Gość: Mia IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:25 Czym je myć? Właśnie zafarbowaałam (balejaż blond) i sie zastanawiam. Dzieki za wszelkie sugestie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amber Re: PYTANIE O WŁOSY FARBOWANE IP: 212.160.137.* 25.03.02, 11:38 Przez 2 lata robiłam balejaż i prze ten czas przetestowałam na sobie mnóstwo szamponów i odżywek - mi najlepiej służył szampon L'Oreala w czerwonym opakowaniu i odzywka z tej samej serii. Świetna jest też wg mnie odżywka maska Joanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: PYTANIE O WŁOSY FARBOWANE IP: *.chello.pl 25.03.02, 15:54 Potwierdzam wybor czerwonego L'Oreala do codziennego uzytku. Oczywiscie sa jeszcze najrozniejsze szampon do kupienia u fryzjera, ale poniewaz mam wlosy w niezlym stanie (mimo ciaglego farbowania na blond) i myje je codziennie, to taki wydatek wydaje mi sie zbedny. Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: PYTANIE O WŁOSY FARBOWANE 26.03.02, 20:06 ja rowniez tak uwazam - czerwony loreal to podstawa! od czasu do czasu maska na wlosy - joanny albo garnier! Odpowiedz Link Zgłoś
debe Re: PYTANIE O WŁOSY FARBOWANE 26.03.02, 20:29 ja po farbowanych wlosach uzywalam bodajze Wella (od fryzjerki), byl b. dobry; czerwonego loreala jeszcze nie probowalam, ale znajoma uzywa (blond balejaz) i bardzo chwali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: PYTANIE O WŁOSY FARBOWANE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 21:03 Ja farbuje wlosy na blond juz 4 lata i swietnie mi sie sprawuje Clairol Herbal Essences rozowy i odzywka z tej samej serii. Ma piekny zapach, jest gesty, wydajny, a wlosy po nim pieknie blyszcza. Polecam tez wode w sprayu Fructis, ja uzywam tej do dlugich wlosow, jest swietna. Odpowiedz Link Zgłoś