Gość: agrawka IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.04, 22:15 Czy ktoś używał(a) jaki jest efekt brąz czy żółty kolor, i czy on jest w żelu z góry dziekuję za uwagi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: samoopalacz Vichy do twarzy IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 02.08.04, 11:20 Ja uzywałam jakis rok temu. Emulsja dawała brzydki odcień przynajmniej na mojej skórze. byłam strasznie zła ze wydałam tyle pieniędzy a efekt jakbym sie posmarowala marchewką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrawka Re: samoopalacz Vichy do twarzy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.04, 22:32 dziekuję na pewno nie kupię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: samoopalacz Vichy do twarzy IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 02.08.04, 23:09 Ale może u Ciebie bęzdie inaczej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edziulka6 Re: samoopalacz Vichy do twarzy 03.08.04, 08:04 Ja rowniez stosowalam, ale jestem zadowolona z niego. Faktycznie wydalam troche kasy ale odcien uzyskalam identyczny jak naturalna opalenizna , poza tym milam po nim super gladka cere no i nie smierdzial mi tak jak inne... moim zdaniem to kwestia cery i naturalnego kolorytu skory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: samoopalacz Vichy do twarzy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 08.08.04, 11:09 nie jest w żelu- to lekka emulsja. nie daje intensywnego koloru po jednym zastosowaniu- efekt można stopniować. wyglada naturalnie. (odcień opalenizny zależy między innymi od pH Twojej skóry, więc nie da sie przewidzić, czy będziesz zadowolona z koloru). ja go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrawka dzieki za informacje IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.04, 22:48 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś