Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:28 czy ktos wie kto nim jest? moze macie tez jakies namiary??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kosmetykomegafanka Re: dystrybutor La Prairie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:46 O właśnie a ja tak częściowo podciągam wątek i proszę zarówno jeśli ktoś wie kto jest dystrybutorem jakich marek, to bardzo proszę o informację, bo czytałam, że tacy dystrybutorzy często organizują wyprzedaże swoich kosmetyków i można wtedy zakupić je "nieco" taniej. To nie to, żebym osczędzała na swojej skórze czy włosach lub pazurkach ale zawsze troszę oszczędności nie zaszkodzi. Szczególnie interesują mnie: Estee Lauder Lancome Kanebo Valmont Clarins Dior Chanel Versace Lanvin Z góry dziękuje i pozdrwiam z końcem wakacji cieplutko i słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: dystrybutor La Prairie IP: 217.97.133.* 19.08.04, 12:32 Dystrybutorzy kosmetykow ekskluzywnych to m.in. Optimum Distribution i Diparlux, ktory jest dystrybutorem takich marek jak: Guerlain, Elizabeth Arden. Wejdz na ich strone internetowa i zobacz jakie firmy ma Optimum www.opt.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dystrybutor La Prairie - up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś