Gość: Asia IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 03.08.04, 00:42 cześć dziewczyny stosowałyście ten kosmetyk i mozecie coś o nim powiedzieć bliżej, będe bardzo wdzięczna :)za każda informacje z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: PROACTIV- czy ktoś stosował ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 03.08.04, 21:34 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: PROACTIV- czy ktoś stosował ...DZIALA IP: *.client.comcast.net 04.08.04, 04:45 Proactiv stosuje juz od 3 lat. Uwazam ze w tej chwili nie ma nic lepszego do twarzy tradzikowej niz Proactiv. Po 1 tygodniu uzywania zauwazylam radykalna roznice. To jest fenomen wrecz nieprawdopodobny. Kiedys mialam problemy z cera. Teraz? Nieeeeeee!!! Wiele osob pyta mnie czego uzywam ze mam taka gladka twarz. Poczatkowo bylam nastawiona sceptycznie bo wiele jest roznego dziadostwa na rynku ale sprobowalam i nie zaluje. Kazedmu polecam i naprawde warto sprobowac. Pozatym jest 30 dni na zwrocenie kosmetyku jezeli nie zobaczysz poprawy. Wyprobuj a nie bedziesz zalowac. POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PROACTIV- czy ktoś stosował ...DZIALA IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 05.08.04, 20:33 Lola powiedz jak zdobyłaś te kosmetyki, moze znasz jkąś polską stronę gdzie dokładnie jest opisane jak to działa no i oczywiście gdzie mogę to nabyć :) będe bardzo wdzięczna za informacje :) dziękuje z góry i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Do LOLI 06.08.04, 16:49 Lola a stosowałaś całą serię produktów czy któregoś konkretnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Do LOLI...do RUDEJ_80 IP: *.client.comcast.net 06.08.04, 17:17 Ja stosuje podstawowe 3 cleanser, tonic, repearing lotion. Zeby bylo widac efekty to najlepiej stosowac te 3. Mozesz zamawiac pojedynczo ale drozej to wychodzi. Uzywalam jeszcze make up i puder i tez bylam zadowolona, skora sie nie swiecila. Na poczatku stosowania produktow skora moze troszeczke piec ale to podobno jest normalny obiaw. Ja juz nie mam z tym klopotow i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: PROACTIV- nie polecam IP: *.proxy.aol.com 04.08.04, 05:08 Przez pierwsze 3 miesiace byla zmiana a pozniej wrocilo do punktu odniesienia. Ale znam osoby ktore twierdza ze im pomaga. Nie bede jeszcze raz pisala co mi pomoglo, czym od kilku miesiecy jestem za chwy co na (bo znowu ktos wypomni ze wpisuje to samo - ale jak cie zaciekawi to idz pod ten adres: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=808673&start=30 , tam okolo 28 lipca radzilam dziewczynie z podobnym problemem. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: PROACTIV- czy ktoś stosował ??? IP: *.net-htp.de 05.08.04, 17:29 kto z was wie gdzie mozna kupic Proactiv? ja tez slyszalam ze ten produkt to REWELACJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: PROACTIV- czy ktoś stosował ?..wejdz na strone IP: *.client.comcast.net 05.08.04, 21:33 Asia, nie wiem czy w Polsce Proactiv jest dostepny. Na pewno mozesz go zamowic ze Stanow ale przesylka bedzie pewnie troche kosztowala. W momencie kiedy zamawiasz ten produkt, stajesz sie czlonkiem ich "klubu". Duzo taniej wychodzi jak jestes czlonkiem. Produkty wysylaja co 2 miesiace i automatycznie sciagaja z karty kredytowej. Wejdz na strone www.proactiv.com z boku bedzie pisalo select country i daj Poland. Tam poczytaj sobie to sie dowiesz wiecej. Powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: PROACTIV- czy ktoś stosował ??? IP: *.net-htp.de 06.08.04, 15:35 Lola, piszesz ze wsylaja produkty ponownie po 2 miesiacach a co wtedy jak juz niechcesz ponownej przesylki??? Jeszcze dwa pytanka, Czy znasz Meila od Proactiv i czy podanie numeru karty jest bepieczne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: PROACTIV- czy ktoś stosował ??? IP: *.client.comcast.net 06.08.04, 17:07 Ten tkz. membership mozesz w kazdej chwili zlikwidowac. Jezeli nie chcesz tego dalej stosowac dzwonisz do nich i mowisz ze nie chcesz wiecej otrzymywac produktow. Jezeli chodzi o karte to nie mialam zadnych problemow. Zreszta co miesiac dostaje wykaz zakupow wiec mozna kontrolowac wszystko i gdyby bylo cos nie tak to masz to na papierku. Ale nie zdarzylo mi sie miec jakiekolwiek problemy. Tu masz numer bezplatny w Stanach(nie wiem jak w Polsce) 1-800-950-4695 czynny 24 godziny na dobe. A jesi chodzi o meila to wejdz na stronke www.proactiv.com i tam wszystko jest napisane jak zamowic itp. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś