Gość: Lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:41 Jaki jest według Was najlepszy (i nie drogi) tusz do rzęs? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moniczka Re: mascara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:45 Juz bylo milion watkow na ten temat. Poszukaj sobie. To nie takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: mascara IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 03.08.04, 20:02 No i "niedrogi" piszemy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: mascara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:17 jestem dyslektyczką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka Re: mascara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:25 Wszyscy sie tlumacza, ze te bledy z powodu dysleksji. Czyzby wszyscy na tym forum byli dyslektykami. Nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: mascara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:55 nie zależy mi na tym, żebyś mi wierzyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: mascara IP: *.gwiazda.net.pl 03.08.04, 20:38 nie drogi i niedrogi - obie wersje są poprawne, mają tyklo minimalnie różne znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: mascara IP: *.autocom.pl 03.08.04, 21:01 z tanich i polskich na tym forum ciągle się poleca Pierre Arthes XXL. Ja nie próbowałam. Osobiście bardzo lubię Exegeratte (czy jak tam to się pisze (-:) Rimmla. Kosztuje tylko 19,90. Naprawdę jest świetny. Rzęsy są bardzo podkreślone i rozdzielone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: mascara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:02 Wypróbuj np. tusz Maxa Factora - More Lashes. Dużo zwolenniczek ma tusz 2000 kalorii, ale mi osobiście nei pasował. Loreal - Intensifique, ja lubię również podwójny Double Extension - ale ten już wymaga czasu, trzeba się nim troszke bawić i trzeba troszkę wprawy, musiałam się nim nauczyć posługiwać. Ogólnie lubię tusze tej firmy, miałam jeszcze Volumisse*4 i tez był ok. Nie polecam tylko Lash Architecta. Bourjois - Volume Glamour. Z bardzo tanich tuszy dziewczyny chwalą Pierre Arthes, ten tusz XXL oraz tusz Eveline, ale nie wypowiem się na ten temat bo nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: mascara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:06 Dzięki. Wypróbuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: mascara IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.04, 17:07 -------------------------------------------------------------------------------- witam!po przeczytaniu recenzji o tuszu pierre arthes(tych złych i tych dobrych)kupilam go dzis!Znalazlam go w sklepie na pl.unii lubelskiej (obok zielonej budki)z tego co wiem dziewczyny placily tak ok15zl za niego..a dzis zaplacialm juz 18zl!Pani sprzedawczyni chyba wie ze malo jest punktow gdzie go sprzedaja w w-wie..i cene podniosla..nie dziwie sie jak nie ma konkurencji! Mowi ze tusz jest najchetniej kupowanym u niej tuszem w sklepie!myslam zeby zamowic przez ineternet..na allegro lub przez producenta ale sie nie oplaca bo trzeba doliczyc koszty przesylki i wychodzi ponad20zl! Co do tuszu-jest niezly..przy 1 pomalowaniu jest tak zwyczajny ale jzu po 2 bardzoo wydluza rzesy!!Powiem tak uzywalam sporo tuszy raczej tych renomowanych i zagranicznych firm ale ten spelnia moje oczekiwania!bardzo ladnie mi wydluzyl rzesy!porownuje go z 2 tuszami ktore najbardziej mi przypadly do gustu;loreal- lash architect i NIVEA LASH DESIGNER. Architect 2razy drozszy i ten sam efekt! natomiast Nivea kosztuje na allegro 15zl +koszty przesylki wychodzi ok25zl!!i go tez bardzo polecam!bo w sklepie w polsce nie spotkalam sie z nim jeszcze!! wiec pierre arthes jest porownywalny do bardzo dobrych tuszy ale jest 2 razy tanszy:)wiec po co przeplacac!!czytalam opinie ze tusz po jakims czasie jest zaschniety itd..ale kazdy tusz nawet te bardzo dobre po 2-3 miesiacach padaja :( Sumujac!!polecam ten tusz ..cena mala i efekt naprawde dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś