Gość: triss IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 25.08.04, 21:09 wybór dośc spory, ceny w miare OK, ale zdjecia w wiekszosci katalogowe... 100% oryginały i to swieze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malaga1234 Re: allegro - magdar3 - oryginały ? IP: *.escom.net.pl 25.08.04, 21:32 w/g mnie oryginały.Właśnie przysłano mi krem.I to superekspresowo.Jestem b.zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: allegro - magdar3 - oryginały ? IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 25.08.04, 21:42 Ja mialam ostatmio z ta panie niemila przygode, nie polecam. Krem byl oryginaklny, ale pzreterminowany. Zamoiwlam mojej mamie krem, kltory w sklpei kosztuje chyba 370zl, a u magdar3 230...jego konsystencja i zapach nie zgadzaly sie z oryginalem z prefumerii...kolor był żólty, powinien byc bialy, zapach intensywniejszy, starszy numer serii, ponadto spzredawczyni nie oddpowiedziala na moje pytanie o date waznosci. Zazadalam zwrotu pieniedzy, wysllam tej pani krem za pobraniem, oddala pieniadze ale dostalam mejla z pretensjami ze pudelko sie pogniotlo w czasie transportu..Pozostal tylko niesmak.Mysle, ze jak ktos nie ma porownania ze swiezym kremem to moze dac sie nabrac, bo jak juz pisalam, krem byl oryginalny, tylko najzwyczajniej w swiecie stary. Gdyby moja mama nie uzywala go pzrez ostatnie pol roku, to tez by sie nie poznala, i na takiej niewiedzy zeruje chyba spzredawczyni. Przekonalam sie, ze duza ilosc pozytywow nie zawsze swiadczy o rzetelnosci spzredawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: allegro - magdar3 - oryginały ? 26.08.04, 11:15 Ja nie mam zastrzeżeń. Kupiłam u niej 3 razy krem Diora - na pewno oryginał i na pewno świeży.Potem jakieś balsamy, było ok. Kiedyś miała też kolorówkę w ofercie - także byłąm zadowolona. Ja u niej kupuję i ją polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: allegro - magdar3 - oryginały ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:19 własnie dostałam przesyłkę - polecam :) wszystko jak należy Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: allegro - magdar3 - oryginały ? 26.08.04, 11:22 JA kupiłam od niej raz krem Clinique - rok wcześniej miałam taki sam z sephory - nie mam zastrzeżeń, sprawdziłam również datę zgodnei z wytycznymi na forum, produkt jest świeży. Nie wiem, zawsze wydawała mi się osobą godną polecenia, choć jej ceny aż za bardzo okazyjne nie są, chyba jednak wolałabym dopłacić te parę zł i kupić w Sephorze. Kosmetyki pielęgnacyjne wolę jednak kupować w perfumeriach i raczej się tego trzymam. Co innego kolorówka i perfumy, na allegro można upolować naprawdę fajne rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś