Dodaj do ulubionych

SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON

IP: 62.233.185.* 04.09.04, 16:22
CZY KTOS JUŻ JEJ PRÓBOWAL? CZY RZECZYWISCIE PROSTUJE WŁOSY CZY TO KOLEJNY BUBEL AVON?
Obserwuj wątek
    • Gość: Emi Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 16:47
      Czy z tytmi bublami troche nie Przesadzasz?? Te rzeczy które nei spaełniaj norm,
      sa szybko wycofywane, lub nawet nie trafiaja do ofery, pomimo ze sa w katalogu.
      Ale jesli uważasz ze firma AVON produkuje buble, to po co pytasz, przecież i tak
      wiesz lepiej.
      A na marginesie, nei każdy produkt musi kazdemu odpowiadac i nie mus takze
      tobie. Poza tym jeden ma takie predyspozycje a inny człowiek inne. Mam klientke
      która uwaza ze tusze Color Trend sa najlepszymi tuszami pod słoncem i te z
      wyzszych pułek nie spełniaja jej oczekiwan, tylko ten.
      Wiec pojecia bubla jest pojeciem wzglednym, badz tak miła i nie wyrazaj swojego
      zdania w ten sposób.

Jelsi wiesz ze to buble to daruj sobie, jesli chcesz poznac opinie to nie pytaj
      czy to bubel, bedzie bardziej parlamentarnie
      Przepraszam
      musiała to napisac,
      pozdrawiam
      • dominika8 Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON 05.09.04, 11:23
        Sorki, ale ja uwazam, ze konsultanka Avonu nie jest akurat obiektywna w tym
        wzgledzie. Trudno mi sobie wyobrazic, ze piszesz-tak, to bubel, nie kupuj.
        To tak jak kupujacy pyta sie w warzywniaku-czy swieze? ja jeszcze nie
        uslyszalam, zeby bylo nie swieze;)
        sama regularnie kupuje kosmetyki Avonu i wiem, ktore sa OK, a ktore niezbyt,
        nie ma firmy idealnej, ktora robi wszystko fantastyczne, nawet te z najwyzszej
        polki.
    • Gość: Missy Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:38
      Ja napisze Tobie tak: jak zrobiłam włosy tą szczotką to nawet widziałam różnice
      i moje włosy już nie fruwały na każda stronę, ale były proste.
      • Gość: Amy Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.pl / *.enterpol.pl 05.09.04, 11:00
        Ja wlasnie mialam zamiar kupic sobie ta szczotke bo kto wie? moze akurat bedzie
        dobra...:) A skoro ktos wczesniej powiedzial ze roznica jest...to chyba
        naprawde ja kupie :p
        • Gość: Mango Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:46
          Czy ta szczotka nadaje się do krótkich włosów?
    • Gość: Alex Re: SZCZOTKA PROSTUJĄCA WŁOSY AVON IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.09.04, 18:41
      A co to za szczotka?Czym się różni od innych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka