Dodaj do ulubionych

dobry krem pod oczy

IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 04.09.04, 11:24
Jaki krem pod oczy polecacie??? Mam 26 lat i chcialabym zaczac "aktywna
profilaktyke zmarszczkowa" ;)). Zastanawiam sie nad Age Fitness
Biothermu...ktos uzywal??? Nie mam dostepu do polskich specyfikow :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: dobry krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:55
      Dlaczego nikt nie poleca polskich kosmetyków np.firmy ATW www.atw.com.pl są
      naprawde rewelacyjne i niedrogie.Polecam Dreams krem odżywczy i przeciw
      zmarszczkowy.Jesli chodzi konkretnie pod oczy to serum, serum olejowe i kilka
      innych.Odezwij sie na gg 1193359.
      • Gość: tekla Skoncz z tyn spamem ATW IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 05.09.04, 00:48
        Juz ktorys raz widze Cie na watku jak polecasz ATW i podajesz swoj numer
        gg.Jestes kosnultantka? To nie jest odpowiednie miejsce.
      • Gość: Zuzanka Re: dobry krem pod oczy IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 05.09.04, 10:30
        Pisalam przeciez, ze nie mam dostepu do polskich kosmetykow....
    • Gość: Vera Re: dobry krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 10:07
      Ja jestem w tym samym wieku więc podciągam wątek, zastanawiam się nad Vichy z
      witaminą C bądź All about Eyes Cliniqe - od którego lepiej zacząc?
      pozdrawiam
      Vera
      • Gość: Zuzanka Vera! IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 05.09.04, 10:32
        Vera! Ja uzywalam przez jakis czas Vichy - zelu pod oczy i nie bylam
        zadowolona - owszem, w aplikacji byl milutki i chlodzacy, ale napinal za mocno
        i tu sie jego dzialanie (jak dla mnie) konczylo... Wolalabym cos bardziej
        odzywczego, nie ciezkiego, ale dajacego uczucie nawilzenia a nie sciagniecia...
        Hmmmm....
        • Gość: Mikka Re: Vera! IP: 80.48.129.* 06.09.04, 00:04
          To fakt, to Vichy to tylko ladnie wygląda.
          Miałam kilka próbek i byłam bardzo kiepska jakościa tego żelu, bo tak ogólnie
          to nawet Vichy lubię.
      • kobietka_jm Re: dobry krem pod oczy 05.09.04, 20:59
        Vichy nie polcecam uzywalam pare lar temu i zelu pod oczy i rowniez mialam
        uczucie sciagniecia, a potem jeszcze mnie ten zel uczulil :((
        z czystym sumieniem polcecam all about eye Clinique jest swietny, leciutki
        fajnie sie wchlania nie uczula zmiejsza obrzeki i naprawde przed 30 powinien w
        zupelnosci wystarczac...obecnie uzywam go tylko rano ,bo juz latek troche
        wiecej i na noc musze anti gravity :)) bo juz oczki nie te :)
    • elessar Re: dobry krem pod oczy 05.09.04, 19:28
      Jeżeli masz dostęp do kosmetyków La Roche Posay to polecam ci żel pod oczy
      Hydraphase!!!Jest dość gęsty, wchłania się dośc dobrze choć chwilkę trzeba
      odczekać przed zrobieniem makijażu ale za to co potrafi to cudeńko wybaczam mu
      małe niedociągnięcia:)Stosowałam juz różne kremy pod oczy ale żaden nie
      poprawił w tak widoczny i odczuwalny sposób skórki wokół oczu. Cudownie i
      trwale nawilża, napina skórę a drobne zmarszczki zanikają.Chyba prędko nie
      znajdę godnego następcy!
      • Gość: Zuzanka Re: dobry krem pod oczy IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 05.09.04, 19:49
        Niestety tu nie ma La Roche-Posay :((
        Jeszcze jakies sugestie?
    • Gość: Malgosia Re: dobry krem pod oczy IP: *.stacje.agora.pl 05.09.04, 20:11
      Moze wloska firma Rilastil?
      Ich krem jest niezly i wydajny, choc kosztuje w Polsce ok. 70 zl.
      Tez mam 26 lat i przyznam,ze zele pod oczy powodowaly u mnie przesyszenie
      skory, a ten krem jest lekki i poprawil mi skore pod oczami.
      Pozdr
    • Gość: Zuzanka Re: dobry krem pod oczy IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 05.09.04, 20:56
      Dziewczyny! Jestescie kochane, ale ja potrzebuje namiarow na kosmetyki
      powszechnie znanych firm drogeryjno-perfumeryjnych, ze sie tak wyraze...
      Zagranicznych....

:))
      • kobietka_jm Re: dobry krem pod oczy 05.09.04, 21:02
        powtorze sie ale wpisalam sie nie w tym miejscu
        polecam Clinique ! sama uzywam kosmetykow z tej firmy
        Vichy nie polecam uzywalam pare lar temu zelu pod oczy i rowniez mialam
        uczucie sciagniecia, a potem jeszcze mnie ten zel uczulil :((
        z czystym sumieniem polcecam all about eye Clinique jest swietny, leciutki
        fajnie sie wchlania, dobrze nawilza, chlodzi super nie uczula zmiejsza obrzeki
        i naprawde przed 30 powinien w zupelnosci wystarczac...obecnie uzywam go tylko
        rano ,bo juz latek troche wiecej i na noc musze anti gravity :)) bo juz oczki
        nie te :)
        • Gość: Zuzanka Re: dobry krem pod oczy IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 05.09.04, 21:07
          To ile masz lat Kobietko, ze spytam? ;)) Ja wlasnie na noc chcialam uzywac, na
          dzien jakos jeszcze nie, tym bardziej, ze w tym klimacie nie ma za bardzo sie
          przed czym chronic... co innego na wakacjach w tropikach, haha
          pozdrawiam
    • Gość: fairy5 Re: dobry krem pod oczy IP: *.drizzle.com 05.09.04, 21:06
      polecam :clinique jak poprzedniczka, yves rocher www.yvesrocherusa.com, clarins
      tez jest podobno dobry :-)
      • kobietka_jm Re: dobry krem pod oczy 05.09.04, 21:20
        no wiec trudno przyznam sie :) mam 32 latka i jeszcze 2 lata temu wystarczaloby
        all about eyes, ale pewnie pare rzeczy na to wplynelo, bo po ciazy skora mi sie
        wysuszyla (pod oczami rowniez :( )i teraz na noc musze anti gravity zeby skora
        dostala bogatszy specyfik, ale naprawde duzo kremow przetestowalam zanim
        trafila na Clinique....polceam
    • Gość: milena Re: dobry krem pod oczy IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:27
      według mnie bezkonkurencyjny jest krem HELENY RUBINSTEIN EYE SCULPTOR WITH PRO-
      PHOSPHOR. Serdecznie polecam też CLINIQUE ANTI-GRAVITY, obecnie go stosuję i
      jestem bardzo zadowolona z efektów. Natomiast radzę jak ognia unikać Diora
      Capture pod oczy - tragicznie wysusza. Mam 34 lata.
      • Gość: monias1 Re: dobry krem pod oczy IP: 217.97.133.* 06.09.04, 12:37
        Akurat z tej serii Biothermu nie polecam. Po pierwsze kremik pod oczka uczula,
        po drugie nie ma zadnych efektow, slabo tez nawilza.
        To juz proponuje - Antigravity Clinique - moj ulubiony. Badz Advanced Night
        Repair Estee Lauder. Nie polecam kremow pod oczy takich firm jak Dior i
        Lancome.
        • kobietka_jm Re: dobry krem pod oczy 07.09.04, 12:28
          Zuznaka ! dziewczyny ( ja rowniez) polecaja Anti gravity Clinique ale wez pod
          uwage ,ze jestesmy starsze :)
          dla Ciebie w zupelnosci powinnien wystarczyc Clinique -all about eyes !
    • Gość: EWA Re: dobry krem pod oczy IP: *.core.lanet.net.pl 07.09.04, 23:32
      hej kobietki piszcie też o Polskich kremach pod oczy!!!! W końcu czytają to
      forum też w kraju!!!
      Co sądzicie o AA przeciwzmarszczkowa z kofeiną, taka zielona seria
      • lotoss Re: dobry krem pod oczy 08.09.04, 18:38
        Generalnie trudno jest polecic krem, poniewaz kazda skora jest inna i inne sa
        predyspozycje uzywajacej tego specifiku osoby.
        Uzywalam wiele rodzajow mazidel pod oczy i dla mnie na przyklad Capture R 60/80
        jest swietny. Jest bardzo wydajny, wchlania sie momentalnie i trzyma skore w
        dobrej kondycji:).
        Nigdy nie probowalam Anti-Gravity, wiec moze ten bedzie nastepny. Zawsze jednak
        bede wracac do firmy Clarins, ktora jest moja ulubiona.
        Juz od jakiegos czasu nastawiam sie na Advanced Night Repair Estee Lauder, moze
        kiedys?:).
        W wieku 26 lat nalezy siegac po te lzej dzialajace specyfiki. Na stronach
        internetowych czesto sa roznego rodzaju testy i ankiety pomagajace w podjeciu
        decyzji o kupnie kremu. Jezeli do tego dojdzie sprzedawczyni, to juz calkiem
        moze byc sprawa ulatwiona. Nie radze jednak 'opierac' sie tylko i wylacznie na
        wiedzy pani w sklepie, ona jednak mimo wszystko ma na celu sprzedac produkt i
        nie zawsze obchodzi ja klientka.
        Pozdrawiam:)
      • Gość: Zuzanka Re: dobry krem pod oczy IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 08.09.04, 21:48
        Ewa! Ja prosilam o rady odnosnie kosmetykow zachodnich, gdyz tak jak pisalam,
        do rodzimych nie mam dostepu. Jesli ktorejs z nas potrzebna jest orientacja
        odnosnie polskich specyfikow, to nic nie stoi na przeszkodzie aby otworzyc
        stosowny watek ;))

Pozdrawiam
        Zuzanka
    • Gość: Zuzanka Dziekuje za rady- mam probki IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 08.09.04, 21:52
      Dziewczyny! Serdecznie Wam dziekuje za rady! Poszlam do drogerii i poprosilam o
      probki clinique All Abouy Eyes i Biothermu Age Fitnes Eyes (+ Age Fitness
      Nuit). Pani nie miala firmowych saszetek, ale nalozyla mi szpatulka ze
      sklepowych testerow do malutkich pudeleczek i od wczoraj testuje :))
      Chyba bede sie sklaniac ku Clinique! Dziekuej Wam bardzo!

A moze jest tez z tej firmy dobry kremik do stosowania na noc? Chodzi mi o
      prewencje p/zmarszczkowa (lepiej zapobiegac niz leczyc ;)) , prawda?)

Pozdrawiam
      Zuzanka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka