Dodaj do ulubionych

Małgorzata Kożuchowska-opinie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:45
CO sądzicie na temat jej wyglądu-figury,twarzy,stylu ?Osobiście cenię ją za
doskonałe wyczucie stylu i smaku,ma naprawdę świetny gust,zawsze wygląda
doskonale(chodzi mi oczywiście o Kożuchowską,a nie o jej rolę Hanki z "M jak
miłośc"-tutaj już mniejsze wyczucie smaku:-)).Nie przepadam natomiast za jej
twarzą,trochę kartoflany nosek,kaczorkowate usta,no i głos tez ma
nieciekawy.Sylwetka ok,chociaż ostatni chyba troszeczkę przesadziła z
odchudzaniem.
Obserwuj wątek
    • kinder.bueno Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 10.08.04, 16:59
      Nie lubie jej.. zawsze jak na nia patrze czuje chlod i zimno. Twarz nieciekawa,
      osobiscie uwazam ze brzydka szczegolnie partie od nosa w dól..
      • Gość: klata Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.devs.futuro.pl 10.08.04, 17:08
        A w żyrafie nie podobają mi się partie od nasady tułowia, szyja i w górę.Sądzę,
        że gdyby ciapki na żyrafie były paskami wyglądałaby lepiej.No i zdecydowanie
        żyrafa powinna się odchudzić o jakieś 8-10 kg, bo jak ona wygląda.Makabra.
        Powinna też ufarbować sobie sierść na blond i nosić niebieskie szkła
        kontaktowe.A może te wymiona podrasować silikonami,co? I chwosek na ogonku za
        mały!!!! :p :P :P :P
        • charade Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 10.08.04, 17:26
          Atrakcyjna babka z klasą, ale też mi się jej twarz średnio podoba. Taka
          przeciętna, na pewno nie brzydka, ale nie porywająca.
      • Gość: ixi Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:56
        kinder.bueno napisała:
        > Nie lubie jej.. zawsze jak na nia patrze czuje chlod i zimno.

Nie lubie jej... - a znasz ją chociaż???? Puknij się w głowę.

> osobiscie uwazam ze brzydka szczegolnie partie od nosa w dól. Twarz
        nieciekawa,

Nieciekawa????? Za to ty to pewnie Miss Polski jesteś.

