Gość: Julia IP: *.mofnet.gov.pl 06.08.04, 10:36 Kochaniutkie a może znacie sposoby (o ile takie istnieją) na lekkie powiększenie piersi? oprócz tabletek antykoncepcyjnych oczywiście....operacji sie boje ..no i ta wymiana co kilka lat...ech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuta Re: Małe piersi 06.08.04, 12:13 Z tego, co wiem, jakieś kremy, pastylki i inne specyfiki nie zdziałają cudów. Operacja plastyczna - może daje efekt, ale ja w życiu bym się nie poświęciła aż tak. Najlepsza jest ta banalna metoda, żeby się pogodzić, ale nie tak ze zrezygnowaniem. Trzeba kupować odpowiednie ciuchy,fasony, w tym staniki, jest teraz spory wybór. Mały biust ma też swój urok (i swoich zwolenników), a NAJBARDZIEJ odstręcza facetów marudny ton i smutna buzia. Pamiętaj też, że wiele kobiet nie jest zadowolonych ze swego biustu. Ja nie chciałabym mieć wielkich, które ładnie wyglądają w dekolcie, ale po zdjęciu stanika obwisają i falują jak smok. Poza tym ważny jest kształt tego organu, nawet wygląd brodawek i ogólna symetria. Najlepsze byłyby średnie, jędrne, krągłe i w pełni bez zarzutu.:) Mały biust pozwala na noszenie konkretnych fasonów. Można mieć ładne dziewczęce sukienki, drapowane bluzki, marszczenia. Ja akurat mam szczupłą talię , płaski brzuch i szersze biodra, tym samym apetyczny tyłek..... plus mały biust. Nie wiem, czy bym się jednak tak od razu zamieniła na duży biust i figurę prostą jak facet, bez żadnego wcięcia, z szerokimi ramionami. Operacje plastyczne wydają mi się niepotrzebne - chyba że korygują rzeczywiście poważne defekty albo służą ludziom po wypadkach, ciężkich chorobach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe_piersi Re: Małe piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 12:19 surya.kasia.w.interia.pl/new_page_1.htm f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=32326&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe_piersi Re: Małe piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 12:22 www.guam.net.pl/product_info.php?products_id=214 Dziewczyny mówią,że działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Małe piersi IP: *.mofnet.gov.pl 06.08.04, 12:57 Cena niezła, choc i tak mniejsza niż operacja plastyczna, problem tylko w tym, czy te tabletki sprzedawane sa w aptekach, nie ufam kupowaniu przez internet. A moze znacie inne sposoby? wiem , że hormon zawtary w kurczakach ( tych dokarmanych odpowednio) powoduje wzrost, ale dotyczy to kobietek dojrzewajacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe_piersi Re: Małe piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 14:07 nie kupowałam,więc nie jestem w stanie na ten temat nic powiedzieć.Musiałabyś się porozglądać. Spróbuj masaż,link podałam.Na serio pomaga,tylko nie możesz go stosować przy zmianach nowotworowych bo tylko sprawę pogarsza. A kurczaki-już dojrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANICZKA6MK Re: Małe piersi IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 14:47 A ja juz sie przyzwyczailam do mojego smutnego rozmiaru 75A.Wlasciwie,to nawet mi juz nie przeszkadza.Pozdrawiam wszystkie kobietki z malym biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:59 A ja uwielbiam swoj maly biust :) jesli sliczny jedrniutki nie zamienilabym sie na zaden inny a jak mi obwisnie po urodzeniu dziecka tzn obwisnac to nie ebdzie mailo co ale jak zrobia sie jakies flaki czy cos to dopeiro zrobie sobie operacje i zamowie sobie silikonki rozm wieksze B teraz to sie ciesze nawet juz nie nosze push upow :) czesto chodze bez stanika bardzo ladnie to wyglada i widac je dokladnie :) <ja mam rozmiar 70A 82 w biuscie i 70 pod biustem takie duze A :P> a nap dzisiaj przed okresem to sa takie piekne i jeszcze wieksze 84 az w biuscie hehehe :) Nie ma sie czym przejmowac naprawde bo kazde piersi sa sliczne czy malutkie czy duze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danula Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:26 Ja też ciągle szukam cudownej, nieinwazyjnej metody na powiększenie moich "maleństw":) Przez 2 tyg. stosowałam ten masaż, ale w prawej piersi zaczęło mnie coś kłuć i póki co zaprzestałam do momentu zrobienia choć USG piersi, a najlepiej mammografii, bo przed klikoma laty już mnie coś tam pobolewało, ale wtedy były to niegroźne zmiany, jednak jakby co to wolę mieć małe a zdrowe, aniżeli pobudzić masażem jakąś bestię. Pozdrawiam i biusty do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 21:03 Zaraz zaraz dobrze jest masowac piersi np gabka bo to m in chroni od raka <z moze to mit jednak niektorzy stosuja taka profilaktyke mozna tez w czasie masazu wyczuc niepokojace zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 03:11 Nie mit tylk taka bledna opinia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:04 He he to juz wiem dlaczego ostsatnio sa wieksze :P Ja tak wlasnie masuje i spiewam rozkwiataj paki bialych roz :D Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Masaż nie zdziała cudów. 07.08.04, 07:48 Słuchajcie, ja uważam, że ta rada z masażem jest owszem dobra, jak się chce poprawić trochę ogólny wygląd biustu, ale nie jestem w stanie uwierzyć, że poprzez masaż można w widoczny sposób powiększyć biust, np. o jeden rozmiar. Nie wiem, co to znaczy dla Ciebie lekkie powiększenie piersi, Julio, ale chyba chodzi Ci o jakąś widoczną i trwałą poprawę - w zasadzie jak zamiennik operacji? Może uwierzyłabym, gdybym na własne oczy widziała trwałe efekty.. po cudownym masażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe_piersi Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 10:03 dokładnie-masaż poprawia kondycję biustu-są jędrniejsze,to na pewno.Przy systematycznym masazu, a nie raz na dwa tygodnie pewnie widać efekty.Tylko której się chce codziennie masować 100razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 15:12 A jak ten masaz sie robi ? Gabka pod zimnym prysznicem czy rekoma sie masuje na sucho np przed tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe_piersi Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 15:14 podałam link wyżej w wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.mofnet.gov.pl 09.08.04, 09:00 Zuto - moje piersi bez stanika pod bluzeczka poza stojącymi brodawkami - są niewidoczne, w zasdzadzie to małe ,,A" choć kupuje staniczki 75 ,,B" z push-up bo te ,,A" jakby przygniata je...staram sie zaakceptować je, są małe ale jędrne - wiec masaż bez sensu, chciałabym miec miseczke ,,B" ale wiem ze to bez inwazji niemozliwe, moje pytanie w zasadzie było retoryczno-badawcze...chciałam wywołać dyskusje na temat piersi i dowiedziec sie czy nawet małe są przez was same akceptowane. Dziękuje za wszytskie odpowoedzi i podobnie jak jedna z Pań, może po urodzeniu jak mi ,,oklapną" to sie poddam operacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małe_piersi Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.04, 16:07 Julio,ja w pełni akceptuję swoje małe_piersi:-) A po urodzeniu dziecka właśnie masaż powinien pomóc-opinia matek. Odpowiedz Link Zgłoś