Gość: k IP: 62.233.185.* 04.09.04, 16:22 CZY KTOS JUŻ JEJ PRÓBOWAL? CZY RZECZYWISCIE PROSTUJE WŁOSY CZY TO KOLEJNY BUBEL AVON? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emi Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 16:47 Czy z tytmi bublami troche nie Przesadzasz?? Te rzeczy które nei spaełniaj norm, sa szybko wycofywane, lub nawet nie trafiaja do ofery, pomimo ze sa w katalogu. Ale jesli uważasz ze firma AVON produkuje buble, to po co pytasz, przecież i tak wiesz lepiej. A na marginesie, nei każdy produkt musi kazdemu odpowiadac i nie mus takze tobie. Poza tym jeden ma takie predyspozycje a inny człowiek inne. Mam klientke która uwaza ze tusze Color Trend sa najlepszymi tuszami pod słoncem i te z wyzszych pułek nie spełniaja jej oczekiwan, tylko ten. Wiec pojecia bubla jest pojeciem wzglednym, badz tak miła i nie wyrazaj swojego zdania w ten sposób. Jelsi wiesz ze to buble to daruj sobie, jesli chcesz poznac opinie to nie pytaj czy to bubel, bedzie bardziej parlamentarnie Przepraszam musiała to napisac, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON 05.09.04, 11:23 Sorki, ale ja uwazam, ze konsultanka Avonu nie jest akurat obiektywna w tym wzgledzie. Trudno mi sobie wyobrazic, ze piszesz-tak, to bubel, nie kupuj. To tak jak kupujacy pyta sie w warzywniaku-czy swieze? ja jeszcze nie uslyszalam, zeby bylo nie swieze;) sama regularnie kupuje kosmetyki Avonu i wiem, ktore sa OK, a ktore niezbyt, nie ma firmy idealnej, ktora robi wszystko fantastyczne, nawet te z najwyzszej polki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:38 Ja napisze Tobie tak: jak zrobiłam włosy tą szczotką to nawet widziałam różnice i moje włosy już nie fruwały na każda stronę, ale były proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.pl / *.enterpol.pl 05.09.04, 11:00 Ja wlasnie mialam zamiar kupic sobie ta szczotke bo kto wie? moze akurat bedzie dobra...:) A skoro ktos wczesniej powiedzial ze roznica jest...to chyba naprawde ja kupie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:46 Czy ta szczotka nadaje się do krótkich włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.09.04, 18:41 A co to za szczotka?Czym się różni od innych? Odpowiedz Link Zgłoś