Gość: eewew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:46 w jakiej pozycji śpicie? chodzi mi o zmarszczki na twarzy, podobno trzeba na wznak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szo Re: w jakiej pozycji? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 03.09.04, 09:54 ja spie na wznak - ale nie z uwagi na zmarszczki tylko dlatego ze dziele poduszke z rozpuszczonym kundlem, ktory mnie spycha z lozka!!! jak leze na wznak to najlatwiej mi utrzymac pozycje bez ladowania na ziemi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free ;) IP: *.tele2.pl 03.09.04, 10:45 a ja nie zważając na to musze spac na boku bo tylko tyle miejsca mi kot zostawia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: w jakiej pozycji? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 03.09.04, 10:47 spie raczej na boku (dowolnie wybranym), ale najbardziej lubie spac na brzuchu, tak tez zasypiam, ale budze sie jednak na boczku :) jak na swoj wiek ;) zmarszczek mam malutko, w dobrym dniu moge powiedziec, ze ich w ogole nie mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: w jakiej pozycji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:49 Witajcie drogie kobitki!!!<a zawłaszcza Szo!;)> A ja śpię przede wszystkim za krótko...;/ Ale jak się utulam do snu,to tylko pod paszydełkiem mojego mężczyzny i mocno wtuleni w siebie-to jest najlepsza pozycja...;) A tak generalnie to na boku. A na zmarszczki to podobno spanie na plecach pomaga zapobiegać,ale ja właśnie lubie na brzuchu i zmarszczki mi niestraszne...!!!;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: haloo kaloo IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 03.09.04, 11:15 i jak tam - zakiecik jest? ja dzis na 100% jade do wola parku (po te oslawione dzinsy Miss Sixty - moze bedzie wreszcie ten nietypowy rozmiar :-)) wiec zerkne i na zakiety. reklama cubusa w TV drazy, drazy i nie daje spokoju. aha! bardzo podoba mi sie tez reklama fanty - ta w ktorej laski wypoczywaja na basenie a kolesie chce im podkras fante i zarzucaja lasso na butelka. a sprytne laski (jakbym widziala moje kolezanki w akcji) przekladaja linke psu na szyje i jest akcja! fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: haloo kaloo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:29 hej Szo, sorry,że dziś tak z opóźnionym zapłonem odpisuję,ale mam trochę roboty-i tak a propos,co masz za zamiary zmiany pracy? Co do żakieciku,to jeszcze nie dotarłam do Cubusa,bo ostatnio jestem właśnie zawalona robotą i juz nie zdążyłam,ale zahaczyłam w centrum szybciutko o H&M i capnęłam jeszcze jedną sportową bluzeczkę,taka w sam raz na kostium,gdzieś na plażę-bo moje wakacje jescze przede mną...;) Poza tym jeszcze zakupiłam dwie pary fajnych spodni eleganckich i w jednych właśnie siedzę,a jak dotrę do Cubusa,to dam znać.Poza tym szukam jeszcze takiego ciemnośliwkowego,aksamitnego żakietu!Kurde,nie wiem gdzie go skombinować,a jakoś tak mi się ostatno zachciało mieć takowy...W każdym razie mam już taki brązowy,ale chcę właśnie ciemnoburgundowy lub ewentualnie wpadający w kolor śliwki,z takiego milutkiego aksamitu...Ale to już chyba na forum moda...;) Aha!Szo! Skombinowałam folię profesjonalną od koleżanki kosmetyczki i intensywnie się GUAMUJĘ...;)jest ok. Dam znać w miarę postępów kuracji...;)Ten krem z zestwu to niemal parzy,tak rozgrzewa...!!! A te kremy 3D slimExtreme Eveline mrożą jak 150!!!Zahibernować się można...!!!;) Brr...Muszę znaleźć w wawie ten olejek cynamonowo-kakaowy,może jest przyjemniejszy... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: haloo kaloo IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 03.09.04, 13:40 Hello - jaki dlugi liscik :-))) zdecydowanie szykuje sie do transferu w inne kregi pracowe - 1.09 minelo mi 7 lat tu gdzie aktualnie jestem i czuje sie juz wypalona, malo zmotywowana i zwyczajnie chce czegos nowego. rozumiem, ze w H&M trwa jeszcze ta letnia wyprzedaz? ja na razie intensywnie szuka TYCH dzinsow, czyli super skrojonych, w ladnym odcieniu, dopasowanych..nie jest lekko :-) Jak bede w Wola Parku to popatrze na zakiety - jak bedzie ciemna sliwka to dam znac co i jak! Ciesze sie, ze guam Ci sluzy - ja od polowy wrzesnia wracam na aerobic do klubu wiec pewnie zaczna znowu bawic sie w guam - dla dopelnienia. Eveline chlodzi? o to nie dla mnie, wole mniej drastyczne doznania :-) pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: haloo kaloo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:52 no to Szo, życzę powodzenia z pracą i jak już będziesz w nowej to daj znac jak Ci się podoba...;) będę bardzo wdzięczna za wszelkie uwagi o aksamitnych żakietach,a jak będę w Cubusie to też opiszę wrażenia...;) Eveline mrozi maxymalnie,ja właśnie też za tym nie przepadam i trochę się nacięłam,gdzieś się już o tym wyżalałam,ale spoko,od przyszłego tygodnia też zaczynam intensywne baseny,fitnessy i inne sauny,więc żaden krem mi niestraszny!!!;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: w jakiej pozycji? IP: *.tele2.pl 03.09.04, 11:50 ostatnio, bo chłop ciągle w rozjazdach i mam całe łóżko dla siebie, po przekątnej łóżka trochę na brzuchu trochę na boku z podwiniętą jedną nogą, rogiem poduszki pod szyją, oparta na jednym policzku. Rewelacyjnie się tak śpi, jeszcze mam pod prześcieradłem materac z gorczycy, taki pofałdkowany i tak się układam, żeby te fałdki leżały jakoś tak zgodnie z kośćmi policzkowymi, to się samo tak układa, wygodnie nawet. Zmarszczek, o dziwo, nie widzę, choć pozycja pewnie wyjątkowo dla skóry niedobra... ale jaka wygodna. niestety koniec laby, jutro mi małżonek wraca i trzeba się będzie łóżkiem podzielić z nim i z kotem (bo kot chyba o odmiennej orientacji, ze mną nie śpi skurkowaniec nigdy, ale jak tylko mój się pojawi, już czarnę bydlę na łóżku pierwsze...)ale fakt, dość czesto też śpię na wznak i wtedy spycham sobie poduszkę pod kark bardziej, tak żeby mieć szyję wyżej niż głowę, to podobno polecane i nawet wygodne... ale nie tak jak rozwalenie się dokładniusieńko na całym caluteńkim łóżku...i za cenę tej wygody to nawet mi zmarszczki nie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: a jaka podusia? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 03.09.04, 12:32 a czy ktoras z Was posiada moze taka specjalna zdrowotna poduszke, ktora zapobiega skrzywieniom kregoslupa? widzialam cos takiego w sklepie ze sprzetem rehabilitacyjnym - prostokatna, twarda, ze specjalnym wglebieniem odpowiadajacym lukowi jaki tworzy szyja na styku z glowa. od dluzszego czasu zastanawiam sie czy takiej nie kupic bo porzadne legowisko to jednak podstawa dla zdrowego snu i pelnej regeneracji. wyprobowalam juz wiele zwyczajnych poduszek i albo sa za miekkie i 'wpadam' w nie, albo jakies plaskie jak nalesnik. teraz spie bez poduszki bo sie wnerwilam ale to tez nie jest dobre rozwiazanie - zwlaszcza gdy przyjdzie zima bo poduszka jednak ogrzewa barki i szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: a jaka podusia? IP: *.tele2.pl 03.09.04, 12:56 ja mam całą pościel z tej antyalergicznej wełnianej, więc poduszki też, one raczej płaskie są, ja je sobie dodatkowo podginam mocniej pod kark właśnie, ale nie wiem, czy nie zainwestuję w coś anatomicznie wyprofilowanego... dobry też jest wałek pod szyję wypełniony łuską gryczaną, mam coś takiego... czasem na tym śpię... ostatnio zapomniałam tylko o jego istnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: a jaka podusia? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 03.09.04, 13:02 rowniez mam te posciel i wlasnie ta nalesnikowata poduszka mnie doprowadzala do szewskiej pasji - niby jest ale wlasciwie jej nie ma, za to uwierala mnie w gorny czesc plecow wiec...zrzeklam sie, psu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: a jaka podusia? IP: *.tele2.pl 03.09.04, 13:06 no fakt, trochę się już wyleżała, moja też... jak coś fajnego wyczaisz, to daj cynk, a ja się chyba przeproszę z wałkiem gryczanym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: a jaka podusia? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 03.09.04, 13:15 chce zerknac raz jeszcze na te poduszke rehabilitacyjna - wezme uklotke, poczytam, obmacam i moze wyprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: a jaka podusia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:03 Mój mąż śpi na takiej "specjalistycznej" poduszce :-) Tzn. to nie jest akurat ta, o której piszesz ale o podobnym kształcie tyl, że wykonana lateksu- podobno wieczna, niezniszczalna i najdoskonalsza :-) (oj powinna tak być, bo cena też konkret ok 300 zł), ja miałam taką podusię ale preferuję jednak takie miękkie, puszyste w które mogę się "zapaść" (uwielbiam hullofilową z firmy Dupont) i odsprzedała swoją koleżance (ona też tak jak mój mąż jest w niebo wzięta). Reasumując jeśli nie przepadasz za puszystymi i mięciuśkimi poduszkami, to taka nazwijmy to ortopedyczna powinna być dla Ciebie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: a jaka podusia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.04, 20:41 Ja spie na takiej i jest naprawde bardzo wygodna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimu Re: w jakiej pozycji? IP: *.dclient.hispeed.ch 03.09.04, 17:49 jakbym sie zastanawiala jak mam spac - np. na wznak, zeby nie miec zmarszczek - to bym sie nie wyspala spokojnie i dopiero wtedy bym dostala zmarszczek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś