Dodaj do ulubionych

REPAIRWEAR a ADVANCED S.S. - do Balbiny_A. !?

27.08.04, 12:20
Prosba-pytanie:
czym sie roznia te 2 kremy Clinique, bo juz sie pogubilam ? ;)
i czy ich dzialanie jest "dlugofalowe" i warto zainwestowac, bo zaprocentuje,
czy bardziej dorazne? [np total turnaround zdaje sie dziala tylko w trakcie
uzywania...]

aha,(-w przypadku repairwear np) wybrac wersje w lotionie czy kremie?-mam
cere wrazliwa, mieszana, rozszerzone pory na nosie, lekkie zmarszki mimiczne,
pod oczami wieksze, rano odgniecenia po poduszce, ale ani sucha ani na pewno
tłustą!

Obserwuj wątek
    • balbina_alexandra Re: REPAIRWEAR a ADVANCED S.S. - do Balbiny_A. !? 27.08.04, 13:36
      Powiem szczerze że ni abrdzo wiem co by tu Ci poradzić... Stop Signs miałam
      tylko pokaźną próbkę. Cięzko mi tu coś na ten temat powiedzieć na podstawie
      tych 5 ml. Ogólenie jest to chyba przyzwoity krem. Drazni mnie zapach - jakaś
      taka chemia, nieprzyjemny. Miałam próbkę kremu, dość bogata konsystencja.

Repairwear znam lepiej, miałam próbki całej linii, oraz serum, w tym roku
      kupiłam juz opakowanie serum z myslą o wzmacniającej kuracji jesienią. Powiem
      tak - gdybym miała wybrac wersję na dzień - wybrałabym lotion żeby się nie
      świecić (krem nei jest tłusty ale jednak bogatszy), a na noc zdecydowanie krem.
      Nie trawię żadnych specyfików na noc do cery normalnej/mieszanej - nei
      nawilżają dostatecznie, miałam różne Lancome, Biothermy. Na noc wolę kremy
      przeznaczone do suchej, komfortowe.

Pozdrawiam serdecznie!
      • kx1 do Balbiny 27.08.04, 13:49
        wielkie dzieki za odzew!! :)
        zastanawia mnie jak jest w dzialaniu, np na podstawie deklaracji producenta i
        skladnikow - co ma robic jeden a co drugi.,...?
        no i jak jest z dzialaniem- repairweara - jest dlugowalowe czy "znika" po
        zaprzestaniu uzywania? :)

• balbina_alexandra Re: do Balbiny 27.08.04, 14:03
          Stop signs ma niby być bardziej prewerencyjny a repairwear naprawczy i
          regenerujący... ale jak wiadomo producentom chodzi tylko o to żeby nam slipia
          zamydlić! W cudowne działanie nie wierzę, ale seria repairwear jest uważam dość
          przyjemna. Kremy dobrze nawilżają, ładnie wygładzają skórę, nie podrazniają.
          Czy efekt jest trwały? Ciężko mi powiedzieć, bo jak kończę jeden krem to z
          reguły zaczynam jakiś drugi, inny najczęściej. I o ile ten drugi mnie nie
          podrażni, nie zatka porów - to stosuję do końca i skóra wygląda sensownie. Nie
          wierzę np w to że jakiś krem moze trwale zlikwidować głębokie zmarszczki - to
          po prostu oszustwo. Moimz zdaniem długofalowe działanie kremu to trochę mit...
          Stosuję mocne kremy bądź serum raz na jakiś czas w celu zmocnienia skóry, bo
          mało spię, źle się odzywiam, stresuje itd. a także w celu bardziej
          profilkatycznym. Taki system mi sie sprawdza, skóra wygląda dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka