Gość: yyy IP: 62.233.243.* 30.08.04, 20:11 Warto tam zamowic perfumki?tzn. mam na mysli takie male w dlugopisie.Czy ktoras z Was kupila tam? czy to tylko jedno wielkie oszustwo, a perfumy to podrobki?bardzo prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziereal Re: PERFUMY NA ALLEGRO 30.08.04, 21:05 Gość portalu: yyy napisał(a): > Warto tam zamowic perfumki?tzn. mam na mysli takie male w dlugopisie.Czy > ktoras z Was kupila tam? czy to tylko jedno wielkie oszustwo, a perfumy to > podrobki?bardzo prosze o odp. tak, te perfumy to podrobki, bo peny produkuje tylko Dali i Kenzo(u nas jeszcze niedostepne).(zreszta, nawet Dali w dlugopisie sprzedawany przez "penowiczow" to podrobki, bo oryginalny dlugopis jest nieco lepiej wykonany).Jezeli istnieja perfumy w penie innych firm, to raczej jako GWP, dodawany do zakupu danej firmy, i maja inne opakowanie (aluminiowe np- less belles). Ale czy warto, to juz inna sprawa, ja bym nie kupila, ale byly tu osoby , ktore chwalily owe peny, bo ponoc sa dobrze wykonane (o zapachach mowie). To juz od CIebie zalezy, zreszta jak chcesz kupic akis zapach w malej ilosci, to moze poszukaj miniaturek? Jest ich tez troche na allegro, nie sa zabojczeo drogie (25-35zł) a na pewno trwalsze od podrobkowych penow. Aha, zauwaz, ze wiekszosc owych sprzedawoc, nie pisze-ze sprzedaje 100% oryginaly:).. pzd Odpowiedz Link Zgłoś