gdy dopada mnie depresja. Psik trochę na rękę i świat od
        razu staje się piękniejszy:-) Dodatkowym atutem jest, że dobrze i długo trzyma
        się na skórze i ludzie pytają, czym tak ładnie pachnę. Gorąco polecam!:-)
    • Gość: Facet A co wam sie dziewczyny z męskich perfum podoba ?? IP: 62.233.250.* 26.08.04, 20:40
      :))
      mozecie pisac na maila :)) c-j@o2.pl pozdrawiam
      • Gość: bursztynek Re: Ranking ulubionych perfum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:06
        Gucci Envy,E.Arden Red Door

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka