bet_wa 25.09.13, 11:12 hej Dziewczyny, używam balsamu do włosów firmy Bottega Verde z kreatyną i kaszmirem- genialny! Mam długie włosy i bardzo mi się niszą, a ten balsam jest naprawdę świetny :) zobaczcie sobie tutaj: www.pieknonatury.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynkot90 Re: Balsam do włosów 10.05.17, 10:27 Muszę spróbować twojej propozycji :) Teraz używam idealna.pl/kosmetyki/wlosy/odzywki-i-maski/kallos-biotin-upiekszajaca-maska-do-wlosow/ Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowaja Re: Balsam do włosów 12.06.17, 17:58 Ja od dłuższego czasu używam kosmetyków Agafii - szczególnie lubię te w saszetkach - szampon na porost włosów i balsam regenerujący. Ostatnio jednak po szamponie z Biedronki strasznie mi się sypało z głowy, skóra zaczęła się łuszczyć... na szczęście na ratunek przyszedł Vianek - szampon z korzenia mniszka - zapach bardzo przyjemny i przede wszystkim skład bezpieczny. Polecam zakupić zarówno Agafię jak i Vianek w sklepie z kosmetykami naturalnymi: <a href="www.naturaorganika.pl">www.naturaorganika.pl</a> Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynamka Re: Balsam do włosów 27.06.17, 15:16 Balsamy/odżywki powinny mieć w składzie kationowe SPC, szukajcie w składach np ,Behentrimonium chloride, cetrimonium chloride lub betainy :) byleby też nie za dużo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: Balsam do włosów 02.08.17, 07:52 Ja używam bananowej maski Kallosa którą uwielbiam i jest to najlepsza maska jakiej do tej pory używałam. Odpowiedz Link Zgłoś