Jeszcze kilka aktorek z "M jak miłość" zostało. Wszystkie będą obrabiane ku
        chwale ojczyzny?
        • Gość: malaga1234 Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.escom.net.pl 11.08.04, 20:58
          o czym tu mówić.Ani urody ani klasy.Taka przeciętna osoba z ludu.Jeśli ktoś ma
          inne zdanie niech mnie przekona.
    • Gość: bebe Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 10.08.04, 19:25
      Tzw dziewczyna z sąsiedztwa.
      • hana_ana Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 10.08.04, 19:44
        Mi sie podobaja jej zmarszki mimiczne te bruzdy nosowe i w ogole uwazam ze jest
        ok moze nie ma swietnej urody ale ubiorem fryzurka makijarzem potrafi wydobyc z
        siebie piekno jestem na TAK :]
        • Gość: em Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.icpnet.pl 10.08.04, 20:36
          a ja na nie, wszędzie jej pełno ... może gdyby nie ta nachalna popularność
          powiedziałabym niebrzydka, a tak pospolita bardzo i chcę oglądać kogo innego
          • Gość: tekla Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 10.08.04, 22:50
            A ja ja bardzo lubie, jest naturalna i nie ma maniery wielkiej gwiazdy, mimo
            popularnosci. Nie jest klasyczna pieknoscia, ale ma w sobie to magiczne "cos",
            czego brakuje jej wielu kolezankom po fachu. Jest bardzo ciepla kobieta i
            wzbudza sympatie.
          • kraxa Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 11.08.04, 15:30
            przypomnijcie ją sobie w kilerz\e-tandeta i nic więcej. nieststy widac też, że
            czas upływa-starzeje się "jędzowAto", jak to takie chude-twarz się zapada a
            rysy się wyostrzaja. co do aktorstaw to wogole no comments(MIJACZKU TO DLA CIĘ,
            JEŚLI CZYTASZ PRZYPADKIEM)
    • Gość: neli Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:13
      naprawdę się cieszę, że nie jestem osobą publiczną i tysiące mniej lub bardziej
      zawistnych bab nie dyskutuje nad tym, czy mam ładne oczy, brzydki nos, czy
      powinnam schudnąć itd. Każdy człowiek ma w sobie coś ładnego i jakieś
      niedoskonałości, ale w różnych proporcjach(u tzw ładnych ludzi przeważają te
      pierwsze elementy); jak ktoś jest życzliwie nastawiony do innych, to skupia się
      na walorach, a jak ktoś jest :*wredny, *zakompleksiony, *zazdosny,*inne...
      *(niepotrzebne skreślić) to szuka przysłowiowej dziury w całym.
      • Gość: em Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.kp.pl 11.08.04, 07:48
        chcesz być osobą publiczną musisz się z tym liczyć, to świadoma zgoda/wybór i
        nie jest możliwa całkowita akceptacja, a tym bardziej ogólny zachwyt, nie
        odbieraj szaraczkom przed telewizorem prawa do wyrażnia własnej opinii czy
        ostrzejszej krytyki to prawo widza, dla niego ona się pokazuje, gra, stara,
        czasem z powodzeniem czasem efekt marny
    • gocha221 Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 11.08.04, 09:00
      ja jestem pod wrazeniem jej zdolnosci samowykreowania sie. albo ma dobrych
      wizazysto-stylisow.
      jak na nia spojrzec obiektywnie, to nic specjalnego, twarz, tak jak dziewczyny
      pisały zupelnie przecietna, sporo zmarszczek, za duzy nos, usta takie troche
      żabowate:-))
      figura ok.
      a jednak jakos kojarzy sie z kims ładnym , na roznych galach i tego typu
      okazjach prezentuje sie nieźle, wyglada na ładniejsza niz jest w rzeczywistości:-))
      • kaprysia Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 11.08.04, 11:35
        Dopóki była "narzeczoną" znanego fotografika, miała świetne zdjęcia w prasie.
        To naprawdę sztuka, z takiej kaczej twarzy coś wydobyć.
        • Gość: Klika Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 11:46
          zupelnie nie rozumiem takiego podejscia. Przeciez to, ze nie jest nie wiadomo
          jaka pieknoscia nie usprawiedliwia mowienia o niej w taki sposob - ze ma kacza
          twarz etc. To sugeruje ze jest po prostu brzydka, co nie jest prawda. Nie jest
          pieknoscia, ale jest ladna.
          • gocha221 Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 11.08.04, 11:57
            a mi sie wydaje ze "kacza" to akurat pasujace okreslenie.
            a co to za narzeczony- fotograf??
            • Gość: bebe Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 11.08.04, 12:55
              Nazwa kacza twarz kojarzy mi się z filmem Cztery wesela i pogrzeb.
          • kaprysia Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 12.08.04, 14:11
            Gość portalu: Klika napisał(a):

> zupelnie nie rozumiem takiego podejscia. Przeciez to, ze nie jest nie wiadomo
            > jaka pieknoscia nie usprawiedliwia mowienia o niej w taki sposob - ze ma
            kacza
            > twarz etc. To sugeruje ze jest po prostu brzydka, co nie jest prawda. Nie
            jest
            > pieknoscia, ale jest ladna.

Twoim zdaniem. Moim nie.
            • Gość: Klika Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:25
              przeciez wiadomo, ze to jest moje zdanie:-) Twoje zdanie zdazylam juz poznac,
              po co powtarzac to po kilka razy?, no chyba, ze to jakas twoja obsesja.
            • denay1 Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 16.08.04, 16:47
              Kobiety,
              zamiast obgadywac inna osobe przyjrzyjcie sie sobie i moze zobaczycie tam w
              lustrze ze wcale nie jestescie takie piekne jak wam sie wydaje,
              Malgosia Kożuchowska to jeden z niewielu przkladow wsrod polskich aktorek i
              piosenkarek na to ze Polki maja gust. Moze nie jest oszalamiajaca blondyna z
              rozkladowki Playboya, ale wedlug mnie jest piekna kobieta i powie wam to kazdy
              facet. Jej uroda pochodzi z wewenatrz, jest naturalna pelna wdzieku osoba,
              ktora ma dar dzielnia sie swoim cieplem z innymi. I jestem na 100% przekonana
              ze kazdy choc troche myslacy facet wybral by wlasnie ja. To ona dla wielu z
              Polakow jest idealem kobeicosci, a nie te wszystkie plastikowo-siliknowe pseudo-
              aktorki i pseudo-piosenkarki. Jak czytam te bzdury ktore pisane sa pod adresem
              MK to zastanawiam sie ile w waszych pustych glowach siedzi zazdrosci o ta
              kobieta. Bo ona ma cos czego nigdy zadna z was nie bedzie miala, i to "cos"
              decyduje o tym ze jest wyjatkowa.
              Malgosiu, trzymaj tak dalej i mam nadzieje ze nie czytasz tych zenujacych
              wypowiedzi.
              A nawet jesli ostatnio schudla, to czy ktoras z piszacych u idiotek pomyslala
              ze ona tez moze meic problemy i schudnac, np. z powodu nerwow?
              nie sadze jednak zeby wasze puste glowy pojely cos co znajduje sie poza
              odbiciem w lusterku waszych twarzy.
              Zal mi was.
          • Gość: anka Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:09
          • Gość: ania Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:12
            wg mnie nie jest brzydka ale nie jest też bóstwem,wsztstko to kwestia gustu
        • Gość: ixi Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:01
          > Dopóki była "narzeczoną" znanego fotografika, miała świetne zdjęcia w prasie.
          > To naprawdę sztuka, z takiej kaczej twarzy coś wydobyć.

Jasne, i jaki ten świat jest podły. Ona jest rozchwytywaną aktorką i obsadzaną
          na dodatek w rolach atrakcyjnych i pożądanych kobiet. Gdzie ci od castingów
          mieli oczy? A tu takie urodziwe bez retuszu jak kaprysia czy gochaileśtam się
          marnują i muszą leczyć swe kompleksy na forum obgadując znanych w trochę
          żałosny sposób.
          BTW gdzie wy takie kaczki widujecie???
          • gocha221 Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 11.08.04, 14:19
            panuje tu niezla paranoja!!
            trzeba padac z zachwytu nad uroda kazdej znanej osoby- jesli nie to jest sie
            ostatnim paskudztwem i leczy sie tu kompleksy.
            pojawil sie temat, moze nie super-madry, ale to juz inna sprawa i kazdy ma tu
            prawo wyrazenia zdania i tyle.
            ja akurat uwazam ze to nie jst zadna pieknosc i tyle.
            gdyby bylo pytanie np. o Isabelle Adjani to by napisala ze to piekna kobieta, bo
            tak uwazam.
            a czy ona jest taka rozchwytywana aktorką to nie wiem, bo az tak sie jej kariera
            nie interesuję.
            znam ja z killerow, rola srednia jak i filmy, serialowej roli Hanki, to wiadomo,
            zadne wielkie aktorstwo, staly etat i tyle
            • Gość: ixi Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:12
              Ty jesteś chyba paranoiczką - nikt ci nie każe się nią zachwycać ale obrabianie
              w nieżyczliwy sposób tyłka osobie rzucając na bądź co bądź forum publicznym jej
              nazwiska to trochę cios poniżej pasa. Na dodatek argumenty typu "kacza twarz"
              no to się pytam gdzie takie kaczki można spotkać?
              W kilku sztukach telewizyjnych i teatralnych też zagrała, że już nie wspomnę o
              udziale w recitalach czy różnych "wieczorach pamięci" itd., jakbyś nie oglądała
              tylko "killerów" i seriali, tobyś wiedziała.
              A co do repertuaru kinowo-telewizyjnego to jest taki jak publiczność...
              • gocha221 Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 11.08.04, 20:59
                nie ogladam tylko seriali i killerow. akurat killera widzialm tylko I, ale wiem
                ze grala tez w II.
                dziwne by bylo gdybym napisala ze jest niesympatyczna, glupia itd. Nie napisze
                tego, bo jej nie znam. ale urode ocenic moge.
                a co do recitali i "wieczorow pamieci"- to dopiero jest kicz i nabijanie kasy.
                Wiekszosc tych wieczorow jest poswiecona jubileuszowi jakiegos innego "wielkiego
                "aktora.
                a co do filmografii, to wiekszosc to jednak seriale.
                tutaj mozesz sobie zobaczyc
                malgorzata.kozuchowska.filmweb.pl/
                w filmach wystepuje głównie tych, reżyserowanych przez J. Machulskiego.
                widzocznie reszta jeszcze sie na niej nie poznała.

a o teartalnych wilkich rolach Kozuchowskiej tez jakos nie slyszalam.
                Moze dlatego ze ich nie bylo zbyt wielu, bo mimo ze wielbicielka teatru nie
                jestem to o nowych rolach seweryn, Jandy, Ostaszewskiej itd często słychac.

jesli chodzi o paranoje: chodzi mi o ogolne zjawisko na forum pietnowania
                absolutnie kazdego, komu sie ktos znany nie podoba.

a znane i publiczne osoby musza byc przygotowane takze na nieprzyjemnosci, ktore
                sie z wykonywaniem takiego zawodu łączą.
          • kaprysia Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 12.08.04, 14:16
            Gość portalu: ixi napisał(a):

> Jasne, i jaki ten świat jest podły. Ona jest rozchwytywaną aktorką i
            obsadzaną
            > na dodatek w rolach atrakcyjnych i pożądanych kobiet. Gdzie ci od castingów
            > mieli oczy? A tu takie urodziwe bez retuszu jak kaprysia czy gochaileśtam się
            > marnują i muszą leczyć swe kompleksy na forum obgadując znanych w trochę
            > żałosny sposób.

Biedny proszku ixi, niesłusznie projektujesz na osoby krytykujące kaczą uodę
            Kożuchowskiej swoje kompleksy. "Rozchwytywaną aktorką" to ona na pewno nie
            jest, raczej serialową wyrobnicą. JA nie sądzę, żebym się marnowała bynajmniej,
            nie każdy marzy o graniu w "M jak Miłość", bywaniu ozdobą okładek "Tiny"
            i "Życia na Gorąco", nawet jeśli trudno ci w to uwierzyć.
            Szeroki nochal, skrzekliwy głosik i dziwne usta to naprawdę nie jest coś o czym
            marzę po nocach wbijając szpilki w woskową figurkę KOżuchowskiej, uwierz na
            słowo.
            Kaczki możesz objrzeć np. w Łazienkach, zapraszamy do stolicy.
            • Gość: ixi Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:24
              > Gość portalu: ixi napisał(a):
              >
              > > Jasne, i jaki ten świat jest podły. Ona jest rozchwytywaną aktorką i
              > obsadzaną
              > > na dodatek w rolach atrakcyjnych i pożądanych kobiet. Gdzie ci od casting
              > ów
              > > mieli oczy? A tu takie urodziwe bez retuszu jak kaprysia czy gochaileśtam
              > się
              > > marnują i muszą leczyć swe kompleksy na forum obgadując znanych w trochę
              > > żałosny sposób.

> Biedny proszku ixi, niesłusznie projektujesz na osoby krytykujące kaczą uodę
              > Kożuchowskiej swoje kompleksy. "Rozchwytywaną aktorką" to ona na pewno nie
              > jest, raczej serialową wyrobnicą. JA nie sądzę, żebym się marnowała
              bynajmniej,
              >
              > nie każdy marzy o graniu w "M jak Miłość", bywaniu ozdobą okładek "Tiny"
              > i "Życia na Gorąco", nawet jeśli trudno ci w to uwierzyć.
              > Szeroki nochal, skrzekliwy głosik i dziwne usta to naprawdę nie jest coś o
              czym
              >
              > marzę po nocach wbijając szpilki w woskową figurkę KOżuchowskiej, uwierz na
              > słowo.

> Kaczki możesz objrzeć np. w Łazienkach, zapraszamy do stolicy.

Oj, zazdrościsz jej zazdrościsz.. Znam ja takie: niech no któraś ma w życiu
              trochę więcej szczęścia (nawet jak nie jest sławną osobą) to lubimy jej te
              szpile wsadzać. A już super zabawa to tak anonimowo, na forum. Dlatego tak mnie
              mierzą tego typu komentarze nawet dotyczące osób których nie znam osobiście.
              Co do "serialowej wyrobnicy" to teraz to cała masa aktorek, nawet dobrych gra w
              serialach, bo pod publiczkę się to niestety kręci. A zakładam że i do takiego
              serialu nie jest się łatwo dostać. Zapewnie to nie jest marzenie aktora grać za
              długo w czymś takim ale kasa jest. A jak już pisałam, nie gra tylko w
              serialach. Zacznij oglądać też inne rzeczy, to będziesz wiedzieć. A ty co,
              jesteś prezeską znanej firmy kaprysząca kaprysiu? Założę się że nie.
              BTW: W "mojej" stolicy takich kaczek do których możnaby przyrównać panią K. nie
              ma - radzę więc przestać tyle ćpać to i może obraz świata się poprawi, czego
              gorąco życzę.

• kaprysia Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 12.08.04, 15:50

> Oj, zazdrościsz jej zazdrościsz.. Znam ja takie: niech no któraś ma w życiu
                > trochę więcej szczęścia (nawet jak nie jest sławną osobą) to lubimy jej te
                > szpile wsadzać. A już super zabawa to tak anonimowo, na forum. Dlatego tak
                mnie
                >
                > mierzą tego typu komentarze nawet dotyczące osób których nie znam osobiście.
                > Co do "serialowej wyrobnicy" to teraz to cała masa aktorek, nawet dobrych gra
                w
                >
                > serialach, bo pod publiczkę się to niestety kręci. A zakładam że i do takiego
                > serialu nie jest się łatwo dostać. Zapewnie to nie jest marzenie aktora grać
                za
                >
                > długo w czymś takim ale kasa jest. A jak już pisałam, nie gra tylko w
                > serialach. Zacznij oglądać też inne rzeczy, to będziesz wiedzieć. A ty co,
                > jesteś prezeską znanej firmy kaprysząca kaprysiu? Założę się że nie.
                > BTW: W "mojej" stolicy takich kaczek do których możnaby przyrównać panią K.
                nie
                >
                > ma - radzę więc przestać tyle ćpać to i może obraz świata się poprawi, czego
                > gorąco życzę.
                >

Słabopieniący się proszku ixi, ja rozumiem, że Kożuchowska, której serialowe
                przygody ogladasz obgryzając paznokcie to twoja idolka. Może napisz wprost do
                niej, ucieszy się z tak wiernej fanki, zamiast próbować przekonać mnie do jej
                boskiej urody, ogromnego talentu aktorskiego, niezmierzonego bogactwa i
                szczęscia przewyższającego nawet rozkosze bycia "prezeską", bo zdania nie
                zmienię, nawet jeśli popełnisz jeszcze bardziej płomienną tyradę.
                P.s w celu oglądania kożuchopodobnych kaczek radzę się wybrać nie do stolicy
                województwa, tylko do Warszawy. O niej bowiem pisałam.

I jeszcze drobna rada - jeśli starasz się być uszczypliwa, to rób to
                inteligentnie. "Ćpanie" właśnie po to istnieje, żeby "poprawiać obraz świata",
                więc nie bardzo ci się skomplikowana figura retoryczna udała. Jednym słowem,
                zamiast mnie zmiażdżyć, ubawiłaś, a chyba nie o to ci chodziło?
                • Gość: ixi Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:51
                  Jeszcze raz (ostatni) "jak łopatą":

> Słabopieniący się proszku ixi, ja rozumiem, że Kożuchowska, której serialowe
                  > przygody ogladasz obgryzając paznokcie to twoja idolka.

Czytasz między wierszami? Ja nie lubię po prostu kretyńskiego, bo pozbawionego
                  racjonalnej argumentacji i dowodów objeżdzania po nazwisku. Widzę że nie
                  załapałaś sensu mojej wypowiedzi. Zdarza się.

>Może napisz wprost do
                  > niej, ucieszy się z tak wiernej fanki, zamiast próbować przekonać mnie do jej
                  > boskiej urody, ogromnego talentu aktorskiego, niezmierzonego bogactwa i
                  > szczęscia przewyższającego nawet rozkosze bycia "prezeską", bo zdania nie
                  > zmienię, nawet jeśli popełnisz jeszcze bardziej płomienną tyradę.

Specjalistą od tyrad nie do pobicia to ty jesteś. Te matafory, przenośnie. I
                  nie mam zamiaru się ścigać z tobą.

> P.s w celu oglądania kożuchopodobnych kaczek radzę się wybrać nie do stolicy
                  > województwa, tylko do Warszawy. O niej bowiem pisałam.

Ale chyba od niedawna jesteś mieszkanką tego pięknego miasta, bo byś tego z
                  taką dumą nie eksponowała w trochę dziwnym kontekście? I co jescze wyłazi z
                  kaprsyi? Pogarda dla mieszkańców innych miast. BTW również miałam na myśli
                  Warszawę ale rozumiem że dla ciebie każdy kto ma inne niż ty zdanie w stolicy
                  mieszkać nie może.

> I jeszcze drobna rada - jeśli starasz się być uszczypliwa, to rób to
                  > inteligentnie. "Ćpanie" właśnie po to istnieje, żeby "poprawiać obraz
                  świata",
                  > więc nie bardzo ci się skomplikowana figura retoryczna udała.

No bo nie jestem specjalistką od tyrad, hehehhehe. Wolę rzeczowe argumenty.
                  A koleżanka widzę bardziej wprawiona w pisaniu złośliwości.
                  Jeśli halucynacie i lęki to pożądany obraz świata to ja przepraszam. Ponoć
                  często ten wzniekształcony i nierealny świat wygląda strasznie (i takie kaczki
                  tam występują ;-)). A że niektóry wolą w takim przestawać to coż.

> zamiast mnie zmiażdżyć, ubawiłaś, a chyba nie o to ci chodziło?

Zmiażdzyć??? Po prostu się z tobą kłócę online. Mówię - trochę mniej wionięcia
                  nienawiścią do wszystkiego co żyje i wszystko będzie cacy. Teraz też się możesz
                  pośmiać jak otrzesz pianę z buzi.

Więcej już nie piszę w tym wątku, go nie chcę zaśmiecać tego forum. Papa tobie
                  też, choć cię nie lubię ;-).
              • kraxa do Ixi 18.08.04, 11:13

> > A już super zabawa to tak anonimowo, na forum.

rozbawiłas mnie do rozpuku, tym zarzutem o "anonimowość"-ty się nawet nie
                logujesz na forum.
    • Gość: oj, joj, joj Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.ipt.aol.com 11.08.04, 13:36
      Kobieta prymitywna, durna, bez klasy, uglady, wygladu, swiezosci.
      • Gość: bebe Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 11.08.04, 17:49
        A fe, ordynusie.
    • woodley Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 11.08.04, 18:26
      Moim zdaniem jest atrakcyjna kobieta, bardzo elegancka. Wyglada naturalnie i
      swiezo. Jest bardzo dziewczeca. Poza tym "bije" od niej cieplo i jest
      sympatyczna. Nie rozumiem skad tyle neagtywnych opini, czyzby na forum
      siedzialy wielbicielki urody i figury Pameli Anderson?
      • hana_ana Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 11.08.04, 18:42
        He he co to to nie Pamela jet be sexi ale be dla mnie a Kozuchowska faktycznie
        wyglada dziewczeco mimo tych bruzd nosowych :) fajna jest chudzinka ma ladne
        wlosy cere nie ma sie babeczka czym przejmowac i nie musi podobac wszystkim :)
    • Gość: Ness Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 18:53
      A może by jakiegoś linka? Bo ja zupełnie nie kojarzę. Strasznie nie znoszę
      polskich seriali, więc nie mam pojęcia, kto jest kto.
      • Gość: Gosia Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:24
        www.gudejko.pl/html_pl/Kozuchowska_Malgorzata.html
        Uważam,że nie jest klasyczną pięknością,ale ma coś w sobie.Wszystko zależy od gustu.Ja coprawda uważam,że ładniejsze są ciemnoskóre dziewczyny ( lub mulatki) o piwnych oczach i brązowych bądź czarnych włosach tj Jessica Alba,ale każdemu podoba się przecież coś innego.
        • Gość: Ness Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 19:48
          Na zdjęciach wygląda na śliczną dziewczynę, raczej urocza i słodka 'żabusia' niż
          kacza twarz :) Szerokie usta dodają uroku i 'odbanalniają' twarz.

A Jessica Alba jest cudowna...
          • Gość: kornelia Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 11.08.04, 20:20
            Krytykować zawsze można, ale tak się zastanawiam ile z tych krytykujących jest
            choćby w połowie tak atrakcyjna jak Małgorzata Kożuchowska. Bo jakoś za wiele
            tej urody nie widać patrzac na kobiety w Polsce. A faceci, którrzy próbują
            znaleźć dziewczyne przez Internet twierdzą, że one zdecydowanie przeceniaja
            swoja atrakcyjność (i co Wy na to drogie Internautki?) ;). Jak tak sobie czytam
            te wypowiedzi zwłaszcza te złośliwe to przypomina mi się moja kuzynka,
            krytykowała wszystkie tzw "publiczne" kobiety - zadna jej sie nie podobała, a
            trzeba było zobaczyć moją kuzynkę - takiego pasztetu ze świecą szukać. I kiedy
            oglądałam z nią jakis film albo nie daj Boże wybory miss to dziwnie mi się
            robiło jak jak słyszałam te jadowite komentarze padające z brzydkich ust
            naprawdę nieatrakcyjnej kobiety. A co do Kozuchowskiej to uwazam, że ona może
            nie być w czyims typie, bo to że jest atrakcyjną kobietą powie chyba każda
            osoba o zdrowych zmysłach.
            • Gość: tekla Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 11.08.04, 20:46
              popieram przedmowczynie- kobiety,skad w was tyle jadu?!
              • Gość: Ness ale o co chodzi? IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 20:51
                Przecież napisałam, że uważam ją za śliczną dziewczynę, więc czemu odpowiadacie
                na mój post z takimi wyrzutami?
                • Gość: tekla Re: ale o co chodzi? IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 11.08.04, 20:52
                  nie na Twoj, tylko ogolnie- znakomita wiekszosc postow to uragania na temat "ma
                  brzdki nos , kacza twarz" itd. żenada i utyskiwania zakompleksionych brzydkich
                  kobiet.
                  • Gość: Lola Re: ale o co chodzi?...spoko kobitka IP: *.client.comcast.net 12.08.04, 03:38
                    Uwazam ja za kobiete przecietna aczkolwiek ciekawa. Fakt faktem nie grzeszy
                    uroda ale za to jest naturalna i wiele kobiet moze sie do niej porownac. Jej
                    uroda jest "normalna" lecz przyciaga uwage tym "czyms". Dobrze ze nie
                    przypomina plastikowej, silikonowej lali. Aktorka jest w miare dobra chociaz
                    coraz czesciej mozna ja zobaczyc w kolorowych czasopismach niz na scenie czy
                    w filmie. Ogolnie ja lubie. A tak na marginesie to Goska niezle spiewa o czym
                    pewnie niewiele osob wie...pozdrawiam :)
    • Gość: katinka Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 12.08.04, 13:03
      lubie, nawet bardzo :) i jakos nie dostrzegam wiekszych mankamentow w urodzie,
      podoba mi sie :)
    • Gość: fasolka Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.orneta.arkusnet.pl 12.08.04, 13:13
      a mi się ona podoba.szczególnie dzięki reklamie kosmetyków Soraya-kremów z
      serii "lifting program".figury, twarzy, popularności no i kasy może jej
      pozazdrościć każda Polka.
      • kaprysia Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie 12.08.04, 14:23
        Jesli się zakłada wątek pt. co sądzicie o...?, to chyba oczywiste jest, że nie
        będą się wypowiadały tylko wielbicielki urody tej osoby, zwłaszcza jeśli ta
        uroda jest mocno kontrowersyjna. Moim zdaniem KOżuchowska przypomina kaczkę,
        wrażenie potęguje skrzekliwy głosik - takie zdanie mam prawo mieć i wyrazić, co
        wcale nie znaczy, że a) jestem zazdrosna, b) jestem brzydka, c) marzę o graniu
        w serialu "M jak Miłość", d) schnę z żalu, że nie pisze o mnie "Gala"
        czy "Fakt". Zamiast pytac o zdanie, najlepiej założyć wątek "tu chwalimy boską
        Kożuchoską", wtedy na pewno się nie dopiszę;)
    • Gość: Nowy porządek!!! Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: 195.136.148.* 13.08.04, 01:38
      naprawdę nazywa się Małka Kochbaum
    • Gość: ivy Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: 80.51.90.* 13.08.04, 13:19
      tak sobie poczytalam i wydaje mi sie, ze kompleksy maja predzej te, co tak
      bronia ja przed atakami. moze tez maja jakies wady w urodzie i nie moga
      scierpiec, ze komus to sie moze nie podobac?
      co do korzuchowskiej w jednym filmie (killer chyba) wyszla nawet niezle, potem
      jej nawet nie poznalam (w tej telenoweli na 2). wydaje mi sie, ze wyglada
      dobrze jak jest bardzo szczupla. wiecej nie pisze, bo nie jestem jej fanka, to
      pewnie mi sie dostanie...
      • Gość: Madziarka Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:32
        Nie wiem dlaczego tak surowo ją oceniacie...Jestem pewna,że 3/4 z was nie jest
        w połowie tak atrakcyjne jak kozuchowska.Nie jest klasyczna pieknoscia
        fakt,ale ma ladną,delikatną twarz,piekną cere,smukła figure,swietne poczucie
        stylu no i UROK.Jest 100 razy lepsza od utytej i pospolitej kingi z tego
        samego serialu.
        • Gość: ivy Re: Małgorzata Kożuchowska-opinie IP: 80.51.90.* 13.08.04, 17:40
          coz, ja nie jestem w tych 3/4. po prostu jestem wymagajaca: wobec siebie i
          wobec innych. a to jej wyczucie stylu to raz ujrzalam: miala taki ogromniasty
          kok na glowie.
          poza tym nie zalezy mi na twojej opinii. wystarczy, ze chlopaki na ulicy
          krzycza :"ale laska". czasami mnie to wkurza, ale przy okazji utwierdza mnie w
          moich przekonaniach:P i uodparnia na zlosliwe komentarze takich jak Ty.
          Pozdrawiam i zycze, zebys byla chociaz w polowie tak atrakcyjna jak korzuchowska
          • Gość: ivy ps IP: 80.51.90.* 13.08.04, 17:43
            a kingi tez nie lubie. jedynie kto mi sie podoba, to ta laska, co jest z tym
            drugim blizniakiem.
    • Gość: Anka Mam wrażenie IP: *.net.autocom.pl 13.08.04, 15:56
      że miała zmieniany nos. W Killerze ma duży, brzydki i krzywy. Teraz zupełnie
      inny.
      • charade Re: Mam wrażenie 13.08.04, 16:47
        A mnie się ona najbardziej podobała w Kilerze no. 1, w tych rudych płomiennych
        włosach. Dla mnie bomba, potem byłam strasznie rozczarowana, jak ją zobaczyłam
        w Kilerze no. 2 i była już pospolitą bladą blondynką. Wg. mnie te rude włosy
        dodawały jej charakteru, a w blond włosach jej twarz "ginie", bo nie jest
        wystarczająco wyrazista.
    • Gość: kk mi sie podoba IP: *.jci.com 13.08.04, 20:23
      uwazam ze ma delikatna urode i podoba mi sie jej wykroj ust i ustawienie
      szczeki, troszke nietypowe
      • szczekuszka Re: mi sie podoba 16.08.04, 10:28
        Gość portalu: kk napisał(a):

> uwazam ze ma delikatna urode

A moim zdaniem ma wlasnie taka slowianska wiejska urode. Taka przasna dziewoja.
        Fakt, ze chudnie, ale kiedys byla bardziej okragla.
        Nie przepadam za ta aktorka. Nie kupie pisma z jej zdjeciem na okladce. Tak
        samo jak nie kupie pisma z Cielecka na okladce. A ta ostatnia i Kozuchowska to
        ulubienice kobiecych pism. Mnie ich uroda nie odpowiada. Sa dobrymi aktorkami,
        ale pieknymi kobietami na pewno nie. To jest moja opinia. Karolina Gruszka tez
        nie bardzo piekna, a wszyscy pieja z zachwytu.
        Ladne polskie aktorki to:Anna Dymna, Anna Seniuk (mimo tuszy), Agnieszka Wagner
        (chociaz ten jej glos). Aktorka nie musi olsniewac uroda, musi dobrze grac, o
        piekno zadbaja inni. Jednak Kozuchowska w roli modelki, drazni mnie
        niesamowicie, bo ani to ladne, ani mlode, a robi sie na "polska" Nicole Kidman.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka