Gość: Jagabrz IP: *.echostar.pl 04.09.04, 00:03 Z Twoją pomysłowością radzę zabrać się za pióro... Myślę, że byś napisała coś lepszego nawet niż ,,Bridget Jones"... Myślałaś już o tym? Fajnie się czyta Twoje wypowiedzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szo Re: Do Szo... IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 06.09.04, 12:50 Czesc Jaga! Dopiero dzis przeczytalam Twoj list do mnie - zrobilo mi sie bardzo milo i od razu ulecial nienajlepszy poniedzialkowy nastroj. To naprawde milo poczuc sie pochwalona i akceptowana - dziekuje! O pisaniu nigdy nie myslalam - wczesnoedukacyjne wysilki rodzicow poszly w kierunku malarstwa i w uprawianie sportu. A potem byly studia - raczej scisle niz humanistyczne i praca na etacie. Nadal czasem bawie sie w artystke - maluje na szkle, ale o pisaniu nigdy nie myslalam. Babcia ze strony taty byla literatka - pisala w czasie okupacji - moze cos z niej zostalo we mnie? Podejrzewam tylko, ze ona moje rozterki odnosnie kremu do twarzy uznalaby za niegodne literackiego warsztatu :-)))))) Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje ze mi sprawilas wielka przyjemnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Do Szo... IP: *.echostar.pl 06.09.04, 17:09 Mi również miło czyta się Twoje wypowiedzi... Są dość niebanalne i ciekawie się je czyta. Jeśli lubisz pogawędzić, to zapraszam na Gadu-Gadu. Jaga (2287500) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: Do Szo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:54 no,Szo najdroższa...Nie pogadasz...;) Siadaj do pióra i z niecierpliwością czekamy na powieść!!!Tylko wynegocjuj pokaźne tantiemy!!! A co!;) Ale serio,serio...Może by tak skrobnąć jakąs powiastkę np.Urodowo-społeczno- obyczajowo-fantastyczną...;) i we wszystkie gusta by trafiło! a potem śmiało mogłabyś konkurować z panią Rowling... Oh,ale byłoby KLAWO!!!;) ps. Szo,liczę na ewentualny autograf i dedykację...;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Do Szo... IP: *.echostar.pl 07.09.04, 15:18 Tak sobie, żartujecie, a ja myślę, że niektóre z nas nawet nie zdają sobie sprawy ze swoich ukrytych talentów. Taka powieść o zmartwieniach i radościach naszego pokolenia pewnie miałaby powodzenie i jeszcze może ktoś by to zekranizował:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: Do Szo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:34 ale ja mówiłam serio... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Do Szo... IP: *.echostar.pl 07.09.04, 15:41 A gdyby wziąć fragmenty rozmów i je skompilować w jakąś książkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: Do Szo... IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 08.09.04, 10:00 poki co nadwyrezam talenty literackie piszac dwugodzinny referat w pracy - moze w miedzyczasie zrobie striptis bo inaczej ludzie zejda z nudy a tak przynajmniej brawa dostane :-))) Odpowiedz Link Zgłoś