Gość: Kasja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:18 Nie jem słodyczy, ćwiczę, unikam tłustych potraw, chleba..a mimo to... schudłam od lipca tylko 3 kg. I jeszcze 7 przede mną:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Nie chudnę:( 17.08.04, 10:22 od lipca? od początku lipca czy od końca? bo to też różnica ;) poza tym, 3 kg na miesiąc to bardzo dobry wynik. jeśli chce się uniknąć efektu jo-jo należy chudnąć nie więcej niż 4 kg na miesiąc, więc mieścisz się w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasja Re: Nie chudnę:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:36 Od poczatku lipca. Czasem jednak zdarzały mi się chwile zapomnienia. Konkretniej- 3 razy, ale byłam wtedy na wakacjach , robiliśmy grille,piwko się piło, i bardzo trudno było mi sobie odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica nie patrz na wagę, skoro... IP: *.acn.pl 17.08.04, 10:39 ćwiczysz, to przybywa Ci masy mięśniowej, a tłuszcz znika. a ponieważ mięśnie są cięższe niż tłuszcz - waga stoi, ale zmieniają się (na korzyść, naturalnie) wymiary. może tak jest z Tobą? :) Odpowiedz Link Zgłoś