Gość: monias1 IP: 217.97.133.* 05.08.04, 13:08 Dziewczyny, czy ostanio bylyscie zadowolone z uslug fryzjera: strzyzenia, farbowania, balayagu??. Jesli tak to podzielcie sie ta informacja. Teraz znalezc dobrego fryzjera to wielka sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rosanna Re: RANKING DOBRYCH FRYZJERÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 13:18 Salon La Rose, Kabaty ul. Wąwozowa 8 - kosmetyki Goldwell Właścicielka p. Beata lubi rozjaśniać włosy i farbować w ciepłej tonacji wszystkim bez względu na typ urody, ale polecam p. Violette - słucha klientek, doradza z rozwagą i nie eksperymentuje na klientkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: RANKING DOBRYCH FRYZJERÓW IP: *.acn.waw.pl 05.08.04, 14:14 dobrze sie sklada, bo mieszkam blisko :) moglabys powiedziec ile kosztuje strzyzenie,bez farby ani udziwnien ?? dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosanna Re: RANKING DOBRYCH FRYZJERÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 15:17 strzyzenie 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
lokoofka Re: RANKING DOBRYCH FRYZJERÓW 06.08.04, 08:36 Witaj, ja chodzilam kiedys bardzo czest do fryzjera i Warszawie znam niejednego. Jednak godny uwagi jest Laurent na Szpitalnej chyba 4, strzyzenie ok 50 zl mozesz spytac przez telefon opisujac swoje wlosy, baleyage tez ladny robia i sa przystojni fryzjerzy ;)))). Ja chodze do Roberta, ale chyba i Przemek tam jakis pracuje i tez ladnie strzyze.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wero.niqa Re: ranging dobrych frzyjerów 25.10.13, 13:31 Raz spróbowałam i juz nigdy nie zmienie fryzjera Łukasz Oredowicz ok studio jagielonska 3 lok 15, polecam gorąco, włosy jak ''nowe'' za kazdym razem, zawsze jestem zadowolona po zabiegach, profesjonalista, rozumie problemy nasze w wlosami bo przeciez rzadna z nas nie ma idealnych wlosów, jezdzi po swiecie szkoli sie, pracuje ze znanymi osobami, do sesji zdjeciowych do chyba mowi samo za siebie, uzywa naturalnych kosmetyków ktore mozna równiez kupic, za tak wysoka jakość cena jest naprawde niezla. polecam!!!!!!!!!!! 609 957 293 to jego nr ;-) 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś