Dodaj do ulubionych

Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy

15.08.04, 13:27
Hej :) Mam świeżą bliznę, którą musze potraktować czymś, żeby się
zmniejszyła. Stosuję teraz Cepan, ale obrzydliwie śmierdzi czosnkiem. Mam tez
do wyboru Contratubex, tylko że nie wiem, czy on także nie śmierdzi. Wiem, że
też ma czosnek w swoim składzie, a nie chcę wydawać ponad 30 zł. na coś, co
też jedzie czosnkiem... Dzięki z góry za odpowiedź !
Obserwuj wątek
    • Gość: pap Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:32
      nie śmierdzi
    • Gość: justy Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 15.08.04, 13:36
      czosnkiem? to preparaty na bazie cebuli, nie czosnku.
      contractubex nie śmiedzi.
    • lady Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy 15.08.04, 19:56
      Śmierdzi cebulą.
      • Gość: Anka Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:21
        Poczekaj powacham tylko znajde ta masc :)
    • Gość: balbina_alexandra Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:05
      Charade ja jestem teraz na bieżąco jeśli chodzi o specyfiki na blizny :)))
      Cepan pachnie cebulą. Cintactubex jest bezzapachowym żelem :))

Pozdrówka! Jeszcze dziś wyjślę Ci mailka, całusy!
      • Gość: Anka Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:54
        Tez jestem na biezaco i nie jest prawda ze contratubex jest bezzapachowy
        smierdzi tzn nie pachnie ladnie ale cepan jest bardziej smierdzacy takze z
        contratubexu bedziesz zadowolona bo trzeba go dobrze zblizyc do nosa zeby
        poczuc jego smrod :)
        • charade Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy 15.08.04, 22:14
          E... tego, no tak, pomyliłam cebulę z czosnkiem, sorry, ale w sumie na jedno
          wychodzi, i jedno i drugie jedzie nie do wytrzymania :)

Dzięki za odpowiedzi, sprawię sobie mniej-śmierdzący-contratubex !
          • Gość: Mango Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 14:23
            A na stare blizny contratubex pomoże? :-(
            • Gość: an.ka Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 14:41
              moze troche...z bliznami jest okropny problem...ja mam taka czerwona na szyi,
              chodzilam z nia chyba wszedzie i kazdy tylko rece rozkladal. Pomaga mi jednak
              taki gleboki peeling, po 4 wizytach widac poprawe, jednak musialam przerwac na
              wakacje.
            • Gość: Anka Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 16:37
              Zalezy jakie to blizny na potradzikowe pomoze ale np mi na kolanie gdzie mam
              blizne 10-letnia nie pomogl
            • Gość: justy Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 16.08.04, 16:41
              na stare blizny?
              może trochę pomóc- jeśli będzie systematycznie (2 razy dziennie) długo
              stosowany, pod opatrunkiem okluzyjnym i z masażem.
    • Gość: Nowy porządek!!! Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy IP: 195.136.148.* 16.08.04, 20:26
      czosnek ci śmierdzi? a do tego "obrzydliwie"???

no nie, nie spodziewałem się tak agresywnego szowinizmu na tym forum!!!
      • charade Re: Contratubex - śmierdzi czosnkiem ? - do Justy 16.08.04, 20:42
        Drogi Nowy Porządku,

Czosnek ślicznie mi pachnie w potrawach różnego rodzaju, ale nie na mnie
        samej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka